Len ma to zaujíma, my sa snažíme, ale mam strach. Stále sa nevie, aký má vplyv koronavírus na tehotnú a plod. Nevieme čo ďalej.. Ci sa na to vykašľať či čo.. Túžba po rodinke je veľká.
Vobec koronu neriesim🙄
Sex mame rovnako ako doteraz... ak sa terazterazadari zadari ok ak sa nezadari ok
Tiež mame sex normálne ako doteraz a nedávame si pozor... Ak sa Zadari tak bude ak nie tak nebude... Držím palce snazilky
A ste ma potešili 🙂 Už som sa bála, že ľudia toto vôbec neriešia.. presne aj my tak, ak sa zadarí tak sa zadarí a keď nie tak nie..
Nám sa nedarilo 5rokov...teraz som v 11tt 🤣🤣 náhoda? 🤔🤣🤣
My kvôli môjmu PCO by sme sa mali začať čo najskôr snažiť ale priateľ, že až po začneme
Neviem, ale tie, ktoré už sú tehotné alebo ktoré už aj rodiť idú?
Ako to majú riešiť? Tehotné mame aj vždy poradne a všetky vyšetrenia co treba. Ani nepociťujem, že je korona.
podľa vyjadrení odborníkov, je malá šanca, že by covid úplne vymizol, takže si neviem predstaviť čakať kedy bude "po".
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, ano snazime sa, priatelovi sa to moc nepozdava sice, ale ja s tym nemam nejaky problem. Trosku sa bojim ze co potom, aj lekarov co sa tyka pretoze ak otehotniem musim pichat inekcie, ze aby mi ich mal kto vobec predpisat 🙈