Snažíme sa už 3 mesiace a stále nič

denamir
26. jún 2014

Ahoj poradte velmi tuzime po babetku tak pracujeme na tom ale uz 3 mesiac sa nam nedari kazdy mi rozprava ze otehotneli na prvy krat a mi vzdy nic pohlavny styk mame kazdy druhy den ani sme nic nezmeskali a vzdy nic. Uz sa bojim v com je problem poradte co mame robit mam brat nejake tabletky ? Dakujem

denisafono
26. jún 2014

my sme sa snazili 2roky, netreba tlacit na pilu, po roku a pol som sa vykaslala na meranie teploty, sledovanie ovulacie.... a uplne nahodne necakane sa to podarilo.

jerryjanka
26. jún 2014

bežný zdravý pár počne dieťa v priemere za 6-12 mesiacov, tak klud a nohy v teple

angels123
26. jún 2014

Ahoj my sa snazime uz pol roka tiez tuzime velmi po babätku 🙂 moze za to aj psychika najlepsie je nemysliet na to, milovanie si treba uzivat a nebrat to ako snahu o pocatie 🙂 raz to urcite vyjde ked to budete najmenej cakat 🙂

viera77
26. jún 2014

@denamir presne, netlacit na pilu, praveze, ked sa sustredite len na to, tak to ako naschval nevyjde a to viac je clovek sklamany.....dcerka na prvy sup, druhe az po rocnom snazeni, ked sme to uz uplne vypustili z hlavy a predali aj posledny kocik, ked som uz bola asi tyzden tehu 😀

lauricka
26. jún 2014

@denamir ukludni sa hlavne. Ty sa stresujes, ani nemas dovod. To je pekny zaciatok cesty k otehotneniu. Vies, ako velmi stres a to, co predvadzas prispieva k tomu, aby si ani tak skoro neotehotnela? Takze si to uzivaj a klidek. Tri mesiace nie je nic, ziadna doba. Toto bude na mieste, az to bude rok, dobre? Potom pojdes k doktorovi. A dovtedy zabudni na stres. Dovtedy budes pravdepodobne aj tak uz tehotna. Ze vsetci otehotneli na prvykrat? Tomu, snad, neveris!

lulu369
26. jún 2014

@denamir Ahoj, 3 mesiace je ešte veľmi krátko na to aby tam musel byť nejaký problém 😉 A možno sa to tento mesiac podarí aj moja kamoška otehotnela na 3 mesiac snaženia 😉
Ja som s dcérkou otehotnela 15 mesiacov po vysadení HAK (počas toho obdobia som brala lieky na upravenie nepravidelného cyklu asi 6 mesiacov). So synčekom som otehotnela po 9 mesiacoch snaženia (tiež som brala lieky ale na anovulačný cyklus).

dolce_principessa
26. jún 2014

My sme nastastie patrili medzi tych stastnejsich...len sme si povedali ze chceme...este sme nato ani vletiet poriadne nestihli a uz som bola tehotna 😀 tiez by som stresovala ak by sa nedarilo par mesiacov.... 😒 ziadne tabletky neber...pockaj este par mesiacov...verim tomu ze to vide 🙂

eikenella
26. jún 2014

@denamir klidek, uzite si letnu dovolenku a uvidis 🙂 my sme si uzili vianoce 😵

tjaden
26. jún 2014

ahoj ja som mala nepravidelne menštruáciu a vraveli mi že kvôli tomu neotehotniem tak mi doktorka predpísala lieky Provera, brala som ich rok menštruácia sa upravila, a hneď mesiac na to ako som ich vysadila som neplánovane otehotnela, a toľko žien boli na mňa naštvané lebo sa snažia dokonca až rok a pol a nič, asi netreba plánovať len tak si to užívať :D ale vraj zaberá ak to robíte na nejakom inom mieste, nám sa to podarilo prvý deň v novom byte

mimi8814
26. jún 2014

mozno sa moc snazite a moc sa na to upinate... berte to nie tak vazne a hlavne sexujte pre radost a nie za ucelom plodenia🙂

monika11m
26. jún 2014

ahoj sucitim my sa snazime už od decemba a stale nič! a hovoria ze na to netreba tlacit ale to nieje take lachke! je to stres!

nicolle21
26. jún 2014

neboj nic 😉 3 mes je ozaj kratko.. my sme sa snazili vseho vsudy asi 5, tiez som si myslela, ze jezis, daco mi je, alebo jemu, a take horory v hlave, ze strach, tak som si povedala, ze nieco pre svoju psychiku urobim, vzala som teplomer a merala som si bazalnu teplotu, zo zvedavosti, chcela som vidiet, ci zachytim ovulaciu a s tym grafom som chcela ist konzultovat s gynekologom, ze nech poradi kedy je naj to skusat a tak.. a co sa stalo 😀 prisla ovulacia, uplne ucebnicovy graf a teplota neklesla = ostala som tehotna 😀 toto pre moju psychiku urobilo naozaj vela, tehotensky test som robila na istotu, takze neprislo ani sklamanie ako tie mesiace predtym 🙂

tinulienocka85
11. júl 2014

my sa tiež snažíme 3 mesiace a nič, začínam byť z toho dosť nervózna... aj keď si hovorím, že žiadne stresy, to sa proste nedá... podvedome mi stále behá hlavou, že čo ak niečo nie je v poriadku ☹

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre