Snažíme sa od februára a stále neúspešne

6. okt 2024

Ahojte. Snažíme sa o mimčo od februára. Zatiaľ neúspešne .. začínam byt z toho smutná, frustrovaná. Začínajú mi ubližovať kamarátky, ktoré sú tehotné, ktoré majú male detičky, nezvladam sa s nimi moc stretávať. Nechcem to tak no bohužiaľ takto to cítim. Všetci mi hovoria, že do roka je to úplná normálna doba, áno viem, ale ako je možné že 80% kamarátok alebo známych počali v prvých mesiacoch snaženia? Tým myslím max 4 mesiace, veľa z nich dokonca na prvykrat obe deti. Neviem, asi potrebujem pocut vaše príbehy, tie ktoré ste sa snažili polroka a viac a nakoniec to prišlo.

Len pre info, pravidelný sex pocas plodných dni máme, nemám nejaké vážne problémy alebo výkyvy v cykle, meriam BT, berieme vitamíny atd.. A áno manžela som už na spermiogram objednala.

Ďakujem.

ronie338
6. okt 2024

Moja sestra obe na prvú supu a my skoro rok. A to som mala od doktora ze dokedy musím, lebo keď nie a boli by zle vysledky tak ďalšia operácia krčka. Ja skm otehotnela v najväčšom strese, mesiac pred kontrolou a s neustálym zápalom močových ciest... malý je zdravý a šikovný až velmi. Treba sa prestať porovnávať a sústrediť sa na to.

colsami
6. okt 2024

Ahoj, ak ste mladi, tak si daj pohov naozaj ten rok a uvidis. Polroka je naozaj nic. Na prvu supu je to skor vynimocne, nez bezne. Zvlastne prostredie. Ja mam naopak okolo seba vela takych, co na to dieta dlho cakali, dnes uz to vobec nie je samozrejmost, dieta mat hned ako clovek by chcel... A ani my sme nemali hned. Nepozeraj na druhych. Kazdy ma svoju vlastnu cestu. Drzim palce.

dadka1997
6. okt 2024

Skús sa odosovnit od snaženia, majte sex nie skrz splodenia, ale skrz niečoho čo ma byt obom príjemne, je to ešte velmi kratka doba, trošku sa odosobni od závisti a teš sa spolu s kamaratkami .. moja kamoska 8 rokov sa snazi medzi tym 2 potraty a ja mam deti 3 a teraz sa nema so mnou bavit ? Sme kamosky celý život

katik22
6. okt 2024

Ahoj, noooo, viem ako sa cítiš, lebo sme s manželom na tom rovnako, ale ja si tým zas tak hlavu zatiaľ nelamem, ako to ty popisuješ .. snažíme sa od maja a tiež stále nič .. ale urobili sme taky prvý krok, že sme šli na kliniku sa obaja dať skontrolovať .. manžel na spermiogram .. aj krv nám obom vzali… a z tohto hľadiska sme úplne v poriadku… teraz cez týždeň ma čaká hyfosy.. tak sa to tuším vola .. aby dr skontrolovala, či mám priechodné vajcovody .. či je aj v tomto smere všetko ok… a povedala nám, že je to normálne, že niekomu sa podarí na prvýkrát a niekto, aj keď je zdravy, trvá to dlhšie … takze sa hlavne hod do pohody … aby nešla tvoja psychika proti tebe .. poprípade, aby ste si boli istí, že je všetko ok, tiež sa objednajte na vyšetrenie . Môžete ísť aj skôr, nemusíte čakať rok.

kitycat
6. okt 2024

Okolie ale za to nemoze, nez odstrkovat si pytaj rady, tipy. Oni s tebou mozu najviac prezivat tieto pocity a verim, ze coskoro sa vam zadari

tinalia
6. okt 2024

Kamoska tiez nemohla pocat a nechcela rok cakat a trapit sa, tak isli na kliniku s muzom a zistilo sa, ze obaja maju problem, ale riesitelny. Na jej mieste by som tiez isla a necakala rok.
Ja som pocala hned po prvej ovulacii a to som nemala 10 rokov menstruaciu kvoli liecbe endometriozy. Vela doktorov hovorilo, ze budem neplodna alebo to pojde ťažko. Ja som sa v hlave nastavila, ze na tie reci kaslem a dieta mat budem a nebudem sa v hlave blokovat. Nesnazili sme sa stoj co stoj, neupinala som sa na to, brala som to ako je. A prišlo to samo.