Snažíme sa o tretie dieťatko

zuzana92521
19. jún 2018

Dobrý večer. Chcem sa skorej vyrozprávať, alebo teda nejak poradiť. S mojim milým sa snažíme už niečo vyše roka o tretie babo, no nedarí sa mi. Moje prvé dve detičky sa podarili na prvýkrát teda hneď v prvý cyklus snaženia sa. Teraz budú len tri roky od minulého pôrodu a nejak sa nám to nedarí. Mam 26 rokov a preto ma to trosku zaráža. Mate s tým nejaké skúsenosti? Po gynekologickej stránke som ok. A manžel určite tiež. Dakujem a pekný večer prajem

laska201
19. jún 2018

U nas to bolo rovnako len s malickym rozdielom ze sme sa neuspesne snazili uz o 4te babo.jaj tolko testov co som minula som ani za vsetky tehu nemala.a myslela pozitivne uz to vijde.my sme sa pokusali este dlhsie raz sa nam podarilo ale v 12tom tyzdni prestalo bit srdiecko.a potom opet neuspesne tak sme to vzdali a davali si pozor.no po pol roku si muz povedal ze si neda pozor ze bud alebo.jaj veru stacilo jeden krat a o 2 tyzdne boli riadne kolaje.Ale u nas bol velky stres.rozhodli sme sa pre dom kupili sme ho az na jesen prerabka stahovanie rok dalsi sme predavali byt no stres riadny aj preto sa to isto nedarilo.v case ked sme sa pokusali teda nepokusali uz bolo vsetko v klude.Drzim palce isto sa zadari.a tiez 3 deti na prvy sup som myslela ze 4 nebude problem no stres robi vela.

zuzana92521
autor
20. jún 2018

Asi zrejme hej, práca, moje dve deti a k tomu všetko riešiť, skúsim na to nemyslieť hee...

oskvarka
20. jún 2018

to je nahoda hlavne podla mna.. nestracaj nadej my sme to mali zase naopak prve rok a pol druhe asi pol roka a tretie na druhy cyklus ;) .. hlavne sa nestresuj. drzim palec..

cailana
20. jún 2018

@zuzana92521 ahoj.uplne ti rozumiem, zažívam presne to isté, iba som trochu staršia.dve deti hnedý, tretia sa nedarí už rok. Chodím k doktorovi, brala som lieky, zatiaľ nič nezabralo.ty si to s doktormi neriešila? Ja som tiež na prvý pohľad ok, aj manžel, ale niečo tam zrejme bude v neporiadku, keď to išlo a teraz to nejde😕

deti95060810
20. jún 2018

moja kolegyňa mala takýto problém pri druhom.... prvé dieťa ešte ako študentka v maturitnom ročníku a potom ďalšie sa nedarilo hoc chceli....podarilo sa asi až po 8 rokoch...s nervami bola v koncoch...😉
stáva sa...
a poznám prípad keď sa druhé zadarilo až po viac ako 20 rokoch...už dávno prestali dúfať, už vlastne ani moc nechceli lebo boli po 40tke.... .Maminka s dcérou kočíkovali spolu...😉 chlapec chodí do 4 tr.

lucpro1
20. jún 2018

tak treba len skusat ak je vsetko v poriadku, pride to ked to bude mat prist 🙂

flientica
20. jún 2018

Najlepsie je to vypustit z hlavy. Mas uz 2 deti a ako pises, stres u vas asi nejaky bude to vsetko moze mat vplyv na schopnost rychlo otehotniet

janickacrazy
20. jún 2018

@zuzana92521 skús si dať otestovať štítnu žlazu, ak si na testy nebola a manžel si vravela že je v poriadku, ale u doktora asi nebol či bol? nech si dá spraviť spermiogram, človek nikdy nevie, ono sa to može časom meniť, my sme tiež prvé 2 deti mali rýchlo a tretie sa nedarilo, mne pomohol femibion, možno aj tebe chýba nejaký vitamín, skús

zuzana92521
autor
21. jún 2018

@janickacrazy skúsim, beriem kyselinu listovú, ovulku cítim každý mesiac, aj výtok, aj ovulacneho bolesti mávam, pred par mesiacmi som prekonala zrejme biochemické tehu, lebo som mala pozitívne testy, aj menzes meskal týždeň, no neudrzalo sa to...
Ďakuje. Baby za vašu podporu, skúsim to teraz trosku pustiť z hlavy a uvidíme ci to pomôže.. Ak nie, tak pôjdeme obaja k lekárovi a uvidíme co a jako bude...

zuzana92521
autor
21. jún 2018

@cailana vieš čo neriešila, chodím pravidelne na prehliadky na gyndu, podľa neho mam všetko ok, ovulácia je ok, skúsim tam zájsť keď budem mať možnosť a uvidíme, ale ja si myslím, že to bude asi zo stresu a z toho, ze je toho na mňa teraz dosť....

cailana
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cailana
21. jún 2018

@zuzana92521 držím palce 🙂

stanik_67
21. jún 2018

@zuzana92521 kyselina listova je zarucena kvalitka 🙂 sama som ju uzivala a myslim ze vie len a len pomoct 😉 dolezite je potom aj po narodeni este kyselinu listovu uzivat.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre