Snažíme sa o tehotenstvo po MA

15. jún 2022

Zdravím som skoro rok po MA (kyret) po troch mesiacoch sme začali znova skúšať a doteraz sa nepodarilo 😔viem ze u každej je to inak ale zaujíma ma ci tu sú ženy ktorým sa uz potom nepodarilo otehotnieť 😔dá sa to spracovať? Keďže mam pomaly 35 a jedno dieťa začínam sa stým zmierovat ale nie je to lahke

anjelicek26
16. jún 2022

Tazko povedat, u mna ten proces zmierenia sa pomaly nastava.. kyret bol v decembri, stielka maternice je stale otrasna, podla mojho lekara vela zrezali, ci sa niekedy znovu obnovi je otazne... my mame deti dost, ale po tej strate...je tam obrovske nezaplnene miesto v srdci...

lucia7933
16. jún 2022

@anjelicek26 ak sa mozem spytat, tebe to Dr. zistil ze stielka nieje dostatocna? normalne ma chyta az strach..ja som po kyrete 3 mesiace,ale este sme sa nezacali snazit...a deti nemam zatial ziadne takze velmi sa bojim ci to pôjde tak lahko :(

anjelicek26
16. jún 2022

@lucia7933 ano lekar meral stielku a ze hranicna - nizka... MS len trojdnove krvacanie, slabe proste sice jasna krv, ale slabucke... tento mesiac co som si nasadila alchemilka tinkturu + gynex je to konecne trochu lepsie.

lucia7933
16. jún 2022

@anjelicek26 ja mam praveze MS normalnu uplne ako predtym aj poctom dni aj intenzitou krvacania..tak snad bude vsetko v poriadku 🙂 a drzim palce 🙏

autor
16. jún 2022

@anjelicek26 ja som mala preventívnu teraz a tvrdila dr ze všetko je v poriadku povedala mi ze ak budem chcieť skúsime to inou cestou ale toto nie je moja cesta psychicky je to stále veľmi ťažké len ma zaujímalo ci tu je niekto kto ma po kyrete vyslovene problemy

lucia7933
16. jún 2022

autorka: a to prve tehotenstvo sa podarilo po akej dobe?

autor
16. jún 2022

@lucia7933 asi tri mesiace

lucia7933
17. jún 2022

verim ti musi to byt tazke ked sa nedari :( ja tiez este neviem ako som na tom lebo som po kyrete a este sme sa nezacali ani snazit ...

lucia7933
17. jún 2022

ale treba verit a nevzdavat to... babatko pride treba tomu verit a nemysliet na to stale (ja viem lahko sa to povie, ale ked ta tuzba je velka je to tazke)

vevesh
17. jún 2022

No, zatial to mam podobne. Skusame uz 3 roky a 3 MA za sebou, 40tka pred dverami, cize kazdym mesiacom menej sanci. Hlavu zamestnavam inymi vecami, ale pri MS a predpokladaneho terminu porodu vzdy dojde obdobie, kedy to ide na hlavu a city a je to tazko....

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre