Snažíme sa o miminko - rady a podpora

lilo0709
14. sep 2016

Ahojte... Možno sa pýtam skoro ale mesiac sa snažíme o babo. Mali sme samozrejme sex aj cez moje plodné dní ale teraz prišlo sklamanie.. Dostala som svoje dni ☹ asi hľadám len trocha podpori na tejto stránke a názor a samozrejme radu niekoho kto prežil tiež niečo také..Aká je šanca že sa nám to teraz podarí...:-/

timi_timi
14. sep 2016

@lilo0709 mesiac? To vážne? Na MK konikovi je toľko snažiliek ktorím sa nedarí niekoľko rokov, že nechcem radšej vidieť asi tie komenty. 😉 🙂 Ale k veci, mesiac je krátka doba, zdravému páru sa ráta v pohode do pol roka až roka otehotnieť. Nevešaj hlavu, netreba sa toľko stresovať zbytočne. Nevyšlo teraz možno vyjde ďalší mesiac 😉 držím palčeky aby sa Vám skoro podarilo. My sa snažíme dva roky a stále nič. ☹

sibalka21
14. sep 2016

@lilo0709 Radu niekoho kto prezil nieco take... Nechapem .... Su tu zeny ktore sa snazia roky a vy sa snazite mesiac... To nejde len tak ze si poviete, ze chceme mimi a hned o mesiac ratate s tym ze sa zaradilo.... My sme sa ,,snazili,, tri mesiace, potratila som a o dalsieho pol roka som zase otehotnela.. A boli sme radi ze sa podarilo tak skoro.. .. Neviem o aku podporu ti ide lebo ty vlastne ziadnu nepotrebujes.... Pokial sa vam nebude darit rok, tak mas narok na podporu :D (samozrejme obrazne povedane) Hlavne nevesaj hlavu a nezameriavaj sa na plodenie deti ale uzivaj si to, lebo ked budes na to moc mysliet mozes si tym len sposobit to ze sa vam nepodari ani o tri roky

emka530
14. sep 2016

neodsudzujte ju, je iba sklamaná že dostala mrchu, potrebuje tu napísať svoje emócie, vyrozprávať sa z nich..možno ešte pár krát takých sklamaní bude kým to výjde, ale každá čo tu píše má nejaký ten pocit a nutkanie ho sem dať.. 😉

adria88
14. sep 2016

@lilo0709 Ahoj, my sme sa snažili asi od decembra minulého roka, v marci mi meškala MS, spravila som si test a každý druhý deň som opakovala test, asi 4 testy som si spravila a boli čoraz silnejšie // ... a nakoniec aj tak došla MS, tak sme boli trošku sklamaní, ale sme si povedali, že teraz to necháme tak, nebudeme nič siliť, keď príde, tak príde babatko, leto sme sme si užívali, kašlali sme na plodné dni, neriešili sme...a teraz, cykly mávam 32-35 dní, teraz som 39 DC a stále nič...môže byť, že sa aj zadarilo, aj keď sme toľko ťuťumuťu nemali 😀 , ale motyka môže vystreliť... tak uvidíme, lebo mám aj taký pocit, že môžem byť prechladnutá, ak do piatka nepríde MS, tak ráno spravím test, ak budú //, tak to bude fajn a budeme len veriť, že všetko nakoniec dobre dopadne, a prebehne do úspešného konca a ak Aj príde MS, tak nič sa nedeje, život ide ďalej a nebudeme nič siliť...ani sa zaoberať plodnými dňami... a vám držím palce, nech sa zadarí, a neboj, určite sa zadarí 😉

lucinka511
14. sep 2016

@lilo0709 a co tatke si akoze prezila? chod si precitat temy na tmMK typu snazime sa o babtko a tak.tam sa viacej docitas ako tu.Neboj sa zdravemu paru trva priblize 8 mesiacov kym sa im podari. takze mate este 7 mesiacov.len sa nestresuj a nehysterci.

zlte_kuriatko
14. sep 2016

@lilo0709 my sa pokúšame tretí mesiac, a tiež nič, bola som tak isto sklamana :( a plodné dni si si ako vypočítala? ja dosť možné, že nemáš ovulácie, vtedy kedy si rátaš ale inokedy. my sme sa pokúšali viac menej najviac vtedy ked boli plodné dni a plodné dni vtedy neboli. tento mesiac som zistila, že ja mam ovulácia na 9 DC, dosť skoro. takže možno sa zadarilo tentoraz, este nezúfam, ale stále dúfam 🙂 alebo si skus kupit ovulačne testy.

lucinka511
14. sep 2016

@zlte_kuriatko za mesiac sa este o ovulacii neda hovorit.zbytocne ju strasis.ved je to len mesiac a ty tiez tei mesiace.co sa stresujes? ved to babo pride a na fotke mas jedno babo.tak neboj raz si otehotnela .otehotnies ajbdruhykrat..len to nejde tak rychlo.a tei mesiace to je nic.

lucasam
14. sep 2016

Mesiac je podla mna kratka doba ;)
My sa snazime uz pomaly dva roky a stale nic :( Stale verim a dufam ...

zlte_kuriatko
14. sep 2016

@lucinka511 no ved práve, že prvý krát som otehotnela hned z mesiaca na mesiac 🙂 takže ked sme sa rozhodli, že budeme mať druhé, tak človek sa už teší ako na "hotové" a potom prišlo sklamanie.

adria88
14. sep 2016

Ďakujem za srdiečko 🙂 , kto mi poslal?

lucinka511
14. sep 2016

@zlte_kuriatko to vobec neries. nam sa tiez prvykrat zadarilo na prvy sup.druhy po 10m ale to sme byvali kazdy v inom meate ale aj tak som sa snazila chodit cez plodne k frajerovi.ale nedalo sa vzdy.az ked sme boki spolu sa zadarilo..ale tiez ked skm citala a pytala sa dr.tak odpkved znela.ze zdravemu paru to trva tak 8mesiacov kym sa zadari..ja viem.ze by ste to chceli hned ale niekddy treba pockat a nerob paniku.lebo je to eate horsie.dolezite je.ze tvoje telo otehotniet vie.

lilo0709
autor
14. sep 2016

@emka530 ďakujem za podporu presne si to vystihla. Toto som potrebovala.Ale niekto tu zrejme chodí iným len poriadne naložiť. Ak sa im zdá moja otázka blbá tak nech radšej nič nepíšu. Takto len sa človek cíti ešte horšie...ďakujem ešte raz 🙂

emka530
14. sep 2016

@lilo0709 ja síce ešte snažilka nie som, ale snád aj to čoskoro bude.. klidne sa môžme podporovať navzájom 🙂 až príde ten správny čas, tiež by som chcela hned na prvý šup 😅 no nie vždy to ide, a zvlášť ked sú zdravotné problemy..a viem že tiež budem rovnako nervózna ked to hned nevýjde 😉 môžme klidne aj cez IP 🙂

adria88
14. sep 2016

No tak ako som si aj myslela, tak MS sa pomaličky už rozbieha... 😒

lilo0709
autor
15. sep 2016

@emka530 jasné... To by bolo super

lucinka511
15. sep 2016

@lilo0709 lili ale zbytocne robis paniku.po mesiaco snazenia otehotnie mozno 1% ludi.zbytocne sa mozes zablokovat.Viememze si netrpezliva a ze by si to chcela hned.ale niekedy fakt treba vyckat casi ako husa klasu☺ Nam sa prvy kat zadarilo na prvy sup.druhy krat az po 10mes a to som sa uz tiez bala.ze ci je vsetko ok.preto nestresuj.necitaj a jl si nerob ovulacne testy.Skus si odsledovat ovulaciu a je dobre mat sex uz dva dni pred ovulaciou a aj cez ovulaciu a aj po..napr my ked sme otehotneli sme mali kazdy den sex od skoncenia menzesu celych 18 dni .pre istotu.lebo niekedy sa neda ani ta ovulacia spravne odhadnut.raz moze byt na 9.raz na 14.raz na 20 den.

chisela
15. sep 2016

Ahojte chcela by som sa spitat ci mozem otehotniet aj cez neplodne dny

marissenka
15. sep 2016

Každý druhý deň skúšať(každý deň vraj nie je dobré,lebo spermie vraj nestíhajú dozret či čo) a sviečka na záver😂....a hlavne sa nestresuj,ja som tiež veľmi chcela byť tehu a až po pol roku sa zadarilo,ked som tomu nechala volny priebeh.t ak veľa zdaru😉

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre