Dobry vecer zienky poradte mi robila som si ovulacny test po prvý krat v zivote a nevyznam sa v tom(vid foto)
Menštruáciu som mala 27.3- 1.4-2.4
Prosim vas je tento test negatívny?
Ak áno, budem ovulovat v najbližšie dni alebo ako to vlastne je? Ďakujem za odpoveď
@alenaalenka83 tento test je negatívny. Aby bol pozitívny tak čiarky musia byt rovnako silnie alebo musí byt testovacia silnejšia ako kontrolná.. Či si mala alebo ovulaciu mat ešte len budeš ti bohužiaľ na základe jedneho testu nikto nepovie. Treba testovať ďalej
@alenaalenka83 alebo ísť k dr na folikulometriu
@barus26 ahoj ďakujem pekne za odpoveď. Robila som si test aj vcera a v utorok a stale bola takato slaba ciarka. Tak pevne verin, ze ju este len budem mat. Este raz, ďakujem
@alenaalenka83 aký dlhy mávaš cyklus? 🙂
@barus26 6 dni niekedy aj 7
@alenaalenka83 myslím cyklus, od prvého dňa menštruácie po ďalšiu menštruáciu. Nie dĺžku menštruácie
@barus26 aha prepáč 28dni
@alenaalenka83 tak ešte testuj určite, snáď ovulacia príde. 🙂
@barus26 ďakujem pekne
@alenaalenka83 A bez testu nevieš zistiť, vycítiť z niečoho, kedy máš plodné dni? napr. nálada, chute... Môže to byť uprostred cyklu, ale aj nemusí.
Ovulačny test je pomôcka, ale stane sa, že skrátka nezachytis(nestihneš) ten vrchol, aby bol pozitívny
Za seba ti poviem ze som nikdy ho pozitívny nemala, aj keď som testovala každý deň rovnako. Som 3 tehotná, takže očividne bola ovulácia.Ja som ale nemala nikdy nejaké iné prejavy ovulacie, ani výtok, ani bolesti, nič. Proste to bolo, bez toho, aby som to vnímala
Za mňa je lepšie pravidelne sa milovať, nie čakať na "stred cyklu" keď ovulácia môže byť úplne inokedy.
Tak sledovala som si kazdy den svoje testy a dnes mam aj take akoby menštruačné bolesti a ciarka je silnejšia. Co Myslite moze to byt uz ono? Mam 2 deti pri kazdom som otehotnela na prvy krat a nijdy som si nic nemerala ci testovala teraz pri 3 dieťatku sa snažíme vyse roka a stale nic tak snad uz to je tu a nam. To vijde. Co myslite moze to byt uz ono? Ďakujem a pekny den
@alenaalenka83 tu je asi lepšie vidno čiarky..
@alenaalenka83 veľmi slabučký test. Čiarky musia byt minimálne rovnako silne
@barus26 joj som z toho smutna. Uz 7 dni sa testujem a stale nič. A dnes mam cely den aj take akoby som povedala menštruačné bolesti. Tak som si myslela zeuz je to tu
Manzel ide o 4 dni orec do prace na pol roka tak sme to chceli skúsiť
@alenaalenka83 áno teraz je už pozitívny. Treba sa dnes a zajtra posnažiť 🙂
@barus26 velmi pekne ti ďakujem za trpezlivosť so mnou a za kazde jedno slovo. Si úžasná zena. Všetko dobre želám a hlavne vela zdravíčka celej rodinke. Krásnu nedeľu
@alenaalenka83 ďakujem a vám držím palce aby sa podarilo 🍀
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@alenaalenka83 je negatívny, pozitivní je rovnako silny alebo silnejsia ako kontrolna ciarka. Ovu bud nebola alebo ešte len bude
Treba robiť každý deň vždy v rovnaku dobu a predtym nepit kvôli koncentracii mocu