Snažíme sa o dieťatko, ale beriem Nebilet a Euthyrox

natalia1997
19. jan 2022

Ahojte 🙂 snažíme sa o dieťatko,a však beriem tieto lieky nebilet, euthyrox 75,a milurit. Užívali ste to niektora keď ste sa snažili o dieťatko?

vikinka292
20. jan 2022

Užívala som nebilet v čase otehotnenia, až do 7tt pokým som nezistila,že som tehotná. Aktuálne som 38tt

sykoroka_dizajn
20. jan 2022

Ja som brala pred tehotenstvom thyrozol. A keď sme zistili tehotenstvo tak mi dali propycil

nevenka
20. jan 2022

@natalia1997 ani jedno nie je prekazka, dokonca Euthyrox je nutny, pokial mas hypofunkciu a zvykne sa v tehotenstve aj navysit. Akonahle zistis tehotenstvo, treba ist na endokrinologiu. Nebilet - tiez hned za lekarom a on Ti povie, co. Su lieky, ktore sa nesmu, kardiolog mi prespisal po porode Prestarium a ked zistil, ze neberiem HAK, tak mi okamzite zmenil na Concor, ze tieto BB nie su v pripade otehotnenia tak hrozne. A este beriem Thyrozol. To je na zvysenu cinnost stitnej zlazy a to je nebezpecnejsie ako to, co beries Ty. Takze klud a ked zistis, ze si tehotna, treba hned volat odbornikom. Drzim palce.

siska25
20. jan 2022

@natalia1997 brala som aj nebilet aj euthyrox pocas tehotenstva. Syn ma 1,5 mesiaca a vsetko ok.

marci77
20. jan 2022

ja som v tehotenstve brala euthyrox, na zaciatku tehotenstva je potrebne ist na endokrinologiu a upravia davku, ak by bolo potrebne na zaklade vysledkov krvi (mne zvysili vtedy)
tehotenstvo aj porod, vsetko ok, rodila som po termine, babatko zdrave

natalia1997
autor
20. jan 2022

@siska25 a ako dlho ste užívala nebilet počas tehotenstva?

siska25
20. jan 2022

@natalia1997 cele tehotenstvo

natalia1997
autor
20. jan 2022

@siska25 A ake množstvo ste užívali celé tehotenstvo? Jednu tabletku či ako

adrbat
20. jan 2022

Ja z tých liekov užívam iba euthyrox (momentálne 88). A keby som ho nezačala ani by sme nemali bábätko, keďže mám problémy so štítnou. Rok sme sa snažili - bez úspechu. Až na HP boli horšie výsledky štítnej a vďaka tomu mi nadstavili liečbu. Takze euthyrox je bez problémov.

siska25
20. jan 2022

@natalia1997 0,5 tbl. na obed plus dopegyt rano a vecer

natalia1997
autor
21. jan 2022

@siska25 ja užívam jednu celu ráno po jedle. Tak asi aj preto sa nedarí

siska25
21. jan 2022

@natalia1997 no neviem o tom, ze by nebilet mal vplyv na otehotnenie. Je to predsa liek na stabilizovanie pulzu. Ja by som pricinu neuspechu hladala inde.

siska25
21. jan 2022

@natalia1997 a ja som pred tehotenstvom brala tiez 1 tbl. nebiletu denne a otehotnela som v podstate hned.

natalia1997
autor
21. jan 2022

@siska25 a kedy ste to zmenili na pol tabletky

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre