Ahojte ženy zaujímal by ma váš názor
Snažíme sa o dieťa viac ako rok a pol . Výsledky som.mqlq všetky v poriadku aj ja aj priateľ poslal ma na laparo vaječníkov či je tam priechodnosť všetko je v poriadku mala som len nejaký zrast ktorý odstránili. V piatok idem k doktorovi len ma zaujíma že či ste si niektorá týmto prešli a či to nejak vaše telo "nabudilo " k otehotneniu. Robila.som.si dnes test a vyšiel mi takto nerozumiem prečo je ta čiarka úplne biela aj na druhom teste rovnako je od toho týždeň čo som bola. Mala z váš niektorá takýto test a potom to vyšlo?
@janai1 ide mi skôr o ten priebeh po operácii keďže sme v poriadku a mame všetky vyšetrenia za sebou , bol tam zrast nečakám ze hneď bude pozitívny
Ženy vám už ako hrabe načo rozoberate tie testy? Keby bol pozitívny tak by tam bola aj druhá čiarka 🙈 Radšej nech ti doktor nasadí duphaston ten je na podporu otehotnenia a následne udržanie tehotenstva, aj úpravu MS.... Vlastná skúsennosť
@beata95 ono to je vidno aj keď je poskladaný, len som rozobrala aby som sa nato lepšie pozrela ako hovorím nejde ani o ten test
@bambulienka25 áno všetko bolo v poriadku. Mala som nejaký zrast v piatok budem vedieť viac . Skôr ma zaujíma čo som sa pýtala nie ten test.
@kristina411 Okrem laparoskopie si absolvovala aj:
- kompletny hormonalny profil vratane AMH
- folikulometriu
- stery na streptokoky, ureaplazmy, mykoplazmy
- endokrinologicke vysetrenie
- hematologicke
- reprodukcnu imunologiu
- genetiku
a manzel tak isto absolvoval:
- kompletne urologicko-andrologicke vysetrenie, teda:
- kompletny hormonalny profil
- usg semennikov
- spermiogram
- stery na streptokoky, ureaplazmy, mykoplazmy
- reprodukcnu imunologiu
- genetiku
Vsetko toto teda obaja kompletne mate a vsetky vysledky su v poriadku?
Co sa tyka testu, je jasne negativny, presvita len kanalik kde by mala byt druha ciarka - ta tam ale nie je, nie je ruzova, takze test teba byt preco zmatocny.
@kristina411 Teraz som zistila, ze som ti uz reagovala v predchadzajucej diskusii. Prosim ta akoze mas vsetko v poriadku ked pises, ze mas vysoky prolaktin a navyse "neprijimas" partnerove spermie? To je podla teba v poriadku, ved to mas hned 2 dovody, ktore brania otehotneniu.
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/snazenie-o-dieta-neprijimam-partnerove-spermie/
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/vysoky-prolaktin-a-nemoznost-otehotniet/
@bambulienka25 Fiha
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Negatívne