Snažíme sa o dieťa viac ako 1,5 roka

kristina411
18. aug 2021

Ahojte ženy zaujímal by ma váš názor

Snažíme sa o dieťa viac ako rok a pol . Výsledky som.mqlq všetky v poriadku aj ja aj priateľ poslal ma na laparo vaječníkov či je tam priechodnosť všetko je v poriadku mala som len nejaký zrast ktorý odstránili. V piatok idem k doktorovi len ma zaujíma že či ste si niektorá týmto prešli a či to nejak vaše telo "nabudilo " k otehotneniu. Robila.som.si dnes test a vyšiel mi takto nerozumiem prečo je ta čiarka úplne biela aj na druhom teste rovnako je od toho týždeň čo som bola. Mala z váš niektorá takýto test a potom to vyšlo?

janai1
18. aug 2021

Negatívne

kristina411
autor
18. aug 2021

@janai1 ide mi skôr o ten priebeh po operácii keďže sme v poriadku a mame všetky vyšetrenia za sebou , bol tam zrast nečakám ze hneď bude pozitívny

beata95
18. aug 2021

Ženy vám už ako hrabe načo rozoberate tie testy? Keby bol pozitívny tak by tam bola aj druhá čiarka 🙈 Radšej nech ti doktor nasadí duphaston ten je na podporu otehotnenia a následne udržanie tehotenstva, aj úpravu MS.... Vlastná skúsennosť

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kristina411
autor
18. aug 2021

@beata95 ono to je vidno aj keď je poskladaný, len som rozobrala aby som sa nato lepšie pozrela ako hovorím nejde ani o ten test

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kristina411
autor
18. aug 2021

@bambulienka25 áno všetko bolo v poriadku. Mala som nejaký zrast v piatok budem vedieť viac . Skôr ma zaujíma čo som sa pýtala nie ten test.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nafka0483
18. aug 2021

@kristina411 Okrem laparoskopie si absolvovala aj:
- kompletny hormonalny profil vratane AMH
- folikulometriu
- stery na streptokoky, ureaplazmy, mykoplazmy
- endokrinologicke vysetrenie
- hematologicke
- reprodukcnu imunologiu
- genetiku

a manzel tak isto absolvoval:
- kompletne urologicko-andrologicke vysetrenie, teda:
- kompletny hormonalny profil
- usg semennikov
- spermiogram
- stery na streptokoky, ureaplazmy, mykoplazmy
- reprodukcnu imunologiu
- genetiku

Vsetko toto teda obaja kompletne mate a vsetky vysledky su v poriadku?
Co sa tyka testu, je jasne negativny, presvita len kanalik kde by mala byt druha ciarka - ta tam ale nie je, nie je ruzova, takze test teba byt preco zmatocny.

nafka0483
18. aug 2021

@kristina411 Teraz som zistila, ze som ti uz reagovala v predchadzajucej diskusii. Prosim ta akoze mas vsetko v poriadku ked pises, ze mas vysoky prolaktin a navyse "neprijimas" partnerove spermie? To je podla teba v poriadku, ved to mas hned 2 dovody, ktore brania otehotneniu.
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/snazenie-o-dieta-neprijimam-partnerove-spermie/
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/vysoky-prolaktin-a-nemoznost-otehotniet/

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nafka0483
18. aug 2021

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre