Snažíme sa o dieťa a mám nepravidelný menzes

zarka2020
29. jún 2020

Ahoj dievčatá...cca pol rok si s priateľom nedávame pozor, posledný mesiac sme mali styk viac než dosť ale problém je že mám nepravidelnú MS... Neviem/nepoznám kedy mám ovu 🤨a Niekedy,, pri tom,, myslím ze keby sa nám konečne zadarilo.... Užívam aj kys. Listovú.... Pred 3 rokmi som bola na laparke kvôli endometrioze... Nebola som kvôli tomu u Dr že sa nám nedarí, ale v stredu idem na prehliadku tak jej poviem ze sa snažíme.... Ako dlho ste sa vy snažili až ste našli //..... Priateľ aj dosť fajčí, ale cca pred 3 mesiacmi bol na spermiograme a ma to ôk, neviem ci to nejako môže súvisieť cigarety... ..... Viem ze je tu veľa tém na toto ale ja si radšej prečítam priamo co budú písať baby mne.. A ja mam 28r. A priateľ 34r. Ďakujem za každú jednu odpoveď 🙂

alojzova
29. jún 2020

Ahoj no ja som od teba mladšia mám 21 no s priateľom sme sa snažili asi 2roky a nedarilo sa . Stále som na to myslela že prečo nie aj keď s manželom sme veľmi túžili po bábätku podarilo sa práve vtedy keď sme to najmenej čakali . Veľa šťastia ti prajem.

janka_266
29. jún 2020

Ja som si robila od konca ms ovulačné testy až kým neukázali ovulaciu a hneď to vyšlo, takze podľa mna by pomohlo skúsiť tie testy a testovať cely mesiac aj cez ms, aby sa zistilo či je vôbec ovulacia a následne sa snažiť.

evik159
29. jún 2020

a skusala si si tu ovulaciu nejakou metodou odsledovat? nepravidelny cyklus nie je prekazka...

zarka2020
autor
29. jún 2020

@evik159 jeden cyklus som si robila ovu testy.... Od 15 DC do 25 a nič.. Potom som nato nemala nervy.. Ale teraz skúsim robiť celý cyklus

alikal
29. jún 2020

pri prvej dcerke nam trvalo pol roka a doktor mi povedal ze to je uplne normalne, ze do roka je norma, ale ked tak s nim pories nejake testy. ak mal muz spermie v poriadku, nemyslim si ze sa za tri mesiace pokazili 🙂 mali sme ale stres, tlacili sme na pilu. teraz sme to nechali tak ze ked bude tak bude a na prvy sup. pozri si na googli ako odsledovat hlien - to mi najviac povedalo a ak si citis krcok aj podla neho sa dost da

evik159
29. jún 2020

@zarka2020 mozes mat ovu aj skor, moze sa dokonca teoretick prelinat s menstruaciou... Okrem ovu testov je ajn oboznamit sa s inymi signalmi - aj pre lepsie poznanie svojho tela, aj pre pripadne riesenie upravy cyklu...

rosalie1411
29. jún 2020

@zarka2020 na odsledovanie ovu je dobre merať bazalnu teplotu vždy ráno hneď po zobudeni v rovnakom čase a môžeš to skombinovať aj s tými testami, pripadne so sledovaním hlienu.. Treba pár cyklov a potom už budeš vedieť co a ako 😊😊

denden77
29. jún 2020

@zarka2020 my sme obaja fajciari roky rokuce a podarilo sa v podstate hned 🤷‍♀️😊

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre