Snažíme sa o dieťa 2 roky

macka126
26. jún 2018

S priateľom sa snažíme o bábo 2 roky bola som u lekára ja mám všetko v poriadku snazim sa na to nemysliet vždy po sexe už myslim na to že niesom tehotná

saslavka73
26. jún 2018

Vezmite sa. Dieťa má prísť do usporiadanej rodiny.

bucko555
26. jún 2018

@macka126 posli aj jeho k lekarovi nech sa da vysetrit

meredith83
26. jún 2018

@macka126 Ahoj tiez by som poslala aj jeho ak nebol. Urobili vsetky vysterenia... Prechodnost vajcovodov atd?

tncka
26. jún 2018

@saslavka73 pekne staromodny nazor😂 a okrem toho to neriesi dany problem,cize dost od veci🤣

saslavka73
26. jún 2018

@tncka Vedela som, že to niekto povie. Ale čo keď dieťa nechce prísť do takejto rodiny? To Vás praiteľky a priatelia nenapadlo?

meredith83
26. jún 2018

@saslavka73 Prosim ta ja som vydata uz 3 roky. Snazime sa o babo od zaciatku. Prosim ta mohla by si povedat mojim vajecnikom nech sa umudria kedze som vydata... Doktorovi to musim tiez povedal ako je to mozne ze nic a mam usporiadanu domacnost...

saslavka73
26. jún 2018
beky1813
26. jún 2018

@saslavka73 stredovek este uraduje?

beky1813
26. jún 2018

@macka126 priatel bol na vysetreni?

saslavka73
26. jún 2018

@beky1813 To nie je o stredoveku. Prečo si Vás ten Váš priateľ nechce vziať? Alebo vy jeho? Ale nie o tom je táto téma. Ospravedlňujem sa.

kahanikova
26. jún 2018

@saslavka73 a čo ak si ju priateľ chce vziať ale ona jeho nie, prípadne majú nejaké finančné nezhody mimo vzťahu a tým pádom po svadbe by sa ich to týkalo oboch alebo sa im nechce riešiť úradné veci lebo majú aj bez toho veľa poverovačiek alebo len čakajú na správy čas.. ani my nie sme s priateľom ešte zobratí i keď máme dieťa (moje sa rozhodlo narodiť sa do neusporiadanej rodiny 😂).. proste toto je úplne mimo toho čo sa slečna pýtala ;)

juliet86
26. jún 2018

@meredith83 preene aj ja som asi zabudla vajecnikom poslat kopiu sobasneho do kelu

saxana000
26. jún 2018

Aj u nas to tak bolo cim viac som na to myslela tym to bolo horsie potom sme si povedali ze teda ideme riesit nieco ine byvanie a svadbu a bum do 2 mesiacov to prislo.som cumela na ten test a uplne nechapala. Kamaratky sa dali napriklad na tanecnu ze nech trosku vypadnu z domaceho stereotypu a naozaj 2 ostali po chvili tehotne.a to sa velmi dlho predtym snazili. Odporucaju sa aj dovolenky zmena prostredia. Velmi vela je aj v hlave. Ked vypnes a uvolnis sa pride to same..

lilyianka
26. jún 2018

@saslavka73 my sme zobrati 4r a snažiť sme sa začali PO SVADBE...a stále nie som tehotná....ako to?

lilyianka
26. jún 2018

@macka126 my sa snažíme 4r a tiež nič.. .. partnera pošli na spermiogram a myslím, že ty budeš mať porobene len základné vyšetrenia ako horm.profil, kultivacia, mykoplazmy, ureoplazmy...
Máš vajcovody prechodné? Bola si na vyšetrení priechodnosti?

marylynn
26. jún 2018

@saslavka73 uhm. Veľmi zaujímavy názor. Len nerozumiem prečo potom niektoré deti chcú prísť do rodín kde ich budú týrať, alebo skončia v domove...

kahanikova
26. jún 2018

@marylynn to sú asi sadistické deti 😂😂 (joke)

lubik87
27. jún 2018

@meredith83 skús sa rozviesť možno nechce prísť do usporiadanej rodiny....ach tieto staromódne názory...lebo pán Boh to tak chcela.a ešte veľa.dalsich
...držím.palce aby sa.vam.cim.skoe zadarilo 🙂

meredith83
27. jún 2018

@lubik87 Pockaj ja som sa nevydala v kostole to mozno je problem😅

stanulienkat
27. jún 2018

@lubik87 a ked sa im nepodari dieta a potom co?? Rozvod?? Naco?? Dieta potrebuje lasku a milujucich rodicov, nie papier z uradu.

lubik87
27. jún 2018

@stanulienkat bože môj čítaj s porozumením a všetko veď si robíme srandu och 🙄😂😂😂

ivankaberrynka
27. jún 2018

2 roky snaženia? A čo to máš za lekára? My sme sa s mojim tiež snažili takmer 2 roky. Asi po roku snaženia som prišla k doktorovi, že sa mám nedarí. Tak porobil vyšetrenia, boli v poriadku. Môjho muža poslal na spermiogram, bol v poriadku. 3 cykly som brala clostylbegyt či ako sa to volalo, chodila som na kontroly pred sexom a po. Nepodarilo sa, tak mi doktor naplánoval laparoskopiu, ale tam som už nestihla ísť, lebo sa mi podarilo otehotnieť. Prestali sme na plánovanie dieťatka myslieť a pila som aj bylinkové čaje.

juliet86
27. jún 2018

@ivankaberrynka co kontroloval pred sexom a po?..

ivankaberrynka
27. jún 2018

@juliet86 tie lieky boli na podporu ovulácie a dozretie vajíčok myslím. Pred kontroloval či vajíčka dozreli a po či prebehlo oplodnenie.

bluka2
28. jún 2018

@juliet86 vsak ten sobasny list kontroloval :D

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre