Ahojte, som tu nova a neviem ako to tu funguje, vedeli by ste mi poradiť s mojim grafom bazalnej teploty,? Mala som ovu a prečo sú tie teploty také nízke? Meriam si ju len druhý mesiac tak som mimo z toho, poraďte mi prosím
@lussynka7 mne sa zdá ten tvoj graf čudný.. akoby ovulácia ani nebola .. vzrast teploty musí byt výraznejší
@lussynka7 prikladám graf na ktorom to vidno .. po ovulácii idu teploty hore (ovulaciu som mala neskôr)
@marinecka95 mne sa zdá tiež čudný preto som sa obrátila na vás 😉 mam ešte 11 dní do ďalšej ms tak uvidím ako to pôjde ďalej 🤔
@lussynka7 je dôležité veľmi sa nesledovať. Ver mi že aj mne to trvalo veeeeeeeľmi dlho kým som to pochopila a nebrala každý výkyv môjho tela za tehotenské príznaky. Žiaľ do dnešného dňa sa nám to ešte nepodarilo aj keď sme obaja z lekárskeho hľadiska v poriadku. Momentálne sa riadime heslom: čo má prísť, príde. Podľa lekárov doba, ktorú sa snažíme o babo je normálna a ešte si nevyžaduje žiadne zásahy lekárov. Odporúčam sledovať si len ovulaciu, bez kombinovania, porovnávania grafov s inými babami, vypytovania sa ostatných či to je v poriadku ;) (hovorím z vlastnej skúsenosti) - cely deň som visela na internete a hľadala a hľadala čosi, čoho by som sa chytila. Dôležité je všímať si svoje telo a časom sa naučíš vnímať a budeš poznať všetko čo sa týka tvojho tela, ovulácie a podobne i bez aplikácii, bazalnej teploty i menstruacneho kalendára. 🙂
Skus si stiahnut aplikaciu fertility friend. Ta to vyznacuje sama, v tejto co mas ty sa zle orientuje. Ale podla grafu sa aj mne zda, ze ovulacia neprebehla.
Ale musim uznat, ze frekvencia pohl.styku je vymakana 😁🤗
Pocuj, mne sa tato metoda nepaci.
Mozes si viac uskodit. Ako pomoct.
Hlavne je, ze mate sex. Nič ine vam realne k tomu netreba.
S teplomerom si tam vies zaviest vela bakterii a to by v pripade tehotenstva nemuselo byt ziadane.
Taktiež ak v noci behas na wc, alebo merias v inu dobu, tak to moze byt skreslene.
Ak silno chces, kup si ovulacne testy. Ale myslím ze je to zbytočné. Snazite sa pekne, mozno aj casto. Kazdy druhy den staci 😄😂 ( nech sa bojovnici stihnu aj dotvorit )
@lussynka7 super aplikácia je aj na womenzone.cz
Tam ti ovulaciu samé vyhodnotí podľa tvojich zadaných teplôt.
@marinecka95 ďakujem za názor ale ja si robím len taky prehlad, ako som spomenula mam doma dve deti tak nie ze silou mocou chcem byť tehotná proste len sledujem a zapisujem zo zábavky, z nudy,...... 😁
@ivca88 no je pravda ze v noci idem na WC alebo ku synovi do druhej izby keď plače ale to je tak raz za noc a potom spím ďalej a nie každý deň, a ako som spomínala robím si to len tak neskúšala som to ešte a tie nízke hodnoty ma zarazili, inak dneska mam teplotu vyššiu 36,6 😁😉✅
@marinecka95 skúšala som si to teda vložiť na to fertility a ovulaciu mi ukázalo na 16.8 to je 19 deň cyklu
@lussynka7 to je kratucka doba 🙂 ale moja rada znie nesleduj si ziadnu bazalnu teplotu , lebo cim viac sa budes sledovat (bazalna teplota, ovilacne testy atd.) tym budes dlhsie cakat 🙂 len sa miluj z radosti a s cistou hlavou ...ver mi mam to 3x oskusane .... a ak mas dlhsi cyklus 32-34-36 dni tak 19 den ovu je okej ....
@lussynka7 tak to pust z hlavy taketo prehlady lebo sa nad tym aj tak zamyslas ci chces ci nie 🙂 ak mas taky dlhsi cyklus tak si vies vyratat cca kedy mas ovulku tak sa snazte viac v tom obdobi a je to 🙂 ale najlepsie je proste sa milovat len tak z radosti hocikedy , a vtedy je to najednoduchsia a najrychlejsia cesta 🙂 čim viac sa nato clovek bude zameriavat, a sledovat sa tak tym to dlhsie bude trvat 🙂
Ďakujem všetkým za názory 😉
@marinecka95 a bolo to tehotenstvo?
Ahoj, meriam štvrtý mesiac a prvý krát mi apká vyhodila ovuláciu. Čo myslíte? Mohla byť?
@patusss podla teba ktore testy su tom.zvykla som manatest objednavat
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lussynka7 ovulácia nastáva ak po sebe nasledujú 6dni s nízkou teplotou a následne stúpne teplota a teplota sa drží 3 dni vyššie než pred ovuláciou