Cauko Zienky,
S priatelom sa snazime vyse roka o babo . Partner bol na testoch a je ok moje krvne testy su tiez ok . Skusili sme vela veci ale uz si neviem dat rady. Kazdy mesiac nic. Co pomohlo vam?
@baby09 My uz sice syna 6r mame , ale chceli sme druhe a tiez za rok son nesla chytit, zacala som sa zdravo stravovat (90dnova dieta) par kil som zhodila ...a boli sme pred mesiacom u znamich vinko a taaaak potokom :D prisli sme domov pomilovali sme sa ani umyt som sa nesla (teda hned potom som zaspala)a od toho divokeho rana som mala deň do ovulky a tada a menstrucia meskala 10 dni a sup dnes som 6tt+4dni... ”
Ahojte zeny pridavam sa k vam lebo tiez mam taky problem s otehotnenim snazime sa uz vyse 7 rokov 🙁a nedari sa nam
@baby09 my sme sa tiež vyše roka snažili. Moja dr mi odporučila nosifol a boli sme aj na vyšetrenia s manželom na reprodukčnej klinike. Stačilo mi mesiac pobrať nosifol a výsledky z vyšetrení sme sa už ani nedozvedeli, lebo sa nám hneď zadarilo a ostala som tehu. Pri druhom sme sa snažili 5mesiacov a nič, pobrala som opäť mesiac nosifol a ostala som druhý krát tehotná
Gratulujem a drzim palce vam
@angela1989 akurát toto ak je hormonálne ok jej rozhádže cyklus. Toto pomáha dievčatám s pcos alebo inej hormonálnej chybe.
Tento liek by som neodporučila. Môže jej to poškodiť
Treba riadne vyšetrenia popozerať hlavne vyšetrenie vajcovodov
@sono2 je to výživový doplnok, žiadne hormóny
@angela1989 ja viem
Aj gynex sú len kvapky a tiež nesadnu každej a tu to len bylinky
My sme sa takisto snažili takmer rok, neviem čo všetko napokon zabralo, ale začali sme užívať obaja Macu peruánsku STRONG a jeden mesiac sa mi dosť zmenil režim - zrazu som ostala doma celý mesiac - žiadne stresy, pokoj a napokon sa stalo 🙂
my sa snažíme 10r. a kupodivu stále bojujeme...😖 takže jeden rok nič nie je... skús repro centrum ... overené babské rady nepomáhajú...ani rady z MK. to čo fungovala pri inej, ešte neznamená že zafunguje u teba... daj si skontrolovať AMH, FSH, LH, a všetky hormóny..
Ano bola chodim do gyn car v kosiciach
@angela1989 nosifol som tiez skusila ale nic .
@petraaa1109 ja som bola doma minuly rok skoro 6 mesiacov bez stresu a oddych a nic....
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@baby09 bilingsova ovulacna metóda