Snažíme sa o bábätko už rok, a výsledky sú dobré. Tak prečo to neide?

ada1570
2. jan 2019

Ahojte už skoro rok sa snazime o babo a nič. Uź sme boli aj na vysetreniach a vsetko je v poriadku. Poradte mi co treba robit aby to vyšlo. Uz si kazdy den davam.kyselinu listovu

ivca88
2. jan 2019

Pravidelny styk. T.j. kazdy druhy den 😏

ada1570
autor
2. jan 2019

A este som sa xhcela spytat kedy su plodne dni a ovulacia

katarinazavo
2. jan 2019

My sa tiež snažíme aj keď ešte krátko ale tiež sa nedarí...najlepšie na to nemyslieť

sida456
2. jan 2019

@ada1570 my sme sa snažili prvé babo po 3 mesiacoch sa podarilo a druhé až po dvoch rokoch 🙈 ja som veľmi chcela druhé a tlačila som na pílu ...... priateľ veľmi nechcel tak asi preto sa nedarilo...... až raz som si povedala dosť! Stačí,,,, nieje nám súdené druhé tak kašlem nato.... nemyslela som na to a na šupu sa podarilo 🤷‍♀️ A prišlo to v najnevhodnejšom čase keď sme to vôbec ale že vôbec nečakali 🤷‍♀️ Ale tešíme sa som v 26 týždni..... nemyslieť nato a uvoľniť sa nesexovat za účelom že chceš otehotnieť.....

katarinazavo
2. jan 2019

@sida456 áno presne ja na to moc myslím a asi preto sa nedari a tiež som si povedala ze staci

sida456
2. jan 2019

@katarinazavo užívas duphaston ? Ja som spinila hnedym dlho a výsledky všetky v poriadku.....a dr mi predpísala duphaston že na upravenie menstruacneho cyklu.....

evalin88
2. jan 2019

@ada1570 no plodne dni ma kazda inak.. vacsinou v strede cyklu.. . treba skusit ovulacne testy. Aj mi sme tak skusali.. ze som nevedela kedy su plodne dni.. poradila mi moja gynekologicka a dalsi mesiac som uz bola v tom. Este si dr. robila srandu....

katarinazavo
2. jan 2019

@sida456 nie to neuzivam idem teraz na kontrolu tak uvidím čo mi predpise

lilyianka
3. jan 2019

@ada1570 my sa snažíme cez 4r a tiež nič...ale o tom som nechcela... vravíš, že vyšetrenia sú v poriadku, aké vám robili? Lebo určite máte za sebou len základné, ale problém môže byť inde...
Plodné dni a ovulácia býva väčšinou v strede cyklu,avšak niektoré ženy ju majú na začiatku či konci cyklu. Cyklus máš pravidelný? Inak úplne najlepšie ti ohľadom ovuláciu odpovie gynekológ, ten ti presne povie kedy nastane,ale môžeš si pomôcť aj inak, napr.meranim bazalnej teploty,ovulacnymi testami atd

katarinazavo
3. jan 2019

@lilyianka tiež mám dosť nepravidelnú..začala som si teraz bazalnu merať

natalia_r
7. jan 2019

@ada1570 ada snazite sa rok a nevies kedy je ovulacia a plodne dni : ( Toto si nastuduj, velmi to pomoze zavisi od tvojho cyklu. Ked je 28 dnovi, tak ovulka je cca 14. den

ada1570
autor
15. jan 2019

Myslim si, že to ani nevide kedze moj má malo spermii

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre