Ahojte už skoro rok sa snazime o babo a nič. Uź sme boli aj na vysetreniach a vsetko je v poriadku. Poradte mi co treba robit aby to vyšlo. Uz si kazdy den davam.kyselinu listovu
A este som sa xhcela spytat kedy su plodne dni a ovulacia
My sa tiež snažíme aj keď ešte krátko ale tiež sa nedarí...najlepšie na to nemyslieť
@ada1570 my sme sa snažili prvé babo po 3 mesiacoch sa podarilo a druhé až po dvoch rokoch 🙈 ja som veľmi chcela druhé a tlačila som na pílu ...... priateľ veľmi nechcel tak asi preto sa nedarilo...... až raz som si povedala dosť! Stačí,,,, nieje nám súdené druhé tak kašlem nato.... nemyslela som na to a na šupu sa podarilo 🤷♀️ A prišlo to v najnevhodnejšom čase keď sme to vôbec ale že vôbec nečakali 🤷♀️ Ale tešíme sa som v 26 týždni..... nemyslieť nato a uvoľniť sa nesexovat za účelom že chceš otehotnieť.....
@sida456 áno presne ja na to moc myslím a asi preto sa nedari a tiež som si povedala ze staci
@katarinazavo užívas duphaston ? Ja som spinila hnedym dlho a výsledky všetky v poriadku.....a dr mi predpísala duphaston že na upravenie menstruacneho cyklu.....
@sida456 nie to neuzivam idem teraz na kontrolu tak uvidím čo mi predpise
@ada1570 my sa snažíme cez 4r a tiež nič...ale o tom som nechcela... vravíš, že vyšetrenia sú v poriadku, aké vám robili? Lebo určite máte za sebou len základné, ale problém môže byť inde...
Plodné dni a ovulácia býva väčšinou v strede cyklu,avšak niektoré ženy ju majú na začiatku či konci cyklu. Cyklus máš pravidelný? Inak úplne najlepšie ti ohľadom ovuláciu odpovie gynekológ, ten ti presne povie kedy nastane,ale môžeš si pomôcť aj inak, napr.meranim bazalnej teploty,ovulacnymi testami atd
@lilyianka tiež mám dosť nepravidelnú..začala som si teraz bazalnu merať
Myslim si, že to ani nevide kedze moj má malo spermii
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pravidelny styk. T.j. kazdy druhy den 😏