Ahojte mi sa s priateľom pomali 6 mesiacov snažíme o bábo a stále nič. A už neviem ako ďalej. Mate nejaké rady prosím?
@misheett nezufaj 6m nie je vela ani malo. 😊 My sme sa snažili 2 roky. A je tu vela zien co sa viac rokov snazia. Takze 6m. nie je az taka dlha doba. Od vela veci to zalezi preco sa mozno nedari.
Ste obaja zdravi? Bola si na nejake vysetrenia? Mas pravidelnu MS ? Vies kedy mas ovulaciu?.......
Prilis malo informacii si napisala na to aby Ti tu baby poradili 🙂
Nam sa podarilo na 7 ci 8 cyklus
Tiež sa nám podarilo po roku... Aj keď zrovna v čase korona ale je mi to jedno 😉😊
Ahojte od 16r. Som začala spávať s mojim manželom vtedy sme spolu len chodili ochranu sme nepoužívali vôbec som nemyslela na to ze by som chcela mať babo 3 roky sme malý sex bez ochrany keď sme sa vzali minulý rok v apríli tak som si povedala ze ešte nechcem mať babetko a ja som v tom čase už bola tehotná ani som o tom nevedela mam už 20 rokov a mam 5 mesačného syna je to vážne o tom co každý a jeden píše nemyslite nato čím viac nato myslíte tým viac sa nedarí myslíte na niečo iné prestaňte stále myslieť na to ze každý ma babetko a vy nie aj vám sa to dopraje nebojte treba myslieť na niečo iné ne len nato...😊😊😊
My sa snažíme od októbra a tiež stale nic...uz som pila aj alchemilku a teraz pijem inofolic a gynex na podporu plodnosti
My sa snažíme o bábätko už dva roky .. ja som v poriadku, manžel má momentálne nasadené nejaké antibiotiká kedže spermiogram mu nevyšiel veľmi dobrý ... mal tam nejaký zápal tak ho potrebujeme preliečiť ... po 3 mesiacoch ideme na kontrolný spg .. snad už bude všetko ok .. no ale aj tak. . ja som myslela, že manžel namna pozrie a ja už budem tehotná ... no bohužiaľ :/
ahojte, ja som brala 2 cykly kvapky gynex a zatiaľ nič...dám si asi teraz prestávku a potom to skúsim znova....máte s gynexom skúsenosti aj vy?
@adriana525 aj ja som brala gynex dve balenia a nič
Mam kamosku snazia sa 5 rokov obaja su zdravi no sa nedari. Tiez su nestastny...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@misheett skusiť vypnut nemysliet nato 🙂 netreba to silit co ma prist pride 🙂 hlavne sa nestresuj este to nieje dlha doba nedarenia sa 🙂
Spravte si pekny vecer romantika a pritom nemyslite nato ze to robite kvoli splodeniu 🙂