Snažíme sa o bábätko, toto sú moje ovulačné testy

barfu85
6. jan 2021

Ahojte babuľky. Tak snažíme sa so snúbencom prvý mesiac a nič nenechávame na náhodu, keďže mrška si u mňa chodí ako chce (cyklus 26-46 dní - konzultované s doktorom, máme skúšať) 🙂 Toť moje ovulačné testy. Tak už len veriť, že sa podarilo 🤗

kristina2015
6. jan 2021

@barfu85 krásne testy držím palce 😉 od 20 DC počítaj plus 14 dní kedy by,,nemala doraziť 😉😉😉 tj 34 cyklus tento mesiac

barfu85
autor
6. jan 2021

@kristina2015 Ďakujeme Kristínka ☺️ Sama som zvedavá čo bude ako bude :D Pred dvoma rokmi mi sľúbil drahý dvojičky, doteraz sa na tom smejeme. My v rodine dvojičky máme,tak by som sa ani nečudovala, keby tak bolo :D

kristina2015
6. jan 2021

@barfu85 Pri dvojičkách stúpa vraj hcg dosť rýchlo takže kľudne 6/8 dní po ovu testuj😉✊

anabell1985
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
barfu85
autor
6. jan 2021

@anabell1985 Ďakujeme ☺️

barfu85
autor
6. jan 2021

@kristina2015 V sobotu letím do práce na dva týždne, tak testovať budem asi až po návrate, samozrejme ak mrška neprekvapí 😁

michaelka_
6. jan 2021

Ako zabrániť vyblednutiu ovu testov, aby som ich mohla porovnať?

barfu85
autor
6. jan 2021

@michaelka Ja mám appku, do ktorej všetko fotím a zároveň vyhodnocuje. Nepotrebujem testy skladovať a porovnávať. Netvrdím,že jej verím na 100%, ale zatiaľ je to najefektívnejšia appka a to som ich už vyskúšala dosť 🙂

michaelka_
6. jan 2021

@barfu85 ako sa volá appka?

dannyelle
6. jan 2021

@barfu85 tiez by som prosila nazov appky

domip
6. jan 2021

Ahoj, aj ja na to idem tento mesiac takýmto štýlom, snažili ste sa každý deň či obden ak smiem vedieť ? Ďakujem

barfu85
autor
7. jan 2021

@michaelka
@dannyelle
Appka sa volá Premom 😉

barfu85
autor
7. jan 2021

@domip My sme to nejak nesilili, nesexujeme len za účelom splodenia, ja bývam na Liptove a drahý zatial ešte na Spiši, takže naše bláznenie je divoké, kedže obaja ešte popritom robíme v zahraničí a toho sexu veľa nie je 😁 Ale v každom prípade sme mali sex 2 dni pre ovu, v deň ovu, deň po ovu a dva dni po ovu 😆

domip
7. jan 2021

@barfu85 😀😀 no veľmi dobre 😉😉

gulocka7888
10. jan 2021

Ahojte len sa pripojim ak môžem. Testy som robila minuly mesiac 3 ale ani jeden nebol pozitivny. Vcera mi napadlo ze asi ovulacia bolo mi zle akosi. Dnes som urobila test na ovulaciu mala by podla kalendara prist zajtra ale minuly mesiac nebolo nic a dnes toto. Myslite ze by som. mohla mat konecne ovulku?

domip
10. jan 2021

@gulocka7888 áno je pozitívny určite 🙂

gulocka7888
10. jan 2021

@domip ďakujem krasne za odpoveď. Takže dnes pokus. Držte palčeky 😊

domip
10. jan 2021

@gulocka7888 držíme silno silno 😉

hruska91
19. sep 2022

Ahojte len rýchla otázka ráta sa tento test za pozitívny alebo negatívny lebo je slabšia čiarka, Dakujem

barfu85
autor
19. sep 2022

@hruska91 Bohužial zatiaľ negatívny. Obe čiarky musia byť minimálne rovnako sfarbené a istota pozitívneho je, keď je prvá čiarka tmavšia/silnejšia než druhá 🙂

niky100
29. sep 2022

Ahojte, prosím co poviete na tieto testy ? Už som si myslela ze začne tmavnut ale dneska zas vybledla čiarka oproti včerajšku 😟

barfu85
autor
29. sep 2022

@niky100 Ahojky. No…možno budeš mať anovulačný cyklus, možno posunutú ovuláciu. Ja by som možno ešte priebežne robila testíky a uvidíš. Hlavne maj hlavičku v kľude. Zo svojej skúsenosti ti poviem, že som tiež testoval prvé tri mesiace a bola som z toho trošku nervná, že vždy prišla menštruácia. Tak som si jeden pekný deň povedala dosť, žiadne testy, žiadna aplikácia, čo bude bude, spoločné radovánky sme si užívali na maximum bez toho, aby som rozmýšlala, že dnes sa to stane a v polovici apríla som zistila, že som tehotná 😊 No a už máme doma 8m drobca ❤️ Držím palčeky 😉

dena12345678910
11. dec 2022

Ahojte chcela by som sa spytat ci tie preposledne testy by mohli byt pozitivne a mala som ovulku alebo aj tie su negativne ? Ked dnes som mala uplne slabu ciarku. Moze to zas este tmavnut dalsie dni alebo uz nie ked som mala bledsie uz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre