Ahojte babuľky. Tak snažíme sa so snúbencom prvý mesiac a nič nenechávame na náhodu, keďže mrška si u mňa chodí ako chce (cyklus 26-46 dní - konzultované s doktorom, máme skúšať) 🙂 Toť moje ovulačné testy. Tak už len veriť, že sa podarilo 🤗
@kristina2015 Ďakujeme Kristínka ☺️ Sama som zvedavá čo bude ako bude :D Pred dvoma rokmi mi sľúbil drahý dvojičky, doteraz sa na tom smejeme. My v rodine dvojičky máme,tak by som sa ani nečudovala, keby tak bolo :D
@barfu85 Pri dvojičkách stúpa vraj hcg dosť rýchlo takže kľudne 6/8 dní po ovu testuj😉✊
@anabell1985 Ďakujeme ☺️
@kristina2015 V sobotu letím do práce na dva týždne, tak testovať budem asi až po návrate, samozrejme ak mrška neprekvapí 😁
Ako zabrániť vyblednutiu ovu testov, aby som ich mohla porovnať?
@barfu85 ako sa volá appka?
Ahoj, aj ja na to idem tento mesiac takýmto štýlom, snažili ste sa každý deň či obden ak smiem vedieť ? Ďakujem
@domip My sme to nejak nesilili, nesexujeme len za účelom splodenia, ja bývam na Liptove a drahý zatial ešte na Spiši, takže naše bláznenie je divoké, kedže obaja ešte popritom robíme v zahraničí a toho sexu veľa nie je 😁 Ale v každom prípade sme mali sex 2 dni pre ovu, v deň ovu, deň po ovu a dva dni po ovu 😆
Ahojte len sa pripojim ak môžem. Testy som robila minuly mesiac 3 ale ani jeden nebol pozitivny. Vcera mi napadlo ze asi ovulacia bolo mi zle akosi. Dnes som urobila test na ovulaciu mala by podla kalendara prist zajtra ale minuly mesiac nebolo nic a dnes toto. Myslite ze by som. mohla mat konecne ovulku?
@gulocka7888 áno je pozitívny určite 🙂
@domip ďakujem krasne za odpoveď. Takže dnes pokus. Držte palčeky 😊
@gulocka7888 držíme silno silno 😉
@niky100 Ahojky. No…možno budeš mať anovulačný cyklus, možno posunutú ovuláciu. Ja by som možno ešte priebežne robila testíky a uvidíš. Hlavne maj hlavičku v kľude. Zo svojej skúsenosti ti poviem, že som tiež testoval prvé tri mesiace a bola som z toho trošku nervná, že vždy prišla menštruácia. Tak som si jeden pekný deň povedala dosť, žiadne testy, žiadna aplikácia, čo bude bude, spoločné radovánky sme si užívali na maximum bez toho, aby som rozmýšlala, že dnes sa to stane a v polovici apríla som zistila, že som tehotná 😊 No a už máme doma 8m drobca ❤️ Držím palčeky 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@barfu85 krásne testy držím palce 😉 od 20 DC počítaj plus 14 dní kedy by,,nemala doraziť 😉😉😉 tj 34 cyklus tento mesiac