Ahojte 👋. Mesiac sa snažíme o bábätko, viem že je to ešte málo ale čítala som že je dobrá na to kyselina listová, maca a alchemilka. Používam aj kyselinu listovú a teraz som si kúpila aj alchemilkovy čaj a aj macu. Chcem sa opýtať či to pomáha alebo poprípade pomohlo niekomu, viem že to nemusí každej žene pomôcť. Ďakujem za odpovede. 🙂
@natul_ka ahoj, no mesiac je naozaj kratucka doba .... zatial by som brala len kyselinu a neprehanala to ....
popripade alchemika ....
ak sa nebude darit rok, treba urobit podrobne hormonalne vysetrenia a u partnera spermiogram ....
aj inofolic a florandol su fajn
@natul_ka kyselina listova nie je podporu otehotnenia
Kyselina listová sa užíva kvôli tomu, aby sa zabránilo razstepu chrbtice u vyvíjajúceho plodu. Ale nijako ti nepomôže otehotnieť. Ja som alchemilku neskúšala, ale čo som tu čítala, niekomu pomohla a niekomu totálne rozhadzal cyklus. Ja by som s tým neexperimentovala zatiaľ. Možno po pol roku. Však v úplne zdravom cykle v pripade úplne zdraveho paru, ak všetko klapne, je 20% šance že ostaneš tehotná. Čiže len kľud.
Skus ešte vitamín D, to tiež pomáha a takmer celá populácia je poddavkovana. Alebo skus kombinované prípravky na plánovanie tehotenstva, ako Inofolic, Femibion, Nosifol. Poradia ti aj v lekárni.
Ja som pila alchemilku 2 x denne od menstruacie do ovulacie + maca 1x denne a na druhy mesiac to uz vyslo, kyselinu listovu som zacala az teraz ked som zistila ze som tehu , som 7 tt
pomohla hned prvy mesiac pri oboch detoch
Pila som alchemilkua brala Femibion tri mesiace pred snažením sa o dieťa a počala som na prvýkrát.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pridaj sa do skupiny Snazilky, tak to mas vysvetlene xkrat co a ako... Vela žien so skúsenosťami