Ahojte mamičky 🥰
Mame doma 13 mesačnú dcérku, snažíme sa už dva mesiace o bábätko, tak som si kúpila ovulačne testy, keďže po pôrode mám rozhádzaný cyklus (raz 33 dňový, raz 28 dňový, potom zase 31dnovy) uplna katastrofa a neviem, kedy mám ovulaciu, tak som sa rozhodla kúpiť si ovu testy a vyskúšať ich urobiť. Robila som si ich včera ráno, včera večer a dnes ráno. Podľa mna to super krásne silnie, ale myslite, že je už pozitívny? Alebo ešte deň nám vydržať? 🙂
Viem, že sa odporúča ľúbiť sa každé dva dni 😍
Juj ako sa teším, prvú dcérku sme prvýkrát skúsili a hneď som čakala babo.
Ale vtedy som mala krásny pravidelný 28 dňovy cyklus, tak sa to dalo rátať... toto sa nedá vôbec.
Moc ďakujem za každý názor 🙂 prajem krásny deň baby 🙂
@miskamia1 ešte nie je pozitivny a tiež ovulacia prichadza 12-24h po pozitivnom teste 😉
@dominika_sk viem, že nieje úplne pozitívny, preto myslím že keď to tak zosilnelo od včera, že večer alebo ráno pozitívny už určite bude 🙂 nie?
@miskamia1 posledne dva mesiace som si robila ovulacne kazdy den pocas 8 dni a nikdy som nemala dve rovnako silne ciarky. Ta spravna vyzerala, ako ta tvoja prva. Stale som si myslela, ze musi byt este tmavsia, ale nie je to pravda. Bola som u dr. a povedala mi, ze do dvoch dni mam ovulaciu. Potom mi to potvrdil este druhy gynekolog z ultrazvukovych snimkov, ze do cca 24 az 48 hodin pride. Tak aj bolo a ovulacny test druhy den bol uz o kusok slabsi. Takze to nie je pravda, ze u kazdeho musia byt dve rovnako silne ciarky. MIlovali sme sa druhy den, ked uz bola ciarka slabsia a vyslo to.
Tieto ovulacne testy to ja som raz nevedela kedy uz.Ved si meraj rano pred vstavanim.bazalnu teplotu,to mas istotu alebo si daj spravit u gynekologa folikulometriu a vies absolutne presne kedy mas ovulaciu.
Moje ovulacne testy boli podla navodu vsetky negativne a nasledne tehotensky bum pozitivny 😁 takze testy su fajn ale nebrala by som ich ako 100% istotu. Takze len smelo do toho 😉 drzim palce 🙂 ❤️
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@miskamia1 nie je pozitivny, ciarky musia byt rovnako silne