Snažíme sa o bábätko - ovulačný test

miskamia1
16. nov 2020

Ahojte mamičky 🥰
Mame doma 13 mesačnú dcérku, snažíme sa už dva mesiace o bábätko, tak som si kúpila ovulačne testy, keďže po pôrode mám rozhádzaný cyklus (raz 33 dňový, raz 28 dňový, potom zase 31dnovy) uplna katastrofa a neviem, kedy mám ovulaciu, tak som sa rozhodla kúpiť si ovu testy a vyskúšať ich urobiť. Robila som si ich včera ráno, včera večer a dnes ráno. Podľa mna to super krásne silnie, ale myslite, že je už pozitívny? Alebo ešte deň nám vydržať? 🙂
Viem, že sa odporúča ľúbiť sa každé dva dni 😍
Juj ako sa teším, prvú dcérku sme prvýkrát skúsili a hneď som čakala babo.
Ale vtedy som mala krásny pravidelný 28 dňovy cyklus, tak sa to dalo rátať... toto sa nedá vôbec.
Moc ďakujem za každý názor 🙂 prajem krásny deň baby 🙂

belllinka
16. nov 2020

@miskamia1 nie je pozitivny, ciarky musia byt rovnako silne

belllinka
16. nov 2020

@miskamia1 a okrem toho, testovat sa mas 1x za den, v tu istu hodinu, cez den, nie rano, ked je moc koncentrovany. Navod si necitala?

miskamia1
autor
16. nov 2020

@belllinka nerobila som si test ráno. Nemá sa robiť test z prvého ranného moču pokial viem. Robila som si test o 9:30, a robím si večer 21:30. Rozostup 12 hodín 🙂 a nemám dve hodiny piť, aby moč nebol koncentrovaný. Áno viem 🙂 čítať viem tiež 🙂 ale ďakujem 🙂

dominika_sk
16. nov 2020

@miskamia1 ešte nie je pozitivny a tiež ovulacia prichadza 12-24h po pozitivnom teste 😉

miskamia1
autor
16. nov 2020

@dominika_sk viem, že nieje úplne pozitívny, preto myslím že keď to tak zosilnelo od včera, že večer alebo ráno pozitívny už určite bude 🙂 nie?

cuttina
16. nov 2020

@miskamia1 posledne dva mesiace som si robila ovulacne kazdy den pocas 8 dni a nikdy som nemala dve rovnako silne ciarky. Ta spravna vyzerala, ako ta tvoja prva. Stale som si myslela, ze musi byt este tmavsia, ale nie je to pravda. Bola som u dr. a povedala mi, ze do dvoch dni mam ovulaciu. Potom mi to potvrdil este druhy gynekolog z ultrazvukovych snimkov, ze do cca 24 az 48 hodin pride. Tak aj bolo a ovulacny test druhy den bol uz o kusok slabsi. Takze to nie je pravda, ze u kazdeho musia byt dve rovnako silne ciarky. MIlovali sme sa druhy den, ked uz bola ciarka slabsia a vyslo to.

miskamia1
autor
16. nov 2020

@cuttina ja som mala preventívnu prehliadku po roku od pôrodu, a robila mi ultrazvuk a dr mi povedala že ovulacia bude podľa ultrazvuku čo vidí, sobotu. Akože jasne tak sa to posunulo, tento test je z dnešného doobedneho, a je pondelok. Môžem ti napísať ss prosim? 🙂

cuttina
16. nov 2020

@miskamia1 jasne

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nini1010
16. nov 2020

Tieto ovulacne testy to ja som raz nevedela kedy uz.Ved si meraj rano pred vstavanim.bazalnu teplotu,to mas istotu alebo si daj spravit u gynekologa folikulometriu a vies absolutne presne kedy mas ovulaciu.

miskamia1
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miskamia1
autor
16. nov 2020

@sandra151 sranda 🙂 mne kázal dr testovať sa 2x denne s rozostupom 12 hodín, nie z ranného moču. O 9 a o 21. Nepiť predtým dve hodiny. Tak ťa poprosím, keď ta to tak neskutočne otravuje, aby si nekomentovala 🙂 ďakujem

veronice
16. nov 2020

Moje ovulacne testy boli podla navodu vsetky negativne a nasledne tehotensky bum pozitivny 😁 takze testy su fajn ale nebrala by som ich ako 100% istotu. Takze len smelo do toho 😉 drzim palce 🙂 ❤️

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dominika_sk
17. nov 2020

Toto su moje ovulačne testy v mesiaci keď som na 16dc otehotnela 😁

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre