Ahojte dievčatá ☺️ chcem sa spýtať viete mi poradiť niečo na podporu otehotnenia kúpila som si stredu tie sáčky z kyselinou listovou uvidíme teda menštruáciu mám dostať 26.7.2020
Vitex, gynex, inositol, alchemilku, kyselinu listovú, ... podľa toho ako dlho sa snažíte, či ste obaja ok
@saska2020 podporiť tehotenstvo sa dá aj prečistenim tela, detoxom
V tele sa časom nahromadia toxiny, najlepšie by bolo ich vyplavit s tela aspoň 2x ročne, to sa týka oboch partnerov.
Poznám takých ktorym takýto spôsob rapídne pomohol mať bábätko. 🙂
Toto aj mna trapilo pred dakym casom, pomohlo mi ked som si kupila vitaminy, doplnok ktory obsahuje aj kyselinu listovu, aj vitamin c, b vitaminy a kopu ineho a osvedcilo sa mi. Onedlho nas uz bude o jedneho viac 🙂 A stale aj teraz pocas tehu beriem tieto vitaminy 🙂 A este co vnimam, ze mi prospelo, tak pravidelne prechadzky, take vypnutie hlavy 😉
@monika101192 detox je bohuzial taka dvojsecna zbran, nie kazdemu to vyhovuje, ja napriklad som skusala detox a to viackrat a roznymi sposobmi a vobec mi to nepomohlo. Treba mat pestru stravu a detox netreba.
Ja som vyskúšala čokoľvek, od Inofolicu, cez femibion, alchemilku, rebríček, kyselinu listovú, preplach vaječníkov atď...- to je všetko super...ale 2 krát som sa na to "vykašľala" a vtedy sme počali...vtedy sa mi to ťažko počúvalo, žiaľ, funguje to...a nikdy mi nevyšiel pozitívny ovulačný test...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@saska2020 vyskúšaj piť čaj z alchemilky