Ahojte , spolu s manželom sa už rok snažíme o bábätko ale stále nič , dnes som natrafila na dáku včeliu kašičku hormóny, má s tým prosím niekto skúsenosti ?
@laura113222 za nás odporúčam skúsiť kvapky gynex a conceive gel - 2x som ich brala, 2x som hneď v prvom cykle otehotnela. Prvýkrát skončilo ako MA hneď na začiatku, tentokrát zatiaľ vyzerá že je všetko v poriadku. Ak máte samozrejme všetko v poriadku a nie je žiadny zdravotný problém za tým..
Po roku uz cas skocit ku lekarom, aspon zaklad, folikulometriu, hormonalny profil, spermiogram...
skusala som, mne nepomohlo.
pomohlo az ivf 😀
A vyšetrenia máte za sebou?
@sajmi ďakujem skúsime
@katariiinkaa nenašli žiadny problém len som mala problém s pravidelným cyklom čo sa týka menzesu aj to bol asi problém ale teraz je to už v poriadku no stále sa nám nedarí , ale ďakujem za rady vyskúšam
@laura113222 a skúšali ste brat nejaké vitamíny, bylinky vy aj muž? Či ste to nechali na voľný priebeh?
@matka977 bojím sa len tak niečo brat takže na voľný priebeh ale nejde to takže ..musíme tomu asi dáko dopomôcť
@laura113222 a myslis vysetrenia u gynekologa alebo uz aj odborne vysetrenia? Ak sa snazite uz viac ako rok, uz je to aj na dalsie vysetrenia - minimalne navstevu centra, kde pozru na veci lepsie 🤗 a vysetria aj muza
@zuza265 iba vyšetrenia u gyn. A kde by nám vedeli spraviť odborné vyšetrenie ?
@laura113222 odporuca na ne bud gynekolog alebo reprodukcne centrum 🤗 hematologia, reproimunologia, endokrinologia, genetika. Mozno zvazia, ze nieco z toho ne alebo nie je potrebne. Sla by som do centra - konzultacia a zakladny spermiogram je zadarmo a uvidite co. Mozno mate vsetko super a proste len to zatial nevyslo. A mozno nie
Ja by som odporučila urobiť hlavne vyšetrenie priechodnosti vajickovodov a rozšírený Spermiogram (halosperm). My sme tie základné veci mali ok, ovulovala som, profil ukážkový a Spermiogram v poriadku....ale až rozšírené vyšetrenia našli problémy. Choďte do centra asistovanej reprodukcie.Držím palce 🤞
@michaela329 podla mna na odpichnutie sa od situacie staci aj normalny - akoze to len doplnam. Nestoji to ziadne peniaze. Halosperm nas stal napr 140 eur - tak ci uz chcu ist do patrania naplno ako aj vysetrenia niektore su spoplatnene. To neprotirecim - uplne suhlasim. Len to doplnam
@zuza265 mám skúsenosť, že nestačí. Nás to stálo strateného pol roka
@zuza265 dobre ďakujem ♥️
@michaela329 dobre ďakujem ♥️
@michaela329 … nepochopili sme sa 😉
@sajmi Nám tiež myslim,že pomohol folandrol.4roky sme sa snažili.Ale u mňa to bol asi aj psychicky problém keďže som prve tehotenstvo prišla o synčeka v 39tt potom ešte 4 potraty.Potom bol partner na spermiografe -vysledky nič moc tak dr odporučila folandrol.uzival ho mesiac a podarilo sa.A už mám doma 7 mesačného chlapčeka ♥️ vyskusajte
@marina8586 to ma mrzí a zároveň gratulujem ♥️😇 určite vyskúšam ďakujem
ahoj, ked to trva uz vyse roka tak ja odporucam navstivit nejaku specializovanu kliniku, osobne mam skusenost s klinikou Repromeda 🙂 s muzom sme si u ich dali robit vysetrenia ked sa nam dlho nedarilo pocat babätko, zistili rychlo kde je problem, obaja sme museli prejst liecbou ale teraz mam rocneho chlapca
@ninah1486 skúsime , ďakujeme ešte čakám na vyšetrenie krčka maternice a ak tam dúfam nebude problém tak určite zájdeme ďakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@laura113222 nám pravdepodobne pomohli vitamíny folandrol a inofolic.