Snažíme sa o bábätko a nedarí sa

anjelik420
23. jan 2022

Vie niekto poradiť čo vám pomohlo na otehotnenie moja kamarátka chce mat babo ale sa im nedarí dakujemza rady .

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucinka1645
23. jan 2022

Odporúčam mužovi folandrol, podporuje rýchlosť a životnosť spermií. Je to vitamínový doplnok, dostupný v lekárni. Tri mesiace v kuse sa musí užívať, aby mal účinok. Pokiaľ sa ozaj že dlhšie nedarí, muža treba poslať na smermiogram. Žene odporúčam požiadať o hormonálny profil u svojho gynekológa. Mne spravil zadarmo. Potom odporúčam skúsiť ovulačné testy, niektorým ženám vychádza ovu v čase trebars keď im končí menzes a nemajú vtedy sex. Takže si zistiť či ovuláciu máva a kedy. Mne gynekológ povedal, že ked tieto veci po polroku nepomôžu, spermiogram je nevyhnutný. Zväčša je problém u muža, keďže ženy sa dajú hneď vyšetriť vrátane hormonálneho profilu.

erikavasilova
23. jan 2022

Mne pomohol až lekár ,prepísal mi duphaston

michaela66
23. jan 2022

Záleží od toho koľko sa snažia ako dlho …nám pomohla dovolenka vypnúť od roboty žiadne stresy nič a od toho všetkého kolobehu …ja som brala jedine inofolic iné nič …po roku snaženia by sa to malo riešiť už cez doktorov ak sa nedari …

adrika01a
26. jan 2022

@erikavasilova Aj mne to predpisal ale na spustenie menštruácie

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre