Ahojte som tu nová a chcela by som sa informovať a možno nájsť nové kamošky 😉s partnerom chceme babo a 28 som mala plodne dni kde sme sa trosku odviazali a od včera ma boli raz jeden raz druhy vaječník a trošku podbrušku myslíte ze by bolo možné už cítiť nas uspech 😘a este by som chcela vedieť ci medzi vami je tiež nejaka mamička ktorá bola tehotná a liečila sa na tlak ako ste to zvladali 😉 ďakujem za vase skúsenosti 😉😉
@natalka30 Totiz oplodnenie nemusi nastat okamzite v den styku. AJ ovulacia nastava do 12-48 hodin od posledneho pozitivneho testu.
Po oplodneni trva este priblizne tyzden kym sa oplodnene vajicko dostane do maternice a k tomu este par dni aby sa uhniezdilo.
Preto su najrelevantnejsie vysledky testov v den ocakavanej menstruacie.
Kym nedojde k uhniezdeniu tak telo este poriadne ani samo nevie ze doslo k otehotneniu, takze akekolvek "priznaky" takto skoro s tehotenstvom nesuvisia ;)
@natalka30 Zober si to aj tak, ze ak sa uz vajicko uvolni, tak preco by signalom tehotenstva malo byt pichanie vo vajecnikoch?
Ked uz, tak pichanie v maternici, slabe spinenie a pod. v ramci uhniezdovania, ale s vajecnikmi to uz nema nic spolocne.
A mozno je to ozaj signal, ze az teraz prebehal ovulacia.
Juj, ako som si ja hned prvy mesiac myslela, ze to vyslo😄😄😄 a uz je tomu rok....
Ked sa zena zacne snazit o dieta, zacne si viac na sebe vsetko vsimat a o vsetkom si mysliet, ze je to priznak tehotenstva...;)
Ahojte aj ja som tu nova ,chcela bi som vedeiet či ste nejaka z vás nemala taku skusenost .Naposledi som mala ms 26.12 a skončila 30.12 snažime sa o bábo tak sme cely mesiac január na tom podstivo pracovali tyžden pred tim ako som mala dostat ms tak ma strašne bolel žaludok a silnejšie pichanie v oblasti maternice bolo mi zle tahalo ma na zvracanie robila som si test a višiel neg. Ms som mala dostat 26.1 ale neprišla stale len bolseti v oblasti maternice až včera ma začalo boliet boliet podbruško citila som že niečo tečiea ked som šla na vc tak na vložke bolo niečo ružove a ako kebi soploviti vítok a dnes už krvacam ale nie vela a stredave bolesti 😔čo to môže bit. ?
@zdenuska1409 Urob si znova test.
@nafka0483 už som robila a tak isto negatívni 😔
@zdenuska1409 Tak sa ti asi spusta menstruacia
@nafka0483 Ja už mám menštruaciu ,len nejaku zvláštnu žiadna bolest len trpne mi brucho a nevolnost 😔 ked pôjdem na gyndu tak uvidi niečo aj ked krvácam ?
@zdenuska1409 Co myslis, ze by mal vidiet?
@nafka0483 ked budem napríklad tehotná alebo budem mat cystu neviem no , nechcem zbytočne predbiehat 😏
@zdenuska1409 Ano, mal by vidiet. Aj je to nutne, tak lekar vysetri aj pocas krvacania.
@nafka0483 Áno mala si pravdu , bola to menštruacia ale silna tak mi pichol injekciu dnes som dokrvacala ale mám bolesti ako keby som len začínala menštruovat nevieš či to je normalne ?
@zdenuska1409 To uz je otazka skor na lekara.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@natalka30 Nie, nie je mozne 1-2 dna po oplodneni citit uspech.
Ovulaciu si mala odsledovanu lekarom, alebo bazalnou teplouo, testami...?