Ahojte chcem sa spytat,pár mesiacov sa snazime o babo-minuly mesiac mi meskala cca dva tyzdne(test negativ) je mozne ze to mohlo byt kvoli tomu ze tam bol pokus o oplodnenie ale nepodarilo sa?
@katariiinkaa ano mala, dovtedy som mala pravidelne menzes na cas preto ma to zaskocilo, a dufala som ze to vyslo..
Mne sa stalo podobne, snazili sme sa dlho, a potom som raz mala veeelmi cudnu menštruáciu a sice iba jeden deň. Na dalsi mesiac som otehotnela. Domnievam sa, ze tam bol pokus.
@luciaruz ja som dostala teraz a tiez je to zvlastne, extremne bolesti mam-co nemavam vobec.. takze asi to snazenie ma nejaky vplyv na to🤔
Mohla si mat len biochemicke preto mozes mat take pocity
Mohlo to byt sposobene aj psychikou. Ked sa na to upinas, tak tvoje telo moze vykazovat znamky tehotenstva ako vynechanie ms, naliate prsia, bolest v podbrusku. Moja znama to tak mala, ale tehotna nebola. Az ked to vzdala, tak otehotnela na prvy cyklus.
@cimage moze byt aj to. Ja som najprv nechcela, ale tolko som nad tym rozmyslala co bude, ako to bude ked to pride atd. az som sa tolkym rozmyslanim na to pripravila😃 a rozhodla sa ze chcem. A o to je to teraz horsie, ze chcem velmi a mam strach ze sa to nepodari.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mala si v tom cykle odsledovanú ovuláciu a vieš presne kedy bola?