Ahojte 🙋
Chcem sa vás spýtať na radu ohľadom otehotnenia 😔
Snažíme sa od augusta minulého roka predtým som 2x potratila žiaľ veľmi zle som to znášala 😔😔 mám jedno 6 ročne dieťa 🍀😊🥰 niekedy si poviem že chvála Bohu aspoň jedno mám iné nemajú to šťastie mať ani jedno 🥺😔 ... Nestrácam však nádej 🍀 a dúfam že jedného dňa sa nám to z priateľom podarí 😊 ... A preto sa vás chcem spýtať na nejaké rady ohľadom otehotnenia hlavne na kyselinu listovú či alchemikovy čaj ja viem že to nie je 100% ale za skúšku nič nedám... Mám nepravidelnú menštruaciu takže neviem ako mám piť alchemikovy čaj lebo vraj sa počas ovulácie nepije a ja neviem kedy mám ovuliuciu... Ďakujem za každú radu vopred a ešte pekný dník prajem 🍀😊🙋
@dada767 s dr si to neriesila?
Nám sa po 8 mesiaci podarilo. Užívali sme inofolic a manžel folandrol potom som skúsila pregnafolin 1 a ku tomu kvapky gynex a samozrejme clearblue ovulačné testy a aj klasické ovu testy aby som mala istotu.
To je mi velmi luto. Uzivaj to, co mas. To ti hovori zena, kt deti mat nemohla a mam teraz tri. (A bolo mi dobre aj bez nich.)
Jasne, uzivat vitaminy je fajn. Ale nech mi nikto nehovori, ze kyselina listova alebo take nieco tomu pomoze.
Venuj sa jednemu, uvolni si hlavu, uzivaj si sex a nemysli na to. Ak to ma prist, pride to.
Isla by som po vysetreniach, dva potraty nebudu nahoda. Mozes mat problem Ty, moze mat partner. Lepsie ako prezivat dalsi raz neuspech. Minimalne hematologists, imunologia, hormonalny profil a partner spermiogram. Nie ze sa budete snazit a pritom by stacilo malinko. Prve tehu neber ako nejaku zaruku, plodnost sa meni a telo tiez.
Ahooj, od augusta este nie je az taka dlha doba 🙂 vyskusaj si nasadit kys. listovu, vit. D a omega3 a pravidelny pohlavny styk (kazde 2-3 dni) a pokial to do augusta nevyjde, chod ku gyn alebo do CAR na hormonalny profil… Ved sanca na otehotnenie u zdraveho paru je len okolo 30%, nestresuj sa hned, ze by mohlo byt nieco zle 🙂 drzim palce 🍀
A
Ahojte som tu nova chcela by som sa poradiť s vami .. S manželom sa už dosť dlho snažime o babo ale nedari sa nam.. chcela som sa vas spytať či by som mohla byť tehotna keď že som brala tabletky clostilbegit fonikul 28mm 6teho sme mali sex a 7 muž išiel do nemecka .. Ovulacia by mala byť dnes .. čo si myslite podari sa to?
@dada767 ahoj, to ako keby som písala ja 🙂 presne takýto prípad som bola akurát nám sa nedarilo cca 4 roky. Až na minuli rok. Našla som si prácu v ktorej som nemala žiadne stresy chodila som tam s radosťou. A v septembri 23 pred ms som mala pozitívny test. Už som tomu nechcela ani veriť. A je to tu som 20tt. Nebrala som žiadne lieky nič. Prišlo to samé, taktiež nepravidelná ms. Takže podľa mňa len kľud a nemyslieť nato.yetaz sa teší aj 7 ročná dcérka že už konečne bude mať sestričku ❤️ držím silno palce. ( Akurát ešte čo som ja spravila tri krát po ,, akte" som nešla na WCko ) 🫣😁
@clean tak to ma teší 😊 ja viem že veľa žien sa snaží aj dlhšie ako ja a žiaľ neúspešne 😐 ja som mala tiež prve tehu úplne bez problémové až na pôrod ale chvála Bohu dopadlo to dobre a mám zdravého 6docneho syna 🙏 ale odvtedy som absolvovala 2x potraty tak stoho som zúfalá 😔
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.