Snažíme sa 8 mesiacov o dieťa a stále nič. Čo nám pomôže?

kristinakus
7. júl 2020

Ahojte dievčatá viete mi niekto pomôcť?
Strašne by sme chceli dieťa no 8 mesiacov a nič.. už som zúfalá
Inofolic combi ako si nepomohol som 4 dní pred ms ale ani bolesti nič iba prsia má bolia už asi 3 týždeň
Čo vám pomohlo hneď otehotniet .?
Mám taký vodnaty vytok a keď si sledujem krcok tak na prstoch mam taky biely hustejsí ale krcok otvoreny ale strašne nízko položený

bambuslienka
7. júl 2020

@kristinakus my sme sa snazili asi pol roka, mne pomohlo velmi cvicenie panvoveho dna. Hned prvy mesiac cvicenia som mala vacsie krvne zrazeniny pri MS, maternica sa vraj takto vycistila, a na druhy mesiac sa hned podarilo 🙂
vyborne vysledky ma aj Mojzisovej metoda, cviky sa podobaju

deti95060810
7. júl 2020

zaoberaj sa niečím iným - inou činnosťou....napr. záhradlou, jogou, športom, ..... prestaň úplne myslieť na plodenie detí. Sex si užívaj. my sme nikdy neplánovali deti - podľa mňa je to zbytočné.... Deti prídu keď to budeš najmenej čakať....

bambuslienka
7. júl 2020

ano a pridavam sa aj s tym uzivanim si, menej stresu, viac spontannosti a menej planovania 🙂

mia018
7. júl 2020

@kristinakus Presne ako vravia baby predo mnou. Sústreď sa na niečo iné. My sme sa snažili sedem mesiacov, v kuse som do priateľa hučala, kontrolovala kedy mám plodné dni až nakoniec som si povedala keď sa nedarí pôjdeme aspoň na dovolenku v lete, vybavili sme si pasy hľadala som hotel a za mesiac som zistila, že som tehotná 🤗

matus7030
7. júl 2020

@kristinakus a máte spravené aj s partnerom nejaké aspoň základné vyšetrenia či ste zdravotné v poriadku?

ckatka
7. júl 2020

Mne pomohla až adopcia 😂🤦‍♀️ dovtedy dlhé roky nič...A keď sme adoptovali dieťa...A prestali riešiť biologické dieťa...tak som otehotnela 😂😂

nika1971
8. júl 2020

nemysliet na to...uzivaj si cas s muzom a neries....stres robi vela...nechaj to na osud...

avalonka8
10. júl 2020

@kristinakus nam sa podarilo az teraz po 10 mesiacoch otehotniet.
Manzel zacal brat v mesiac kedy som otehotnela vitaminy kvoli zhorsenej morfologii spermii (obycajnu zmes vsetkych moznych vitaminov z lekarne, nic speci pre planovanie tehotenstva), ja som pila prvych 14 dni do ovulacie alchemilkovy caj a brala som vyzivovy doplnok Fertiprona (lacnejsi od Inofolicu s rovnakym zlozenim inofolicu a kyseliny listovej + pridane dalsie vitaminy a mineraly). Ale poviem ti, ze toto iste som robila aj v ine mesiace, nie kazdy mesiac ale tak vseliako som skusala a nic z toho nebolo.
A taktiez som nevedela odputat myslienky od tuzby po babatku, myslela som na to aj v mesiac kedy som otehotnela (zase nie 24/7, ale urcite par krat do dna). Takze mozno som iba vynimkou ktora potvrdzuje pravidlo, ze na babo netreba mysliet a ono pride. Taktiez som na babatko casto myslela aj v modlitbach, takze bude vytuzene, vymodlene 🙂
Kazdopadne, podla mojho nazoru otehotnenie si vyzaduje vela casu a vobec to nie ej take jednoduche (aj ked je mnoho parov, ktorym sa to celkom rychlo podari, je vsak aj mnoho takych, ktorym to trva dlhsiu dobu, naozaj). Takze to, ze sa vam zatial nedari este neznamena, ze nebudete mat dietatko, neboj sa. Prajem vela sily a skore zistenie radostnej spravy ❤

kristinakus
autor
11. júl 2020

@avalonka8 ahoj, no lenze ja jedno babetko mam ale uz 4 rocné, chodím ku ginekologovi, ale ja som v poriadku priateľovi, vyšlo že má spomalenie spermii ale doktorke povedal že môže mať deti. Dal mu tabletky berie ich. No len akosi nic, prvé čo sme čakali som potratila v 6 týždni takže musela som ísť na vyčistenie. A od vtedy vôbec nič

avalonka8
11. júl 2020

Tak potom je dost mozne, ze si to vyzaduje iba viac casu, kedze ma priatel spomalene spermie a raz sa vam uz podarilo otehotniet, no zial to dobre nedopadlo.... U nas bola rychlost v poriadku, ale zas bola zhorsena morfologia spermii, preto si myslim, ze to tak dlhsie trvalo. Takze nadalej brat tabletky a povedat si, ze sa to podari, ked uz ste raz spolu pocali. Drzim palce 🙂

miskamichalka
12. júl 2020

@kristinakus je to narocne ale nemysli na to, ze pri sexe ide o plodenie 🙂 my sme sa snazili len 4 mesiace ale vzdy najviac pred, pocas a po ovulacii. Somarina! Kasli na kalendar k oplodneniu doslo 2 dni po MS cize este pocas neplodnych dni. Mala som dokonca 2 tyzdne dovolenku ked sme sa snazili a aj to vela urobilo, nemysliet na povinnosti uzivat si sex a volno s partnerom. Skus ak pracujes alebo mas uz deti vypadnut ak sa da niekam hoc len na vikend ( dieta nechat starkym) alebo si z roboty vezmi volno a necakaj na ziadne plodne dni, ak sa da majte sex kazdy druhe den hned od konca MS do zaciatku dalsej. U nas ti vyslo.

daniel_
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre