Snažíme sa 4 roky. Z toho som počas 1,5 roka snaženia 3x potratila

31. júl 2022

Ahojte,zaujímal by ma Váš osobný názor na moju situáciu.Pokúšame sa o baby už 4 roky.Máme už 2 deti bez problémov na prvý šup a to až v 30 roku som rodila prvé a teraz môj problém.Podľa Dr.máme všetko aj ja aj manžel ok.Ja mám ale už 42,tak neviem,či v tom nie je problém,lebo za prvý 1,5 rok snaženia som otehotnela 3x.Prvý raz MA v 7tt,druhé v 5tt a tretie MA v 11tt.Odvtedy vôbec nič 🤷‍♀️

taktotedanie
31. júl 2022

Vajicka a spermie vekom starnu, dala by som vysetrit spermiogram

rachel36a
31. júl 2022

Bezna vec, si uz starsia..tiez sme s muzom riesili dieta v neskorsom veku...potratila som 5x.. vsetky vysledky ok...zrejme uz nebola dobra kvalita vajicok, tak to uzavreli...isli sme na IVF a mame synceka z DV...porodila som ho v 43 rokoch

luccija
31. júl 2022

Ked sa snazite 4 r aj navstevujes nejake centrum?ak nie, necakaj.Mozes mat hematologicky problem ci iny vek nepusti telo starne vajicka nemusia byt v poriadku, hormony...

vilma7
31. júl 2022

Ja by som to na vašom mieste už nesilila, hlavne keď máte dve zdravé detí.
Myslím že tri potraty za sebou hovoria za všetko.
Zas to môže, ale aj nemusí byť vekom. Ja mám dve zdravé deti, obe po 40.tke, nikdy som nemala žiaden potrat.

babyjune
1. aug 2022

Je pravda, ze kvalita vajicok sa po 35 rapidne znizuje, takze to bude asi tym. Kazdopadne, to neznamena, ze je nemozne otehotniet a donosit aj po 40tke. Ja som mala napr. MA v 36 rokoch a o rok na to dalsi MA v 37r., ale teraz sa nam narodil maly (mam 39r.). Podla mna je to zial trochu aj o nahode/stasti, ktore konkretne vajicko sa oplodni.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre