Mám pcos ...Ahojte ...v stredu som bola na folikulometrii mala som na pravom vajecniku 15mm folikul ... V sobotu rano som si mala pichnúť ovitrelle po clostilbegyt.. lekár nám kázal styk v nedeľu večer a v pondelok do 24h
No môj manžel chcel aj v piatok aj v sobotu... A včera už nevládal proste nedalo sa mu.
Myslíte že to bude dosť veľký problém ? Samozrejme budeme mať aj dnes
Ale veľmi ma mrzí ak sa to kôli tomu že sme v nedeľu nemali nepodarí 😏
13.11.2023 mám ísť na krv či som tehotná.
Od zajtra mám brať utrogestan
Ďakujem za odpoveďe
@anjelicek26 dakujeeeem potešila si ma
preco by mal byt "problem"? V com? Ved maximalne nebudes tehotna....
Ako pise anjelik, ovulacia je 36h po ovitrelle. A aj ked ides na IUI tak sa kaze chlapovi par dnova abstinencia, aby boli spermie "vo forme". Takze po lopate povedane, skusali ste pred ovulkou a keby ste nahodou dnes este vladali, tak spermie budu mozno "vyplute". Ked panbozko da, aj motyka vystreli. Lenze keby to tak bolo, asi by si nechodila po lekaroch a nepapala take svinstvo ako clostilbegyt, ze? A pokial potrebujete "postrcit" tak je skoda, ze sa napchavas hormonmi a nedokazete optimizovat sance.
Na druhej strane plodenie, je dost komplikovana zalezitost a uprimne aj samotna IUI, kde Ti vstreknu spermie priamo do maternice ma len o nieco vacsiu sancu na uspech nez prirodzena snaha. A sanca je vzdy. Drzim palce
Baby ti dobre radia. Inak ale na vasom mieste by som riesila aj manzelov problem, ze nedelu uz 'nezvladal'. To mi nepride normalne.
@cookie29 maximálne? Snažíme sa už veľmi dlho ...
Chodíme do car mám pco
A nemám ovuláciu
Takže za to mi nasadili clostilbegyt
Plus ovitrelle.
@rebrambora nepríde normálne ? Prečo ? 😆 3 deň po sebe ? Má 40rokov až tak vytalny nie je a vždy mu to dlhšie trvá ...
No spermiogram aj všetko ostatné má v úplnom poriadku
@autorka ale to ze neotehotnies nie je problem ako taky a uz vobec nie velky. Odpovedam na Tvoju otazku.
A teda ak sa snazite "velmi dlho" netusim co to je lebo som tu uz videla zeny co pisali, ze sa dlho snazia a bolo to pol roka... tak nerozumiem, preco jednoducho nejdete podla odporucania lekarov. Prepac, ale skus sa na to pozriet pod inym uhlom, Ty sa napchavas svinstvom a Tvoj muz nevie vydrzat 1-2 dni? Keby este v piatok ano, ale potom uz mohol pockat do tej nedele... Ved tie tabletky papas Ty a nie on :(
@cookie29 veď ja to viem . Ja som mu to hovorila že koľko peňazí som aj do toho dala
Plus som mu povedala v piatok aj v sobotu či bude vládať aj v nedeľu a pondelok povedal že budem musieť .a hľa nevládal už včera
Nabuduce (ak by nevyslo - ale zelam nech to dopadne pozitivne🤗) budete vediet, ze si treba aspon jeden den odpustit. Ja by som sa tiez hlavne riadila lekarom🙏🏼 takze nabuduce povedz ty bud “v piatok alebo sobotu”, ze “nevladzes” - v zmysle pockaj si do zajtra, uzijeme si to♥️ ale tie spermie naozaj preziju 3 dni v pohode🤗 takze ak ste sli aj v pondelok, tak nie je o com
@zuza265 ešte sme nešli 😆 ešte len pôjdeme keď dcéra zaspí 😂
Ale áno ja viem len no myslela som že to dá ale myslenie klame
@zuza265 nešli sme ani dnes
Mladému pánovi bol presnejší televízor . Takže už tomu celému nedávam žiadnu nádej Max si budem dávať utrogestan
A spravím si doma test toho 13teho
A keď nič kašlem sa na to .
Taká som nahnevaná . Čakám čakám na tie 2 dni kedy mám konečne po rokoch ovuláciu a on nič . Vykasle sa na mňa .
Je mi z toho celého zle
Prednejsi
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tak rob tak ako lekar kaze
- kazdopadne ovulka je cca. 36h po pichnuti ovitrelle
- stredu 15mm folikul mal v sobotu od 18-23mm takze idealne zrely
- spermie zo soboty vydrzia pekne do pondelka, takze ziaden stres, dnes to pekne poistite
- utrogestan mne lekar kazal brat az 3-4 dni po ovulacii, ale tu plati hore pisane, rob ako lekar kaze.