Snažíme sa

30. okt 2023

Mám pcos ...Ahojte ...v stredu som bola na folikulometrii mala som na pravom vajecniku 15mm folikul ... V sobotu rano som si mala pichnúť ovitrelle po clostilbegyt.. lekár nám kázal styk v nedeľu večer a v pondelok do 24h
No môj manžel chcel aj v piatok aj v sobotu... A včera už nevládal proste nedalo sa mu.
Myslíte že to bude dosť veľký problém ? Samozrejme budeme mať aj dnes
Ale veľmi ma mrzí ak sa to kôli tomu že sme v nedeľu nemali nepodarí 😏
13.11.2023 mám ísť na krv či som tehotná.
Od zajtra mám brať utrogestan
Ďakujem za odpoveďe

anjelicek26
30. okt 2023

Tak rob tak ako lekar kaze

- kazdopadne ovulka je cca. 36h po pichnuti ovitrelle
- stredu 15mm folikul mal v sobotu od 18-23mm takze idealne zrely
- spermie zo soboty vydrzia pekne do pondelka, takze ziaden stres, dnes to pekne poistite
- utrogestan mne lekar kazal brat az 3-4 dni po ovulacii, ale tu plati hore pisane, rob ako lekar kaze.

autor
30. okt 2023

@anjelicek26 dakujeeeem potešila si ma

cookie29
30. okt 2023

preco by mal byt "problem"? V com? Ved maximalne nebudes tehotna....

Ako pise anjelik, ovulacia je 36h po ovitrelle. A aj ked ides na IUI tak sa kaze chlapovi par dnova abstinencia, aby boli spermie "vo forme". Takze po lopate povedane, skusali ste pred ovulkou a keby ste nahodou dnes este vladali, tak spermie budu mozno "vyplute". Ked panbozko da, aj motyka vystreli. Lenze keby to tak bolo, asi by si nechodila po lekaroch a nepapala take svinstvo ako clostilbegyt, ze? A pokial potrebujete "postrcit" tak je skoda, ze sa napchavas hormonmi a nedokazete optimizovat sance.

Na druhej strane plodenie, je dost komplikovana zalezitost a uprimne aj samotna IUI, kde Ti vstreknu spermie priamo do maternice ma len o nieco vacsiu sancu na uspech nez prirodzena snaha. A sanca je vzdy. Drzim palce

rebrambora
30. okt 2023

Baby ti dobre radia. Inak ale na vasom mieste by som riesila aj manzelov problem, ze nedelu uz 'nezvladal'. To mi nepride normalne.

autor
30. okt 2023

@cookie29 maximálne? Snažíme sa už veľmi dlho ...
Chodíme do car mám pco
A nemám ovuláciu
Takže za to mi nasadili clostilbegyt
Plus ovitrelle.

autor
30. okt 2023

@rebrambora nepríde normálne ? Prečo ? 😆 3 deň po sebe ? Má 40rokov až tak vytalny nie je a vždy mu to dlhšie trvá ...
No spermiogram aj všetko ostatné má v úplnom poriadku

cookie29
30. okt 2023

@autorka ale to ze neotehotnies nie je problem ako taky a uz vobec nie velky. Odpovedam na Tvoju otazku.
A teda ak sa snazite "velmi dlho" netusim co to je lebo som tu uz videla zeny co pisali, ze sa dlho snazia a bolo to pol roka... tak nerozumiem, preco jednoducho nejdete podla odporucania lekarov. Prepac, ale skus sa na to pozriet pod inym uhlom, Ty sa napchavas svinstvom a Tvoj muz nevie vydrzat 1-2 dni? Keby este v piatok ano, ale potom uz mohol pockat do tej nedele... Ved tie tabletky papas Ty a nie on :(

autor
30. okt 2023

@cookie29 veď ja to viem . Ja som mu to hovorila že koľko peňazí som aj do toho dala
Plus som mu povedala v piatok aj v sobotu či bude vládať aj v nedeľu a pondelok povedal že budem musieť .a hľa nevládal už včera

zuza265
30. okt 2023

Nabuduce (ak by nevyslo - ale zelam nech to dopadne pozitivne🤗) budete vediet, ze si treba aspon jeden den odpustit. Ja by som sa tiez hlavne riadila lekarom🙏🏼 takze nabuduce povedz ty bud “v piatok alebo sobotu”, ze “nevladzes” - v zmysle pockaj si do zajtra, uzijeme si to♥️ ale tie spermie naozaj preziju 3 dni v pohode🤗 takze ak ste sli aj v pondelok, tak nie je o com

autor
30. okt 2023

@zuza265 ešte sme nešli 😆 ešte len pôjdeme keď dcéra zaspí 😂
Ale áno ja viem len no myslela som že to dá ale myslenie klame

autor
30. okt 2023

@zuza265 nešli sme ani dnes
Mladému pánovi bol presnejší televízor . Takže už tomu celému nedávam žiadnu nádej Max si budem dávať utrogestan
A spravím si doma test toho 13teho
A keď nič kašlem sa na to .
Taká som nahnevaná . Čakám čakám na tie 2 dni kedy mám konečne po rokoch ovuláciu a on nič . Vykasle sa na mňa .
Je mi z toho celého zle

autor
30. okt 2023

Prednejsi

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre