Snažíme sa

ariana195195
6. aug 2023

Ahojte mamičky budúce mamičky ja som už tiež mama 6 rokov. Plánujeme bábätko a nejako sa nám nedarí . Beriem vitamíny aj môj manžel aké máte skúsenosti femibion tabletky,inofolic prášky a folandrol prášky . Ďakujem za odpoveď .

wishes
6. aug 2023

@ariana195195 Ja som uzivala inofolic, gynex a caj z alchemilky, partner uzival folandrol a gynex…. po troch mesiacoch uzivania a po prvom snazeni sa hned zadarilo 🙂

wishes
6. aug 2023

@ariana195195 …..a partner este caj z kotvicnika, som zabudla dodat 🙂

ariana195195
autor
6. aug 2023

@wishes ďakujem za odpoveď ja to beriem tretí mesiac tie tabletky a prášky po každom žiaľ negatívne. Teraz som týždeň do menzesu už 4 deň ma bolia prsia . Ešte sa bojím spraviť test že nič neukáže .

wishes
6. aug 2023

@ariana195195 3 mesiace nie je taka dlha doba, myslim ze pri tych produktoch do pol roka by sa malo zadarit, ak nie je niekde inde nejaky vaznejsi problem 🙂
a testy si nerob, je to zbytocne… najskor si ho urob v den ocakavanej menstruacie, idealne z ranneho mocu 🙂
drzim palce, nech vsetko dobre dopadne ❤️

ariana195195
autor
6. aug 2023

@wishes ďakujem veľmi pekne pôjdem na to o týždeň spravím test . Verím že sa to podarí už . Lebo už si začínam myslieť že som neplodna alebo čo . Prvé dieťatko sa nám podarilo tiež tak do pol roka .

miruska123456789
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
misqa612
Odpoveď bola odstránená
Zobraz