Snažilky z Bratislavy v roku 2011

christinebauer
28. jún 2011

Zdravím, Podte sem ! 😀

st2
28. jún 2011

ja sa pridam ale az zajtra 😀 😀 😀 dnes som uz grogy a idem drichmosit 😝

andykot
28. jún 2011

aj ja som tu 🙂

lucka_220809
29. jún 2011

sem patrim asi tiez 🙂

silvik1
29. jún 2011

ahojte. mozem sa pridat ... 🙂

fibi21
29. jún 2011

Aj ja den patrim. Babulky Aj ste podstupili nejake vysetrenia? Chodite Norman do car? Ja chodim do iscare.

st2
29. jún 2011

@fibi21 no ja zatial nikam ale mam taky pocit ze nas to neminie
ako dlho sa snazite uz? a v iscare ste spokojny??

silvik1
29. jún 2011

ja som absolvovala "len" trojmesačnú liečbu u imunologičky. nechodim do žiadneho centra.
ešte sa nesnažíme tak dlho, aby som "chytala paniku" 🙂

fibi21
29. jún 2011

@st2 my sa snazime tak dva roky cca ...ale uz aj velk tlacil a nic ...tak na zaklade spokojnosti mojej kamaratky v Iscare sme isli iba na take preventivne vysetrenie obidvaja ...a zistili sme ze problem ...esteze sme isli a necakali ....manzel nie moc slavny spermiogram a ja rohova maternica ci aka ..take nieco ...v Iscare mame svetovu Dr. Lattakovu ...takze sa zacal kolobeh a chodenie do Iscare ako na hodiny klaviru. Absolvovali sme IUI neuspesne ...momentalne som cerstvo po IVF ale neuspesne ☹ zajtra idem na kontrolu a caka ma KET ...zajtra sa dozviem termin kedy asi to bude mozne .... takze takato je moja cesta za babätkom a to ľutujem, že sme sa nezobudili skôr 😠

st2
29. jún 2011

@fibi21 tak dufam ze KET vam vyjde uz, kolko mate mrazacikov
my sa snazime uz 14 mesiacov, mala som dva krat bio tehu, a teraz beriem clostil aby som mala ovulku lebo mi zistili ze mi nepraskaju vajicka, no ale zatial tiez nic, a veru pravdu povediac vek uz tiez tlaci tak myslim si ze navsteva CAR nas asi neobide, preto sa aj pytam ci ste spokojny s iscare lebo neviem potom ze kam sa obratit

fibi21
30. jún 2011

@st2 my mame este dvoch mrazajcikova a prave dnes ked som bola po IVF na kontorle som sa dozvedela ze tie mrazaciky su krasne a jedno je 100 bunkove co je super vraj a druhe 50 bunkove ...ja som bola na vklad v sobotu a vtedy nemrazia ....takze v podstate mi ich mrazili az v pondelok a dovtedy sa takto krasne podelili ...a ten nas neuspech IVF pripisali chorobe ....lebo nevideli iny dovod ....to co mi vkladali bolo krasne jednotkove a krasne sa delilo ....len ja som v ten den vkladu hrozne ochorela ...asi to tak malo byt ...hrdlo ma bolelo a teplota a tak ...tak dnes mi to dr. vysvetlila ze to bola pricina ...telo bojovalo s bakteriami a zo vsetkym cudzim a tym to vylucilo ....takze preto neuspech ☹ ale som rada ze tie mohje dve zmrzlinky takto krasne zabojovali a podelili sa ...na ket idem az v septembri ...s ISCARE som veeeeelmi spokojna a hlavne s DR. LATTAKOVOU to je naozaj skvela doktorka ....nemenila by som ju za nic ... 😉

st2
30. jún 2011

@fibi21 tak si teraz kraaasne oddychni , uzi si leto a od septembra uz tehulkujes teda
ja som prave dnes 1dc takze zase nic dalsi cyklus, aj som volaal dokimu ze co a ako dalej a povedal ze mi dalej uz clotil neda ze teraz treba urobit prestavku dvojmesacnu a objednal ma na september to mam aj preventivku rovno ze potom budeme pokracovat dalej, ale ako to uz nepovedal, tak uvidime co sa stane dovtedy

ahava
30. jún 2011

ahojte tak aj ja sa pridam 🙂 zatial nie som tak daleko ako vy ale tiez sa povazujem za snazilku

fibi21
30. jún 2011

@st2 no vidis takze mame taku spolocnu pauzu 🙂 tak ja budem oddychovat a ty pekne pracuj 🙂)) nech ta v septembri mozem dobiehat 🙂)) ale nechces po tej clostil pauze skusit iscare ?

st2
30. jún 2011

@fibi21 no ja este vyckam do toho septmebra predsa len, lebo mame svadbu a nechcem predtym to nejako nahanat a ked dovtedy nic tak tam pojdeme uz asi pozriet

st2
30. jún 2011

@ahava ahoj 😉 a ako dlho sa snazite

fibi21
30. jún 2011

@st2 aha ...jasne 🙂 pred svadbou bude aj zhon a na to potrebujes klud ...ô.super 🙂 kedy mate svadbu ?

ahava
30. jún 2011

@st2 no snazime - nesnazime sa asi tak rok, resp. viacej sa na to sustredim a viac sme sa o tom zacali rozpravat. Ale inak to nechvame na prirodu asi 7 rokov 😖 ... Do teraz som to nejako neriesila ale roky ubiehaju a zacina mi to byt dost divne, aj ked u nas je toho viac ... 😔

st2
1. júl 2011

@fibi21 no veru veru aj zhon aj klud a nechcem sa zbytocne stresovat este nejakymi vystereniami, tie si necham az potom, a mame to 24.9. 🙂 😵

@ahava fuuuu tak 7 rokov je uz vazne dost ak ked ste to len na prirodu nechavali 😕

andykot
2. júl 2011

Ahojte baby,

aj sa radím medzi Vás.... Snažíme sa rok a pol a nič. Bola som na laparke a drillingu vaječníkov. Vraj všetko krásne prechodné. MS nemám posledných 8 mesiacov, len špinenie, po čerstvej krvi ani stopy.....
tak uvidíme, vraj chcú nasadiť metformin a closdtil.......chceme bábo, no najprv musíme vyriešiť menzes.....
HP rozhádzaný zvýšený LH:FSH. Čiže nadbytok mužské horm´onu.. ☹
tak neviem ako ďalej

zdenin
2. júl 2011

ja už fčim od 2009 ale asi začnem znovu koncom 2011

ahava
6. júl 2011

@st2 no veru celkom dost je tych 7 rokov ci kolko, aj ked u nas je to s tulenim take komplikovane (pisala som v inej teme) mojmu sa nejako moc nesce 😅 ale aj tak si vravim ze by to bolo treba zacat riesit nejako viacej asi ...

Podobné diskusie

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre