Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

nika006
1. sep 2014

Pridávam 😊 Aj ked troskuuu este pockam zo zdrav.dovodov ale mame cely september pred sebou 😉 veľa štastička...

patricia128
1. sep 2014

Aj ja sa pridávam, lebo mám pocit, že nám to v auguste asi znova nevyšlo 😒

gabininka
1. sep 2014

ahojte i ja sa pridavam 🙂

lalala85
1. sep 2014

Pridavam sa kocky,mne sa tiez nepodarilo..ako ste na tom?

sidma
1. sep 2014

Po dlhom zvažovaní sa pridávam a budem určite najstarsia .mám 41 rokov a chceme este druhé babo.tak som zvedavá.či sa podarí......máme na to 2-3 roky max.....

alby2014
1. sep 2014

Ahoj. Som tu nova, ale pridavam sa tiez. Nas caka este o tyzden svadba a potom tomu nechame volny priechod uplne s tym, ze sme si dali zavazok, ze prvy rok sa nebudeme stresovat a skorsi vyrobu uzivat. Tak uvidime ako to pojde. obaja mame po 30tke, ale nie vysoko, doktor vravel, ze idealne je prve dieta do 35 a to mame este cas. 🙂

zebrickaa
autor
1. sep 2014

@sidma
@lalala85
@gabininka
@patricia128
@alby2014
@nika006 ahojte baby ja som 26.6. Potratila v 8tt, mudr mi povedal ze po prvej ms sa mozeme skusat snazit s tym ze telo samo rozhodne ci je na dalsie babo pripravene. No tento mesiac ms prisiel, prave mi konci :( tak dufam, ze tento mesiac sa uz podari 🙂 vy ste ako na tom?

7rebeka11
1. sep 2014

ženy pridávam sa k vám. V auguste nám to nevyšlo, akurát mám MS a po nej ideme zase na ten maratón 🙂 Dúfam, že sa podarí, chcela by som už v lete kočíkovať 🙂

7rebeka11
1. sep 2014

@alby2014 Ahoj, ja budem mať 30, tak sme približne v rovnakom veku. Želám, aby svadba vyšla ako si prajete a potom i si užívajte snaženie. 🙂 Ja už som 2 roky po svadbe...

zebrickaa
autor
1. sep 2014

@7rebeka11 ahoj vitaj medzi nami 🙂 muzi sa na ti maratony tesia 🙂

timuska26
1. sep 2014

ahojte, mozem sa aj ja pridat, uz mi je tak smutno, ze sa nedari

zebrickaa
autor
1. sep 2014

@timuska26 vitaj medzi nami 🙂 kolko sa snazite?

gabininka
1. sep 2014

@zebrickaa ja som tiez bola 10.6. na cisteni, v 9tt nam prestalo byt srdiecko :( ale zivot ide dalej...
a presne ako pises, telo najlepsie vie ci je pripravene, tak uvidime 🙂 ale dufam, verim ze sa podari cim skor a bude vsetko ok

kaprkapr
1. sep 2014

Ahojte,aj ja sa pridam.1.augusta som prestala po 13.mesiacoch kojit maleho,v stredu prisli prve kramy po porode a mozeme sa zacat snazit o druhe babo 🙂

suldenka
1. sep 2014

Ahojte mozem sa aj ja k vam pridat mi sa tiez snazime mam 34 a chceme prve babo tak snad sa podari uz🙂 🙂 🙂

kaprkapr
1. sep 2014

Baby aj nieco specialne uzivate,pripadne si meriate bazalnu teplotu alebo robite ovulacne testy? Pomahate tomu "snazeniu" nejako? 🙂

lalala85
1. sep 2014

ja som po lieceni ureaplazmy a vysadeni antikoncepcie po 13 rokoch..uz sa dlho nedari ale verim ked to ma prist tak pride...menzes skoncil pred tyzdnom tak som zvedava ci predsa tento mesiac 🙂

timuska26
1. sep 2014

@zebrickaa 3 mesiace teraz, ale mam aj endometriozu a ide to tazsie ako pri prvom

suldenka
1. sep 2014

Ja uzivam kvapky gynex tak uvidim ci zaberu ked nie kupim inofolic🙂

patricia128
1. sep 2014

@zebrickaa to mi je ľúto ☹

tinkafe
1. sep 2014

Ahojte Baby pridavam sa, snazime o prve babo ;) teraz je to 4 cyklus, zacala som brat nofolic lebo boli nanho pozitivne odozvy ;) tak uvidime vsetkym vam fandim nech nam to vide 🙂

7rebeka11
1. sep 2014

@kaprkapr ja nemerám, ale objednala som si ovu testy, tak tento mesiac to s nimi skúsim 🙂 teplotu musíš denne v rovnakom čase a neviem, či by som to zvládala, keďže sa vždy ráno ponáhľam a okrem toho treba na to aj určitú zručnosť, keď sú rozdiely také malé 🙂

kaprkapr
1. sep 2014

@7rebeka11 ja som merala pri prvom,takze mam dost skusenosti 🙂 teraz to nehrozi,lebo moje male zihadlo mi noci neda spat a rano mi trha teplomer z ust,takze vysledky total skreslene,ale tiez mam ovutesty,tak idem takto 🙂

zebrickaa
autor
1. sep 2014

@kaprkapr
@suldenka
@tinkafe
@7rebeka11 ja mam len tabletky - produkt byliniek z cinskej mediciny na regeneraciu po kyrete a zaroven na vytvornie tepla atd v maternici tak uvidime 🙂 ja nastastie viem kedy mam ovu a zatial mi prisla vzdy na cas nomradsej si zakopem 🙂 tak ja ovu testy moc nepoiuzivam 🙂 prvy krat som otehotnela na prvu supu len maraton sexu 🙂 tak uvidime co tento krat 🙂

timuska26
1. sep 2014

@zebrickaa ja tiez viem kedy mam ovu, tiez nemeriam, pri prvom sa nam to podarilo nahodne a manzel si myslel, ze pojde aj teraz a trosku aj on je sklamany

zebrickaa
autor
1. sep 2014

@timuska26 🙂 ja dufam ze sa to podari na tento pokus a hlavne z to neskonci ako minule :( snazim sa na to ani nemysliet 🙂

7rebeka11
1. sep 2014

@timuska26 ak ti mám pravdu povedať, tiež som myslela, že sa podarí na prvý šup, sme obaja aktívni a celý mesiac sme maratonovali, takže trošku sklamanie, človek si už namýšľa, aké všelijaké problémy má 😒

timuska26
1. sep 2014

@zebrickaa no u mna je to tazke, v auguste mi prislo na 2krat ms a to sme si mysleli, ze sa podarilo, bo ma uz aj napinalo a prsia, no hroza, zajtra mi ide maly do skolky a ku lekarovi objednat sa. posledny tyzden uz len revem a som z toho slaba

timuska26
1. sep 2014

@7rebeka11 my sa pokusame kazdy treti den, ale pri ovulke aj viackrat

7rebeka11
1. sep 2014

@timuska26 my každý druhý 😀

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre