Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
Aj ja sa pridávam, lebo mám pocit, že nám to v auguste asi znova nevyšlo 😒
ahojte i ja sa pridavam 🙂
Pridavam sa kocky,mne sa tiez nepodarilo..ako ste na tom?
Po dlhom zvažovaní sa pridávam a budem určite najstarsia .mám 41 rokov a chceme este druhé babo.tak som zvedavá.či sa podarí......máme na to 2-3 roky max.....
Ahoj. Som tu nova, ale pridavam sa tiez. Nas caka este o tyzden svadba a potom tomu nechame volny priechod uplne s tym, ze sme si dali zavazok, ze prvy rok sa nebudeme stresovat a skorsi vyrobu uzivat. Tak uvidime ako to pojde. obaja mame po 30tke, ale nie vysoko, doktor vravel, ze idealne je prve dieta do 35 a to mame este cas. 🙂
@sidma
@lalala85
@gabininka
@patricia128
@alby2014
@nika006 ahojte baby ja som 26.6. Potratila v 8tt, mudr mi povedal ze po prvej ms sa mozeme skusat snazit s tym ze telo samo rozhodne ci je na dalsie babo pripravene. No tento mesiac ms prisiel, prave mi konci :( tak dufam, ze tento mesiac sa uz podari 🙂 vy ste ako na tom?
ženy pridávam sa k vám. V auguste nám to nevyšlo, akurát mám MS a po nej ideme zase na ten maratón 🙂 Dúfam, že sa podarí, chcela by som už v lete kočíkovať 🙂
ahojte, mozem sa aj ja pridat, uz mi je tak smutno, ze sa nedari
Ahojte,aj ja sa pridam.1.augusta som prestala po 13.mesiacoch kojit maleho,v stredu prisli prve kramy po porode a mozeme sa zacat snazit o druhe babo 🙂
Ahojte mozem sa aj ja k vam pridat mi sa tiez snazime mam 34 a chceme prve babo tak snad sa podari uz🙂 🙂 🙂
Baby aj nieco specialne uzivate,pripadne si meriate bazalnu teplotu alebo robite ovulacne testy? Pomahate tomu "snazeniu" nejako? 🙂
ja som po lieceni ureaplazmy a vysadeni antikoncepcie po 13 rokoch..uz sa dlho nedari ale verim ked to ma prist tak pride...menzes skoncil pred tyzdnom tak som zvedava ci predsa tento mesiac 🙂
Ja uzivam kvapky gynex tak uvidim ci zaberu ked nie kupim inofolic🙂
@zebrickaa to mi je ľúto ☹
Ahojte Baby pridavam sa, snazime o prve babo ;) teraz je to 4 cyklus, zacala som brat nofolic lebo boli nanho pozitivne odozvy ;) tak uvidime vsetkym vam fandim nech nam to vide 🙂
@kaprkapr
@suldenka
@tinkafe
@7rebeka11 ja mam len tabletky - produkt byliniek z cinskej mediciny na regeneraciu po kyrete a zaroven na vytvornie tepla atd v maternici tak uvidime 🙂 ja nastastie viem kedy mam ovu a zatial mi prisla vzdy na cas nomradsej si zakopem 🙂 tak ja ovu testy moc nepoiuzivam 🙂 prvy krat som otehotnela na prvu supu len maraton sexu 🙂 tak uvidime co tento krat 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pridávam 😊 Aj ked troskuuu este pockam zo zdrav.dovodov ale mame cely september pred sebou 😉 veľa štastička...