ahojte snazilky tak aj ja som jedna ktora sa ide pokusat tento mesiac o druhe babo
ahoj tak uz som to nahodila no kojila som maleho 23 mesiacov a brala som HAK cerazette v septembry som ju vysadila presnejsie 6 a teraz 14 oktobra mi po 37 dnoh nabehla menstruacia a hned som nasadila kyselinu listovu a inofolik tak uvidime vela som onom citala a aj lekarnik mi ho poradil 🙂
@ingrid2410 ja neberiem nič. my sme len teraz začali snažilkovať. povodne sme chceli po novom roku ale kebyže sa už teraz zadarilo boli by sme happy.
no my po vysadeni edeme na plno dufala som ze sa to podari no tym ze som dostala tak nic no nevzdavam sa mam v decembry 39 tak dufam ze sa to podari a budem mat narodeninovy a vianocny darcek o maleho sme sa pokusaly 5 mesiacov a to len preto ze som mala zapal no po prelieceni hned o mesiac som uz bola tehu 🙂
Ahojte mozem sa k vam pridat?
ahoj budem len rada zenas bude viac tak ako si natom od kedy sa snazis 😉
aj ja sa k Vám pridávam, teda ak mozem 😉
v pohode spolu to bude zaujimavejsie
ako ste na tom? 🙂
ja sa snazim o druhe a ti ako dlho sa snazis 😉
no my zatial o prve, a este nie dlho len cca od juna 🙂 od nasej svadby, tak uvidime ci sa podari a kedy hlavne 🙂
@zuzik1927 no mi sme sa tiež snažili pri malom od septembra a v decembry na preventivke mi doktor potvrdil zápal v january sme sa obaja preliečili a vo februáry som uz bolo tehu doktor sa smial že ma dobre skusenosti po takom to preliečeni.
no tak to je fajn, ja to zatial neriesim, ale ked sa nebude dlhsie darit tak pojdeme na vysetrenia, ja som bola na preventivke a vsetko bolo ok tak uvidime, mozno sa to tento mesiac podarilo 🙂
a kedy maš dostat tak dufam že ti nedojde a budeš sa tešit 😉
Ahojte 🙂 my sme sa tiez zacali snazit o prve...🙂 akurat mi koncia kramy, tak potom na plno 🙂 zacala som jest kyselinu listovu a pit alchemilkovy cajik 🙂 uvidime..hadam sa to podari..
Môžem sa aj ja pridať? 😉
Kolko ročné tu teda sme? 🙂
Ahojte, tak sa pridavam aj ja, snazime sa len od augusta, minuly mesiac bol zmateny uz sme si mysleli ze bude babo ale mrcha nakoniec dorazila, tak ze veselo pokracujeme 🙂
Ja tiez pijem čajik a a akurat mi končia tak tiež budeme skušat mi druhe 🙂 🙂
môžem sa aj ja pridať? 🙂
Pridavam sa aj ja 🙂 Chceli sme to s manzelom "odpalit" uz v septembri, ale kvoli mojim zdravotnym problemom sme museli este jeden mesiac pockat. Cez vikend to vyzera na ovulaciu, tak mozno sa zadari 😀
no tak ja dufam, ze nepridu, aj ked to tento mesiac nevidim velmi ruzovo 🙂 maju mi prist 21, ale mam nepravidelne tak uvidime..
🙂
ahojte baby no ja to mam vseliake es te mi neskoncili no su take slabe ze ma to jeduje najprv nie a nie nabehnut po HAK a tak sa uvidi kedy bude ovulka a budeme skusat 🙂
Ahojte tak ak môžem pridám sa aj ja k vám 🙂 My sme sa začali tento mesiac snažiť o druhé. Prvý synček bude mať čoskoro 7 a pri ňom keď som bola na materskej som bola na koníkovi závislá 😀
Ahojte sice snazime sa teraz o prve ale patrim kvam dufam ze sa nam to podari kedze sme s priatelom 5 rokov spolu 🙂
Ahojte,aj ja by som sa k vám rada pridala 🙂 My sa snažíme o prvé mimi..asi od júna si nedávame pozor, ..medzitým bola naša svadba aj švagrinej svadba, takže som si to nejak neuvedomovala. Dnes som dostala mrchu a nejak mi došlo,že je to už dosť dlho čo sa o mimi snažíme a stále nič ☹ preto som hneď dnes zašla do lekárne,kupila som si alchemilkový čajik a kyselinu listovú s vitamínmi 😀 tak hádam to pomôže 🙂
ahojte aj my sa snazime....zacali sme v septembri 2012 nejak to neslo skoro rok sem tam kuknem a prispejem k snazilkam september 2013 ale tam ich je vela a od zaciatku ich necitam .... tu nas je zatial malo tak to bude prehladnejsie....takze my snazime 2 mesiac.... 😵
Pridávam sa 🙂 Skusame 2 mesiac, tentokrat som zacala s alchelmilkou a Femigardom tak som zvedavááá 😉 °
ahojte kocky mozem s aaj ja pridat mi sa snazime tiez o babätko tak uvidime mame ist na isnenimaciu tak uvidime 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj, tak aj my sme už na druhom začali pracovať 🙂 a koľko ročkov má tvoje prvé? nemáš to v pase uvedené. berieš aj nejaké vitamíny alebo niečo?