Ahojte kto planuje babo kto sa prida somnov do diskusie?
@majusik26
@tonjadabik2 ahojte 🙂 pridavam sa k mam 🙂 po mrske sa zacneme "snazit" uz sa neviem dockat kedy budem mat po mrche 🙂 zajtra ma prist 🙂
no mi sa znazime uz 3 mesiace oktobry som mala mikro:( potrat tak uvidime teraz
aj ja sa pridávam🙂) akurát mám po plodných dňoch tak už len čakať 🙂) dúfam že mrcha nedorazí
ahojte, mne dnes koncia plodne dni, dufam, ze nieco uz tam je 🙂
@majusik26 my sa snazime od jula a tiez som mala v oktobri mikro potrat ☹ boli sme z toho sklamani ale snazime sa dalej tak snad sa uz zadari 🙂
@emma_932 tak drzim palce nech tam je 🙂
ahojte my sa snazime od septembbra a pokracujeme.. 🙂
od septembra sa snažíme,cez víkend očakávam ovulku,tak snáď do tretice to vyjde...prvé dieťa bolo na druhý pokus..
@katulik1108
a to vlastne s akeho dvovodu sa to stava ja teraz si davam kyslinu listovu a popijam aj achemilkovi cajik
@majusik26 mne gynekolog nasiel myom na maternici kvoli ktorému som zrejme potratila ☹ 3 oktobra mi test vysiel pozitivny.5 oktobra som mala dostat ms ktora mi meškala cca tyzden a potom som zacala velmi krvacat ☹ nasadil mi kyselinu listovu a aby sme sa nadalej snazili.v tvojom prípade sa možno len zle vajicko uhniezdilo tak sa hlavne nestraš.urcite sa to nabuduce podarí uvidis 🙂 to mna čaká zrejme este dlha cesta za babätkom.ako dlho uz uzivas kyselinu listovu?
@katulik1108 Uzivas kyselina listovu?
@katulik1108 heh druhi den
čo je to ten mikro potrat? ako si zistila, že ho máš?
Ahojte,ja sa tiez pridavam 🙂 Ms NEocakavam :D v pondelok,MS bola 10.10.,ovu 26.10.,tak uvidime....
Ahojte, pridavam se aj sem🙂
planovali sme az po novem roku, pote ze na vanoce zkusime, no ted nove ze zkusime uz tento mesic..ovu bude cca za tyden🙂
@majusik26 ja ju uzivam cca mesiac.ono to ma mat ucinky az po dlhsom uzivani tak neviem.dostavila sa ms takze tento mesiac zase nic ☹ takze budeme sa snazit dalej.
a aku znacku beries ja folic acid vraj je to velmi dobree
@mir78 ano uzivam
@majusik26 acidum folicum.na lekarsky predpis ta to vyjde lacnejsie.
ta uz som kupila tak 6 aj daco stal dufam ze aj za to stoji
@katulik1108 ta uzsom kupila tak bez receptu dufam ze aj pomoze 🙂
@lujzaalbert aj mna zaujimalo co je to ten mikro potrat
majusik26 kolko tabletiek za den uzivas?1 ci 2?
@lubka1983 to je ked vajicko sa zle uhniezdi a jednoducho sa pri ms vsetko vyplavi von.preto je lepsie robit testy az ked ms meska.niekedy zeny ani o tom nevedia ze nastal mikropotrat.
@katulik1108 a vie to lekár potom nejako zistiť? a ďalší menzes príde riadne ako inokedy? bez ohľadu na to, či nastane mikropotrat alebo nie?
@lujzaalbert ja som si robila test tyzden pred ms a vysiel pozitivny.ms mi potom meskala cca tyzden a potom som zacala dost krvacat.ked som sa nato pytala lekara povedal ze to bol mikropotrat.ono sa to vlastne ani takto zistit neda.ale vela som o tom citala skus si najst na nete nieco tam je to vsetko popisane.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@majusik26 ahoj my planujeme babo.. ja som asi vsade hehe 😀