ahojte koncom novembra som absolvovala kyret a prišla som o anjelika a pol roka čakám aby sme mohli pracovať na druhom 😉 kto sa pridá?
@adulka24 ja som bola na kyrete v januári... ale nebudem čakať až do mája... som toho názoru, že ak to má prísť, tak to príde a telo sa samo vie vysporiadať so zákrokom...
chcem sa opýtať, či plánuješ nejaké "zaručené" vylepšováky, typu pitie alchemilky, meranie teploty, Jonášová metóda, ovu testy a pod.
@minnie2013 tehu som bola 6 tt a a mrcha po kyrete mi prisla po 6 tt a vraj sa má cakat 6 mesiacov ale už som 3 cakala a moc sa mi už nechce viac cakat. .. 😒
baby nepotrebujete niektorá INOFOLIC alebo UTROGESTAN?? ostali mi a škoda vyhodiť
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@adulka24 ahoj moja, takze predsa cakas? Ja som cca 4 tyzdne po kyrete a sice zatial cakam len na mrchu, ale ak by bolo po prvej vsetko ok, rada by som zacala 🙂 Kedy ti prisla prva mrcha? A dr. ti povedal, ze mas cakat pol roka? Lebo vraj najvacsia sanca otehu je prave do pol roka, ci? A aky si mala problem, chodila si aj po nejakych vysetreniach? Nam sa podarilo v s druhom cykle s clostilom, ale nedopadlo to dobre .-( Ja som potratila cca 6 tt, ale ty si bola asi vyssie tehotna, ked ti kazali pol roka.... cmuk