Ahojte buduce mamicky, pozeram, ze taka tema tu este nie je 🙂. S manzelom sa chceme zacat snazit o babo od tohto leta, ma este niektora taketo plany?
ahojte, aj my planujeme od leta zacat, ale ale este uvidime ci to neposunieme, kvoli byvaniu. 🙂
@adadi ahooj, to ma tesi, ze si sa k nam pridala 🙂 no my sme tolko odsuvali babo, ze sme sa rozhodli, ze toto leto, uz nas nic neodradi, bo raz to bola svadba, potom prerabka bytu, bola som aj nezamestnana az sme nakoniec uznali, ze to vsetko su len vyhovorky, tak od leta ideme do toho 🙂
@klarisa23 no ved toho sa trochu bojim aj ja ci to nie je zbytocne odsuvanie a podobne, tak uvidime, ale zatial sa na to chystame a uz sa aj tesim 🙂
ja som bola u doktorky teraz v januari ale robila len beznu preventivku a malo by byt vsetko ok. Akurat povedala nech sa na jesen zastavim ak sa dovtedy nepodari babo, ze to staci ze zatial nejde robit ziadne vysetrenia ani mi nic nekazala brat.
Ahojte baby tak aj my ideme na to asi cez leto alebo az zaciatkom jesene uvidime este. Len jedna vec je planovat ale ktovie kedy sa zadari.. Ale ja uz doma jedneho prcka mam 🙂
caute baby pripajam sa k vám, aj my chceme od leta ist na to 😉
no prave teraz nie, skusame prirodzenu metodu - billingsovu metodu, ale ako antikoncepciu , takze teraz by sme chceli aby sa do leta nepodarilo ale ak sa stane tak nevadi, a az od leta sa chceme snazit o babo 🙂 snad som to napisala zretelne lebo sa mi to zda popletene 🙂
Ahojte pridam sa aj ja, som po kyretazi,/ 10 tt / takze treba pockat cca 3 mesiace... my sme zacali inac tiez v juli ale podarilo sa iba v decembri, no bohuzial s potratom... to bolo moje 2 tehu, takze do tretice vsetko dobre 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@klarisa23 ahoj my tiež plánujeme začať v lete 🙂