Ahojte, my sa snazime od marca, aleeee nieco mi hovori ze Jul je pekny mesiac a vide nam to 🙂 🙂
Pridavam sa tiez ked uz to v juni nevyslo, snad tento mesiac bude uspesnejsi 🙂 vie niekto ako sa rataju tie plodne dni? bo ja som uz z toho uplne mimo... ☹
@28maja28 tak plodne dni sa asi velmi vyratat nedaju... ja ked som si zacala sledovat, kedy mam ovulaciu, zistila som, ze je to rozne pomaly kazdy mesiac.. niekedy mi vysla doknca az na 17. den.. .no a ked sme si tento mesiac povedali, ze tak ideme to skusit.. vyzera to tak, ze som ani ovulaciu, ani plodne dni, nemala..
@naoi vsak uz aj ja som si povedala, ze to necham na nahodu, no kedze vo februari som bohuzial prekonala potrat, tak som si myslela ze potom to pojde lahsie, kedze vacsina zien po troch mesiacoch boli hned v tom...a ja este aj nosifol som zacala brat a nic...mozno je to aj z toho stresu, ktovie. vy sa odkedy snazite? uz aj mas babo ci prve?
@28maja28 hej.. ja som to tiez nevedela.. ja pouzivam personu.. pouzivala som ju, lebo sme si povedali, ze babo dame po svadbe.. takze som vedela, ze kedy mam plodne dni ..a zistila som, ze niekedy ani nebola ovulacia... netestovala som to aj testami, takze som to mala len z jedneho zdroja 🙂 tak mozno sa mylila... ale som to neriesila.. lebo by sa svet nezrutil, aj keby som otehotnela.. no a teraz tiez nechcem kvoli tomu stresovat, ze musi byt.. ale zase predsa len trochu cielene
to chceme.. 🙂 tak s nou pokracujem... a uvidime ...
Ahojte...tak aj my ideme opat na to 🙂jedneho drobca uz mame a tiez sme si toho vela preskakali tak som zvedava ako to pojde teraz....teplomer na meranie bazalnej teploty mate niektora?
Ahojte baby tak aj ja sa k vam tento mesiac jul pridavam.Snazime sa od maja tak verim ze nam to uz tento mesiac vynde🙂 kupila som si aj ovulacne testy tak od zajtra zacinam testovat🙂 🙂 🙂
Tak nam vsetkym drzim palce nech nam to uz konecne vynde a tesime sa aj mi z dvoch ciarociek na tehu teste🙂 🙂 🙂
ja zatial berem iba Inofolic, nechcem sa stresovat tymi ovulacnymi testami, zatial chcem na to mysliet co najmenej, ale lepsie sa stravujem, nejem uz cca druhy tyzden ziadne sladke, sladke pecivo a pod...uvidime🙂
ahojte 🙂 my sa tiez snazime od juna, sice nie je to dlha doba, dr mi nasadila Inofolic, o ktorom som pocula, ze vacsina zien po prvom mesiaci uzivani otehotneli. 🙂 😉
Ahojte, my sa snažíme od júna tiež 😀 A keďže som si ovuláciu vypočítala na 16.-ho a my sme vedeli byť spolu až 17.-ho, tak som si pomyslela, že veď to skúsime, čo ak. Predtým som si robila ovulačné testy a nič. 18.-ho ráno som si zo zvedavosti urobila opäť ovulačný a druhý pásik sa ukázal tiež ale bol slabý. Najneskôr dnes som to mala mať, ale mešká 1. deň. Tehotenské testy negatívne.Takže je to ťažké vypočítať. Dúfam, že sa nám zadarilo 😖
Ahojte, tak my zaciname cielene tiez teraz v juli, snazim sa na to nemysliet aj ked dnes som opat zabludila sem na MK 🙂 Drzme si prsty, verim ze sa nam zadari a budeme sa vsetky tesit! 😵 😉
baby,myslite ze je to normalne ked nemam ziadne priznaky ovulacie?ja aj ked mam menzes mna nic neboli,nepicha..keby ze nie je krv tak ani netusim ze mam...a ovulacia -mala som cca pred dvoma rokmi pekny ten hlien,potom som pol roka brala hak a od decembra co neberem vobec ziadny....nic...
@zuzanka2211 ale je fajn sa mat s kym o tom porozpravat ..druhi ludia to moc nechapu...
a myslim ze z kys listovej zachvilu zacnem zelenat :D
Ahojte aj my sa snazime uz 3 mesiac na plno a stale nic tak ideme to skusit s inofolicom
aj my sa od marca snažíme..tak snáď tento mesiac to výjde, zatiaľ sme 4DPO..tak dúfam..
@patricia128 kazdy mesiac vychytame ine muchy 😀 berme to tak
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tiez si to myslim 😉