Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂
to sme zatial len dve?
Ahojte kocky prida
vam sa i ked niesom úplne marcova začali sme už trosku skôr ale tento mesiac zase nanovo tak ham sa začne už dariť 😉
aj ja sa pridavam 🙂
@manddarinka my cca pol roka, ale len od januara som začala chodit k lekarovi na krv a folikulometriu, ale mali sme problem aj pri prvom dietatku otehotniet, tak to nechcem nechat na nahodu.
@manddarinka My po 7 mesiacoch 🙂
@tuli_tuli a dal sa vyšetriť aj muž najskôr?... či si išla za gyne a povedala jej, že chceš, aby ti spravili folikulometriu?
@manddarinka Úprimne ? Povedala som, že sa nám cca rok nedarí :P lebo viem, že môj doki až vtedy začne veci "riešiť" ... takže sme sa dohodli, že mi spraví folikulometriu, aby sme zistili, či vôbec ovulujem a tak sa uvidí ... a budúci týždeň (na 24DC) idem na krv kvôli HP (hormonálny profil) ... takže zatiaľ sa sústredil len na mňa ... uvidím čo bude ďalej. Nateraz som zatiaľ spokojná, neberiem žiadne lieky na stimuláciu a vyzerá, že folikuly mi dorástli ... dominantný mal na 13DC - 14mm, na 15DC - 17,1mm a dnes na 17DC - 20,5mm ... a foliky praskajú v rozpätí medzi 20 až 25 mm ... takže sa máme tento víkend snažiť no a v pondelok idem opäť na sono a uvidíme, či ovulka už prebehla.
Ahojte, aj ja sa k vám pripájam. Priznám sa, že som chcela založiť diskusiu na túto tému, ale už ste ma predbehli. 😀
aj ja sa pripajam a mam 16 dc 😎 😎 😎
Ahojte aj ja sa pridavam, my sme zacali vo februari, ale menstruacia dorazila 😒
Ahojte,aj sa k vam mozno pridam,som po kyretazi,ale nechce sa mi zase moc dlho cakat,takze mozno koncom mesiaca by sme sa pokusili
Ahojte..aj ja sa k vam pridavam..som 1DC.. 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
pridavam sa :o)