Ahojte babenky. V januari to uz urcite daaaaame... Musiiiiiiime!!!!!!!!!!!
Ahojte, aj my sa snazime od leta...ake vitaminy beriete? ja som dnes kupila kyselinu listovu a este E vitamin pridam
ahoj aj my sa snažíme od minulého roka brala som aj inofolic a nič teraz čakám na gynex som si objednala .. 😉 . Mi mešká ms mesiac taže pondelok idem ku gyn. na vyvolávačku ....
My sa snažíme vyše roka / rok beriem duphaston A nic. 😠 zdravý sme podľa doktora tak neviem . .asi to chce len pevné nervy A trpezlivosť . .
My by sme chceli tento mesiac začať, synovi zaobstarať súrodenca 🙂
ahojte baby my sa tiez snazime od leta a stale nic tak uz dufam ze sa nam konecne zadari 😉 .ovulka uz uspene za nami tak uz len cakat ci sa zadarilo ........ len to hrozne cakanie ufff ..... 🙂
ahojte baby tak znovu sa k vam pridavam aj tento mesiac....
Aj my sa snazime od leta a stale nic ☹ verim tomu ze to uz dame teraz, brala som infolic aj nosifol ale priberala som z toho tak som vysadila. Teraz beriem len vitamin E a pijem alechemilku.
Drzim palce vsetkym snazilkam 🙂
Aj my sa snazime od leta, no zatial nic. Beriem Femibion 1, tak neviem, ci to staci no nechcem toho vela brat. Aj ja drzim palce vsetkym snazilkam, aby ten mesiac bol ten pravy. 🙂
Ahojte 🙂 tak sa ku Vám pridávam ... snažili sme sa celý sviatky , prvý mesiac konečne trošku intenzívnejšie kedže drahý chodí pracovne mimo ale teraz konečne voľno....momentálne som 19 DC a dnes mi odišla polovička tak dúfam,že ovu už bola a stihli sme ju 😉 alchemilku som pila do 10 DC cyklu niekde som čítala,že sa má piť len do ovulácie ale neviem čo je na to pravdy
ahojte pridávam sa k vám minulý mesiac sme sa viac snažilkovali a včera mala prísť mrcha a nič 😉 dúfam že stratila adresu a už ani nepríde 🙂
Ahojte aj mi sa snazimie od oktobra min.roka zacala som brat acidum folikum a skusim aj gynex snad to pomoze
Ahojte baby. Ako sa mate? Ako ste na tom? Ja dnes 12DC, tak dnes skusim ovu testik. 😉
@maaarhulka Ahoj. Ano, mala by sa pit len do ovulky. Drzim palce, aby to po takom snazeni vyslo... 😉
Ahojte, tak aj my sa snazime, som 20DC co je moj cas ovu 🙂 🙂 snazime sa kazdy druhy den, ale neviem ci to teraz zintenzivnit ked su plodne dni, alebo len obden staci..
od zajtra plodné dni 🙂
Ahojte kočeny pridávam sa k vám 🙂 my sa sice snažime už od konca leta ale nadari sa zatial.no tento mesiac sa budeme musiet snait viac 😉
@adriana1991 Ahoj. Aj my sa snazime od augusta, tak verim, ze sa nam uz konecne zadari...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Aj my sa snazime- od leta. Syn bol na druhy sup a teraz druhe sa nam nedari. Snad teraz v januari.