Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
my sme sa len teraz zacali snazit o babo.tak uvidime
ahojte ja sa tiež pripájam, my sa už snažíme od januára, no zatial sa nepodarilo tak verim že sa to podarí v 😉 novon roku
23 den cyklu test este stale negat. ci je este skoro na testovanie<?
@lucinka3289 podla toho ktory den si po ovu a aky dlhy mávaš cyklus..... 😉 ale asi je este skoro neboj
@wenka25 cyklus mam 27 dnovy a 9 den po ovu.
@lucinka3289 tak uz skus vydrzat ci ti nebudu meskat,to uz budes mat 12 DPO to by malo ukazat 🙂
@wenka25 hej hej uz to vydrzim uvidime potom napisem ako to dopadlo 🙂
dievčence za 7dní sa asi pridám k vám 😀 kedže necítim žiadne zmeny že bysom mala byť tehuuuu okrem bolesti prs ale to je isto PMS, takže držím pršteky 🙂
dievcata ja som teraz mala MS 9 dni 😒 no som zvedava ci 17.1 pride, alebo nie...
Ahojte dievčatá. Tak aj ja sa k Vám pridávam. Snažíme sa už od minulého leta, a keď sa nám to konečne v novembri podarilo, tak :( sme o to aj tak prišli :( Ale nádej umiera posledná a tak sa snažíme znova. Tak hádam bude január pre nás všetky ten plodný mesiac 🙂 Držím palce 🙂
Ahojte ;) my sa snažíme uz skoro rok aj pred rokom som vysadila antiku.
Moj priateľ to berie tak pride nepríde preto to z jeho strany nieje este 100% snaženie len z mojej ;)
Jedna otázka na telo ;) dvihate po tom nohy hore ? Ja nie ;/ možno preto este nič ;( ale ani moja sestra ani kamosky nedvihali ;/
pridávam sa aj ja 🙂 aj my sa ideme snažiť 🙂
@missy1989
@empathia
Ja beriem len kyselinu listovú, a vitamín C. A manžel C a E. Ale idem teraz na gyndu vo štvrtok, tak mi asi tiež predpíše duphastom, kedže som teraz potratila :(
Tiež sme mali tento rok toho veľa. Prerábka bytu, svadba, stahovanie a tak. Ale teraz nám už nič nebráni. No 🙂
A obsluhuje ma potom krásne veru🙂
Pripajam sa...my sa snazime rok a pol,neviem ci to vyslo v decmbri mam 5 DPO a boli ma brusko a kriza cely den dnes,ako by sa chystala mrcha a nas psik mi cely den lezi na brusku,ked si lahnem zas a znova pride a urobi.si miestecko ( nechapem ).v januari idem k bylinkarke a zaciname 😉...vsetkym snazilkam drzim palceky
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
pridavam sa,vyzera to ze my tiež nic,sice som mala dneska dostat MS ale robila som si test a ničove nič na nom....takze už len zasa čakať 😉