Ahoj všetky bývale snažilky !!!
chcem aby ste mi dali silu že sa to musí podarit.Bola niektora z vas v takej situacii?? Za pár dni budem mat 24 r. a o mimi sa snažime rok a 2 mesiace a stale nic ☹ som z toho velmi smutna lebo velmi tužim mat dietatko.Nikdy ma nenapadlo že budem mat taký problem otehotniet.Po roku som isla ku gyneklogovi že sa nam nedarí -vyšetril ma a nasadil clostylbegyt berem ho už druhý cyklus a stale nic....
@1safirka1
@matka35 ahojte dievčatá. my sme mali s manželom tiež problém otehotnieť, ale neviem ako u vás, u nás poslal môj gyn manžela na spermiogram a tam sa zistilo, že sa márne snažíme o deti. takže ak ste boli vyšetrené len vy, tak odporúčam vašim partnerom absolvovať toto vyšetrenie aby ste sa vy zbytočne nepchali liekmi ktoré vám budú na dve veci.... my sme nakoniec absolvovali IVF a teraz máme už skoro 1,5 ročné dvojčatá 🙂 takže prajem hodne síl do boja...
ahoj, ja som to zazila tiez o babo sme sa snazili rok a pol a nakoniec vyslo, chodila som na folikulometriu, brala dufaston, mastodynone kvapky, pila alchemilku, kyselinu listovu no a veru rok a pol, drzim palce, ak ti mozem odporucit, ja som zalozila temu vsetci tehotny a ja stale nic, je tam kópu dievcat s takym istym trapenim
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj.ja som v podobnej situacii ako ty.ani ja som necakala taky problem.ja tiez chodim kazdy mesiac na sona atd.tiez mam tie tabletky ako ty a aj som pribrala. 😉 ja sa snazim u z5.rokov a nic.takze nezufaj.. 😅 😝 😝 ahoj.