Snažilky august 2016

kvietok227
25. mar 2016

Ahoj nájdu sa tu snažilky ktore sa pustia do toho v auguste ? S manzelom chceme začať pracovať na tretom babetku v auguste 🙂 , 🙂

kalerabik1
25. mar 2016

@kvietok227 ano,my mame vyhliadnuty prave tento august.Budeme sa snazit o druhe babo.Dcerka bude mat v auguste presne 2rocky a velmi by sme chceli skusit chlapceka-Samozrejme,ze sa potesime aj dalsej dcerenke,najdolezitejsie je zdravie a pohlavie clovek nevie ovplyvnit,ale ideme skusit v auguste vsetko na to aby to bol chlapcek.Za pokus to stoji.Ako je to u vas?Kolko maju deticky?

kvietok227
autor
25. mar 2016

@kalerabik1 moja ma rok a druha dva roky . Chceme chlapceka a citala som si ako sa robi asi niecom na tom bude . Ale neviem sa dockat . Zdrave je najdolezitejsie aby bolo aj porod a tehotenstvo . Len mam strach s porodu a dost velky :D ved aj muz chce chlapca co ponesie jeho prezvisko

kalerabik1
25. mar 2016

@kvietok227 aha,tak to sme na tom podobne ze by sme sa potesili z chlapceka 🙂 No a u vas to platilo,ze dcerky ste splodili par dni pred ovulaciou? Lebo u nas to platilo.Preto by sme teraz chceli odsledovat presne den ovulacie a vtedy sa o to pokusit.Ty poznas ake ,,finty,, ? :D

kvietok227
autor
26. mar 2016

@kalerabik1 ano poznam ja som si nesledovala ovulaciu ale dam si to pozret gynekologovi aby som vedele kedy bude ten spravny den . Ved od zadu poloha , v den ovulacie po nej , dieta zeleninova aby nebola taka kyslost tam , nejaky sirum je vela veci a ty ake ?

kalerabik1
26. mar 2016

O tej zeleninovej diete som nevedela:P No ja tiez ten den alebo den po ovu,od zadu poloha,este ze zena musi mat prva orgazmus,lebo potom je to prostredie priaznivejsie pre spermie Y.A este ja sa riadim aj tym ze parny alebo neparny mesiac pocatia-u nas v rodine to funguje,tzn.ze napriklad ja a moje sestry sme boli splodene v neparny mesiac a bratia v parny.Aj u mojej sestry to funguje,ze dcerky ma tusim v parnom a chlapcov v neparny.Nejde o to ze ci su chlapci v parnom alebo naopak-ide o to ze v urcite mesiace su chlapci a v tie dalsie dievcata.Taktiez prihliadam na Jonasovu kalkulacku-tiez to fungovalo u nas pri dcerke a tiez je to zalozene troska na tom ci su parne alebo neparne mesiace.A potom este cinsky lunarny kalendar-tiez nam to vyslo pri dcerke.A este je aj ta metoda podla 7rocnej obmeny krvi-ale sice to pri dcerke vyslo aj podla toho,na to sa nebudem spoliehat lebo podla tejto metody by sme mali mat chlapca az o 2roky a tolko sa mi na dalsie dietatko nechce cakat...Samozrejme,ze vsetky tieto metody beriem s rezervou...Tebe tieto metody vysli pri dcerkach ci neplatilo to?🙂

eleonora21
10. jún 2016

ahojte baby aj ja by som sa chcela pridať,chcem sa spýtať beriete ešte HAK? lebo mne doktor povedal, že keď vysadím tak sa mam začať hneď snažiť, tak vysadím asi až po dalšom mesiaci. No a ešte otázočka robíte si predtým nejaké vyšetrenia? myslim teda u gynekológa alebo u všeobecného lekára? ja už mesiac beriem kyselinu listovú. Máte nejakú radu? dakujem za odpovede

kalerabik1
11. jún 2016

@eleonora21 S tym HAK ti neporadim,kedze podla mna je to svinstvo to do seba pchat. Ale pocula som ,ze lahko sa po vysadeni otehotnie,takze mohlo by ti to vyjst... No a tu kyslinu listovu,ze beries to je super,odporuca sa to aj 3 mesiace pred otehotnenim,takze super.Ja beriem tiez🙂 A niekedy si dam aj femibion. No a skorej partner by sa mal stranit v tieto mesiace sauny a horucej vane 🙂

galaktic
7. júl 2016

Ahojte,pridávam sa k vám.My začíname po mojich dvoch operáciách endometriózy a po dvoch ,,umelých prechodoch''. Bude to veselé...Všetkým vám držím palce 😊

souhait
8. júl 2016

My by sme tiež chceli, aby sa bábo narodilo v máji 2017, čiže ten august je taký primeraný dátum :D

kristinenka
25. júl 2016

Tiez sa pridam, s manzelom sme sa rozhodli pre dalsieho drobceka, dcerka ma 7. dufam ze nie je rozdiel prilis velky.. tohio sa obavam...

marcopollo
25. júl 2016

ahojte tiež sa pridavam sa k vam ,som po operacii laparosko. cysta vaječnika ,chceli by sme druhe babo dievčatko , syn ma 12 rokov, gynekol.mi nasadila lieky progrestone ,inoflolic ,dufam že sa nam zadari hlavne žeby bolo zdrave , vekovy rozdiel neriešim su aj staršie deti čo maju malych surodencov 🙂

laura1989
28. júl 2016

Ahojte 🙂 my sa snažíme už 3 roky.Uz mi to ide trošičku aj na psychiku 😔
Ale tento krát to už musí vyjsť nakúpila som si všetko čo existuje 🙂 od čajov k lubrigačným gélom 😎

zuzanita123
28. júl 2016

Ahojte snazilky, pridavam sa k vaaaam. Druhy pokus po prvom neuspesnom tehu (6mesiac), hadam uspesne pride. Jul sa nevydaril tak si drzme palce v auguste. Mam predpisanu Kyselinu listovu ( 10mg), ale nic ine neuzivam...tak radte ak mate nieco overene 😉

zuzanita123
28. júl 2016

@eleonora21 ja som bola na gynde na preventivnej a dostala som aj spominanu kyselinu (10mg), inak nic len mi popriali vela stastia

gerry22
1. aug 2016

Ahojte snazilky, 😀 pridam sa aj ja k vam. Snazime sa s manzelom uz 3 cyklus, zatial sa nam nezadarilo. Jul bol taky ze sme si mysleli, ze uz uz sa zadarilo, aj mrcha mi meskala jeden den a potom nakoniec dosla. Takze nasleduje mesiac august v ktorom budeme snazilkovat, tak dufam ze august uz bude uspesny pre nas. 🙂 A samozrejme vsetkym snazilkam prajem aby bol tento mesiac pre vsetke snazilky uspesny. 😀 😀

marcopollo
1. aug 2016

@gerry22 ahoj už ti došla mrcha , ja eššte čakamm 😒

gerry22
2. aug 2016

@marcopollo Ahoj, Ano dosla mi , som 3DC, tebe uz kolko meska?

marcopollo
2. aug 2016

@gerry22 ešte čakam mala som 15.7. uvidime

nivea777
2. aug 2016

@kalerabik1 ja som zas citala,ze zena ma mat orgazmus az po chlapovi aby sa sťahmi lepšie dostali spermie dnu

kalerabik1
3. aug 2016

No uz je tu august,a my sme tento mesiac mali dlho vyhliadnuty-hovorili sme si ze v auguste sa zacneme snazit! takze cakam na ovulku a ideme na to. Uz od juna sa snazim brat kyselinu listovu, femibion a zinok. Tak nech nam to vsetkym vyjde.

kalerabik1
3. aug 2016

@nivea777 V tom pripade je najlepsie mat ho hned 2krat :P Aj pred aj po :P Istota :D

gerry22
3. aug 2016

@marcopollo Aha, tak to znamena ze este len cakas na MS ci pride

gerry22
3. aug 2016

@kalerabik1 Ahoj Prajem vela stastia v snazilkovani , nech sa vam zadari. Ja som dnes 4DC , 9.8. cakam ovulku, aspon dufam, ze tak dojde lebo sa mi trosku posunul cyklus. Mi sa snazime od maja a zatial nic. Tak dufam, ze august pre nas vsetky bude uspesny v snazilkovani. Drzim prsteky 😀 😀

kalerabik1
4. aug 2016

@gerry22 Vdaka,podobne,ja mam mat ovulku az okolo 18-19.augusta,tak uvidime,drzim palce. 🙂

honey_123
4. aug 2016

Ahojte, s manzelom sa snazime o babetko, sice este len kratko ale tak zatial sa nezadarilo.
Viete my niekdo poradit ako spravne vyratat plodne dni? Mrchu som dostala dnes, cyklus mam 27 dni. kedy by mal byt najplodnejsie dni ? Dakujem za radu 🙂

nivea777
4. aug 2016

@honey_123 stiahni si do mobilu menstruacny kalendar a tam ti to rata..ale najlepsie bude ked si budes sledovat hlien .lebo appka to rata tabulkovo ale kazda zena ma ovulaciu inokedy ;)

honey_123
4. aug 2016

@nivea777 uz aj na taketo veci existuje appka? :D..... to som si hned myslel ze to nebude len tak! popripade tie ovulacne testy? je na to spolach ci aj to je len take cca.?
Podla bezneho Kalendara sa nam teda zatial nezadarilo a vraj som podla " tabulky" mala plodne dni, tak sme s muzom isly na to ale vzdy ob den kedze vraj nie je dobre kazdy den ist na plno.

kalerabik1
6. aug 2016

@honey_123 To ti nevyrata ziadna aplikacia,kazda zena je ina,niektora ma ovulaciu na 9den cyklu,ina v 18den cyklu. Ak naozaj chces zistit kedy mas konkretne ty ovulaciu,zacni si merat teplotu kazde rano v tu istu hodinu a po mesiaci uvidis kedy mas ovulaciu.Inak to nejde...Mozno budes sama prekvapena z toho ze kedy ju mas 🙂

kalerabik1
6. aug 2016

A to nezalezi od toho aky dlhy mas cyklus. Mozu byt dve zeny ktore maju rovnako dlhy cyklus napriklad 27dnovy a kazda ma inokedy ovu... 🙂

gerry22
6. aug 2016

@kalerabik1 aha, tak aj ja drzim palceky nech sa zadari 😀

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre