Snažilky - apríl 2017

modraopica
25. mar 2017

Dnes test opäť biely..v apríli pokračujeme v snahe za vytúženým bábätkom..kto sa pridá?

36evina36
25. mar 2017

@modraopica ahoj rada sa pridem kedze som v decembri potretila od aprila sa ideme snazit zas , a verim ze sa to podari

jutka1509
25. mar 2017

Tak aj my by sme chceli už druhé bábätko 🙂
Dúfam že sa rýchlo zadarí ako pri našej dcérke

nicole_01
25. mar 2017

ahojte baby 🙂 držim palce :* aj "my " sme potratili minuleho roka v júli v 3mesiaci...
snažime sa no teraz mi aj meška MS sice len 4den,ked mi mala dohst ms 1den som mala len raz slaby hnedy vytok na druhy den slabulinku krv vo vytoku ruzovu,od vtedy nic len bolesti v lavom pod brusku, bolestive prsniki na bokoch ,dnes test nega....tak uvidime :(

bajjka
26. mar 2017

@36evina36 ahoj ja taktiež v decembri a tiež začíname;(držím palce nech to príde čím skôr😘

36evina36
26. mar 2017

@bajjka tak to ano vsak som mala v aprili termin ostatne so skupiny rodia a ja idem plodit 🙂

kristinenka
26. mar 2017

ahojte, aj ja som po dvoch cykloch snazenia......dnes mi dosla MS, takze zasa nic😖

juliet86
26. mar 2017

Ahojte ja mam dostat kramy o tyzden. Citim sa uplne normalne a sex sme mali pred ovu a po ovu presne v ten den co ukazoval kalendar to nevydalo proste... pravda je ze som bola na muzicka nastvana. Mame za sebou cca 8-10nechranenych cyklov v priebehu cca dvoch rokov. Mali sme rozne pauzy pomedzi skrz moje zdravotne problemy. Netusim co je zle ze kde nic tu nic. Nemam rada ked sa hovori o psychike. Nema niekto k tejto teme konkretne vedecke studie v anglictine alebo tak? Drzim vam vsetkym palce aby sme tu vsetky zachvilu fotili dve ciarky

36evina36
26. mar 2017

Mne prave koncia a tento mesiac sa uz mozeme pokusit, minule nam to vyslo hned na prvy pokus tak hadam aj teraz to pojde tak lahko

modraopica
autor
27. mar 2017

25.3. mi meškala menštruácia 2 deň, test bol biely, do dnešného dňa MS nedorazila..bolia ma trošku sem tam prsia a mala som slabý výtok ružovo hnedej farby, mierne ma pobolieva v podbrušku. Dnes som si robila opäť test a je biely. Stalo sa vám to už niektorej? Mám test zopakovať za 2 dni?

juliet86
27. mar 2017

@modraopica a aky test a kedy a ako si robis? Ja odporucam pepino ten co ma 10 citlivost to je najvyssia mozna citlivost. Skus po siedmej vecer uz nepit a vycikat sa az rano a ako vzorku zober moc zo stredu prudu. Akoze az po par selundach cikania. Verim ze uvidis dve ciarky!!!

modraopica
autor
27. mar 2017

@juliet86 woman secret kazetový a po limite sa mi ukázala aj druhá slabulinká čiarka viditeľná na svetle pod určitým uhlom, nedá sa mi to odfotiť. Neviem, či tento typ testov duchuje.

jutka1509
27. mar 2017

Mamky odporúčam tento tehu test ,pri malej mi ukazalo hneď po dvoch tyždnoch že som tehotná ;)

natalia_lianka
27. mar 2017

pridavam sa aj ja, lebo tento mesiac zatial nic ☹

lujza_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
36evina36
6. apr 2017

Ahojte no ako uz mate niektora // . Mne ma mrcha prist az 21 neviem sa neak dockat ci sa nam to podarilo.

bona69
6. apr 2017

Tak aj ja sa pridam, ovulka 2.4. tak budem cakat a dufat s vami,krasny dnik

lujza_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
36evina36
6. apr 2017

@bona69 aj ja mala obulku 2.4

bona69
6. apr 2017

@36evina36 super náhoda, som zvedavá ako to dopadneme. Este viac super by bolo keby aj // máme spolu🙂

36evina36
6. apr 2017

@bona69 no to by bolo super ale nechcem sa moc predcasne tesit

bona69
6. apr 2017

@36evina36 ved ani ja, snažíme sa druhy mesiac

36evina36
6. apr 2017

@bona69 ja sa snazim prvy ale minule sa to podarilo hned aj ked to nedopadlo dobre nakoniec

bona69
6. apr 2017

@36evina36 to mi je luto

linda1984
6. apr 2017

@modraopica jaaa sa pridávam 😊👌 marec nevyšiel, tak skúsime apríl 😊 to už bude babo 2018 👶

36evina36
6. apr 2017

@bona69 tak prezila som to ine nezostalo

sunny8
9. apr 2017

Pridavam sa ;) sme sa zacali snazit zaciatkom mesiaca hned aj prisli krámy ;) dalsie mam mat cca 2.maja verim ze uz nepridu a verim ze to bude take rychle ako pri malej ;)

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
36evina36
12. apr 2017

@bona69 ahoj este si neskusala test neviem sa dockat konca mesiaca , zvedavost ma trápi 🙂

bona69
12. apr 2017

@36evina36 ahojky. Asi pred hodinou.dnes 10dpo tak uz som to nevydrzala ale ako som si myslela testik biely ako sneh ☹ to nic, pockam do nedele,to by som mala nedostat, prsia ale bolia uz stvrty den aj brucho boli, a ty ako?

janka_janka17
12. apr 2017

Ahojte 🙂 ... napadlo ma že sem napíšem 🙂 ... prvý mesiac som vysadila HA, tak som zvedavá či sa prekvapíme skôr alebo budeme čakať 🙂 zatiaľ to nejako nesilíme, som skôr realita a predsa len som HA brala dlhšiu dobu, ale zase vravím, keď to má prísť príde 🙂 ... aj keď priznám, že do leta by ma to potešilo 🙂 také jarné bábo 🙂 ... Ahojte 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre