ahojte, dúfam že nikoho neobťažujem, musím sa vyžalovať. s partnetom sa snažíme o dieťaťko, a stále nič ☹ Som z toho smutná, nešťastná, zúfala. Spemiogram je v poriadku. u mna bol problém zvýšený prolaktín, už je v norme. menzes mám nepravidelný, pijem čaj s alchymelky cca 1mes, a objednala som si Inofolic. Neviem čo mám ešte robiť.Viem nemyslieť na to, ale to sa nedá :-Ďakujem za vypočutie
u nas zabrala kombinacia vit E 400mg obaja plus manzel bral selen a zinok. drzim palce. a pila som alchemilku.
Tú najlepšiu radu poznáš sama - NEMYSLIEŤ NA TO. Ono to príde samo keď to budeš najmenej očakávať. Môžem poradiť už len zmeniť na chvíľu prostredie, chodte s priateľom niekam na dovolenku, ďaleko od všedných dní. Držím Vám palce
ahoj no podľa toho kolko sa snažíte?ale v pohode je nás takých viac no moj príbeh je trochu dlhší,ked chceš tak napíš do IP 🙂
my sme musime na IVF cakanie je najhorsie.ale hlavu hore.a co tvoj gynekolog?ten ti co poradil?
@drobcek26l viem, nemyslieť na to, ale nedá sa to. V mojom okolí je toľko tehotných, som z toho smutná , že ja stále nič
baby som tu nova ,chcem sa opytat po slabej mrche mam krcok stale hore cez den sa nemeni je stale rovnaky a sa mi zda ze je tvrdy co to moze znamenat nemate skusenosti viem ze je tu forum ale uz nerozumiem kazda pise inak budem rada ak napisete pekny den 🙂 a este od 26 ,7 mam hore
@zuzanag1 ja som dochádzala za mojim Dr. vyše 40 km, každý druhý deň (meranie folikulov atď) ale bol to ten najúžasnejší doktor na svete, pri prefukoch vaječníkov mi držal ruku (dosť to bolelo), celý čas ma povzbudzoval a nakoniec to vyšlo.
@eriksonka1234 to je super správny gynekológ 🙂 , keby bol v Ba, hned by som sa prihlásila k nemu xi
@zuzanag1 asi to bude znieť otrepane už, ale aj mne pomohlo práve to, že som na to prestala myslieť!!! naozaj to funguje!!! proste som si povedala, že to už nebudem riešiť, sex sme mali s priateľom len keď sa nám zachcelo a povedala som si, že ak to má byť tak to bude... a zadarilo sa, aj keď to bohužiaľ neskončilo dobre :( držím palčeky, hlavne sa na to tak veľmi nesústreď ono to príde 🙂
@zuzanag1 Od Ba je to ešte menej km, alebo cca rovnako,keď túžba po bábätku je naozaj silná ,treba Dr.ktorý robí všetko pre to, aby sa čím skôr zadarilo, ja som mala vtedy len síce 21r. a neposlal ma do p..., ale začal hneď konať, pri druhom tehotenstve už nebolo treba stimulovať, ale predsa som k nemu chodila toľko km do poradne (aj malú som mu bola potom ukázať a poďakovať sa mu za všetko) 🙂
Aj my sa sazilkujeme dlhšiu dobu konkrétne 1,5 roka no nestracam nádej a držím sa toho že vsetko je tak ako ma byt a miminko príde v správnu dobu k nam😊 tiež som zdravá aj ja aj manžel, sportujeme, zdravo sa stravujeme, venujem sa alternativnej a čínskej medicine😊 mam už dve detičky a tiež nevyšli na prvý šup ako sa hovorí 😄 treba tomu nechať voľný priebeh ono to príde samo😊 papam kyselinu listovu s B6 a B12 lebo som vegetarianka a manžel ma multivitamin zložený zo zinku, selenu a vitaminu E. Za 1,5 roka sa mi aj podarilo otehotniet no neudržalo sa to v 5-6tt a 9tt... Tak nestracam nádej a verím že miminko k nam príde v správny cas😊 a tehotensky testy robkaj aj ked menzes mešká predideš sklamaniu😐držím palce👍
ahojte babenky...ja sa idem pochvalit🙂 s mm sme sa snazili 15 meso 2 babo .a nic ale nebola som s toho nejako frustrovana....vzdy som sa utesovala ze este neni neskoro a pride ked to ma prist.....mm odisiel na sk na 2 mesiace koli nejakym povinostiam a ja som tu zostalo koli robote v zahranici....a stacilo 3 tyzdne dovolenky a post od sexu 🙂 a buum som v 5 tyzdni a nechapacka ked som videla tehu test🙂 som sa smiala ze zacnem verit ze deti nosia bociany lebo nejako casto poletovali okolo stavby 🙂 tak drzim palce vsetkym snazilkam....a kdesi som sa dositala ze nejaky par postil 6 mesiacov od sexu a nakoniec otehotnela kocka...ale to je uz asi vela...ale 3 mesiace sa da zvladnut....a mozno aj to dopomohlo....berte kocky dovolenku a relaxujte 🙂
monicka9...dakujem dufam ze bude vsetko ok...lebo ja som taky strachoput🙂 nie este som nebola u dr...pojdem asi tento tyzden..ale v zahranici je to uplne inac ako na sk...tak uvidime🙂
my sme sa o dieťa snažili 2 roky a to tým štýlom, že bude bude, nebude nebude. neriešili sme to. nechodili sme po doktoroch, nezisťovali u koho z nás je chyba, nechávali sme tomu voľný priebeh. a prirodzene počítali i s tým, že sa to nikdy nepodarí. a podarilo sa. poznám príbeh ženy, ktorá sa o dieťa snažila 10 rokov. po márnej snahe si adoptovali bábätko a mesiac po tom, ako ho prijali do rodiny žena otehotnela. proste psychika povolila, mali bábätko a zrazu to vyšlo, keď to už nikto nečakal. psychika veľa robí, treba ju nastaviť
Ahojte, aj my sa snažíme o druhé bábo už pár mesiacov a teraz mi doktorka odporučila nový prípravok, volá sa to tuším Mimistar a vraj to pôsobí aj na psychickú pohodu počas snažilkovania, tak dúfam, že to zaberie, lebo začínam mať depky 😒 .
Velmi dobru skusenost mame a radi by sme vam odporucili na harmonizaciu hormonalnej hladiny 100% prirodny pupalkovy olej. pomaha pri problemoch s menstr., bolestivych stavoch, nepravidelnostiach, endometrioze, ovulacii, menopauze, cystach a podobne. Ma podobne ucinky ako alchemilka, ludovo povedane harmonozuje "zenske vnutro". Tym ze sa zharmonizuje hormonalna hladinu, zvysuje sa aj sanca na otehotnenie. Z prirodnych zdrojov je napomocna aj maca, peruanska rastlina, ktr. pomaha v odstranovani niektorych pricin neplodnost, zvysuje psych. aj fyzicku vykonost, u muzov posobi priaznivo na prostatu.
V nasej ponuke mame viacere prirodne prostriedky, ktr. pozitivne ovplyvnuju nase zdravie, radi a ochotne Vam poradime pri ich vybere.
katkaolejka ...kamoška berie tiež mimistar ale začala len druhý mesiac ale po prvom mala konečne klasicku manstruaciu a na čas tak asi to funguje 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Poradiť ti neviem, ale želám nech sa Vám zadari ;)))