Kočkyyy, ktorá máte skúsenosti s týmto výživovým doplnkom?
Ja som niekolko mesiacov uzivala normalnu lacnu kyselinu listovu a mesiac predtym ako sme sa zacali snazit som zacala brat Femibion...obidve tehu vysli na prvu šupu a teda ja som mavala niekolko krat do roka silne zapaly vajecnikov 😔...takze z mojho pohladu mozem odporucit 😀
A ci sa z neho pribera? Nooo moje prve tehu plus 30 kil / ale to bolo mojou pazravostou/, druhe tehu - 3 kg, som vo 4 mes a teda dost zle mi byvalo doteraz a to beriem femibion 😎...takze urcite to nie je tabletkami
@lucyk1992 neboj bude to skoro 😎 vsetkym kamoskam, ktorym som ho odporucila tak otehotneli do mesiaca 😍...mozno nahoda, ale stalo sa...a segra nevedela otehotniet niekolko rokov, zacala brat femibion a tusim aj inofolic a predtym ako mala ist na prefuk vajecnikov tak zistila ze je tehu 😀 drzim palcekyyyy...
@lejka01 woow, tak to je úplne super si ma potešila 😍 ja som to začala brať ani nie tak z toho dôvodu, že potrebujem rýchlo rýchlo otehotnieť, ale kvôli tým živinám pre bábo. Lebo neviem, či by som mu dokázala dať toľko vitamínov, koľko potrebuje, nakoľko moc zeleninu nejedávam, takže budem mať hneď lepší pocit 😀 a plánujem ho brať prípadne aj celé tehotenstvo, ak doky neodporučí inak 😉😉😉
@lucyk1992 Podla mna netreba brat obe, ja som brala len Femibion a este aj teraz ho uzivam, kedze kojim, teraz dokonca je v takom milom baleni aj v tetovackami 😍 Skoda, ze ja si ich teraz uz nemam na ake brusko dat 😝
Ale o tom som nechcela, chcem ti napisat, ze podla mna ma jeho uzivanie zmysel, obsahuje presne vitaminy, ktore tvoje telo potrebuje aby bolo ready pre rast dietatka 🙂
@lucyk1992 ahoj, aj my sa snažíme druhý mesiac🙂🐘 tiež som zvažovala či inofolic alebo femibion. Teraz beriem femibion tretí týždeň🙂 ten istý ako je na tvojej foto 🙂
@petranagyova a už máte bábätko, alebo toto bude prvé? 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lucyk1992 radsej si kup kyselinu listovu, alebo neaku lacnejsiu variantu femibionu. Pri snazilkovani ti to bude bohate stacit. Femibion ak chces si kup az ked sa zadari😉 Ja ho uzivam v tehotenstve, ale pred alebo po mi to pride zbytocne draha investicia.