Snažilkovanie - odporučte mi vitamíny

diaszoky
30. aug 2021

Ahojte baby snazime sa s priatelom o babo rozmyslam o gynex alebo inofolic . Menzes mam pravideny ako hodinky nerozhodia mi ho tieto produkty ak ich vyskusam?ja beriem zatial femibion a muz macu dakujem za rady

catherinah
30. aug 2021

Preco chces brat Inofolic? Mas nejake problemy?
Preventivku, hormonalny profil urobeny?

mamamasama
30. aug 2021

Infololic je super...my sme s manzelom nemami ziadne zdr. problemy, no lekar nam ho odporucil a zabralo ;)

diaszoky
autor
30. aug 2021

@catherinah prewentiwka je ok hormonalny som nemala urobeny

emalka
30. aug 2021

Hormonalny obraz si daj urcite urobit uz teraz, aby sa ti nestalo ze sa budete snazit a o rok pridete na to ze mas nejake problemy.

Inac ti odporucam Active Folic od Generica, je to zmetabolizovana forma normalnej listovej kyseliny. Velmi vela zien ani nevie a moze mat mutaciu MTHFR, kedy ti telo nevie spracovat listovku a tym padom nemas z nej vobec ziadne benefity. Mne na to prisli az po par rokoch snazenia sa v CARe. Toto bol tusim jediny doplnok ktory som brala pravidelne a stale si sem tam dam.

A inac vsetky prebytocne vitaminy zo seba doslova vycikas, cize si skus vybrat nejaky dobry komplexny doplnok pre tehu/snaziace sa. Telo si z neho zoberie co potrebuje a zvysok pojde von.

miskamicha
30. aug 2021

@diaszoky inofolic obsahuje myoinozitol ktory prispieva aj k spravnej kvalite vajicok a detto kys.listova- tá k spravnemu deleniu buniek. Mozes do toho kludne aj gynex, dokonca aj macu - ja som to tak brala

diaszoky
autor
30. aug 2021

@emalka ved to ze si ho vybrat neviem😤

diaszoky
autor
30. aug 2021

@miskamicha a podarilo sa ti?? Po skom case

diaszoky
autor
30. aug 2021

@miskamicha gynex nieje najme pre baby krore maju nepravidenu ms??

kikidee
30. aug 2021

Kvalitne omega3 urcite nasad.

diaszoky
autor
30. aug 2021

@kikidee a co to ma spolocne s otehotnenim?

emalka
30. aug 2021

@diaszoky Vies co, ked sa tak nad tym zamyslam, ja som vlastne brala vsetko mozne - od A-Z Mama z dm drogerie, cez Rakytnicek 😅, GS komplex, Femibion atd. A potom som prihodila podla toho v com mi zistili problem - q10 na kvalitu vajicok, resveratol celkovo ako antioxidant a tak, rybi olej som nasadila az teraz pocas tehotenstva pre dobry vyvoj mozgu.
Hlavne si daj urobit ten hormonalny obraz aby si vedela na com si, folikulometriu tiez odporucam. A ked bude vsetko ok, tak ti bude ozaj stacit nejaky obyc multivitamin a kys. listova.

Este som brala nejaky cas Vitex, ale neviem povedat ci pomaha.

kikidee
30. aug 2021

@diaszoky no celkom dost. Napr. to, ze tvoje telo bude v rovnovahe, bez zapalu a moze sa podarit skor otehotniet, ze tvoje telo prijme tehotenstvo dobre, dalej to, ze plod sa bude zdravo vyvijat, to, ze tehotenstvo prezijes v zdravi ty aj babatko, to, ze sa babo narodi zdrave... To vsetko mozu kvalitne omega3 pozitivne ovplyvnit. Viem, malo sa o tom hovori, tak sa nevie.

diaszoky
autor
30. aug 2021

@kikidee ok vdaka za super tip

andrea_prestastna
30. aug 2021

Gynex

diaszoky
autor
30. aug 2021

@andrea_prestastna ale gynex nieje nato aby hlavne upravil nepravidelny cyklus??

emalka
30. aug 2021

@kikidee presne a hlavne pocas tehotenstva prispievaju k spravemu vyvoju mozgu a nervovej sustavy

andrea_prestastna
30. aug 2021

@diaszoky je na upravu celeho zenskeho fungovania, ci pred tehu uprava , ibauprava hormonov alebo menopauza, mam tri kamosky a ja som 4ta co sme po flaske gynexu ostali tehu,takze mam viac zien co to pomohlo

ivver
30. aug 2021

@diaszoky ja tiež odporúčam gynex, nie je to len pre tie čo majú nepravidelnú ms, ja som mala vždy pravidelnú, akosi sa nedarilo a skúsila som tie kvapky 3 týždne som ich užívala a otehotnela som

miskamicha
30. aug 2021

@diaszoky ano/aj. Gynex su bylinky nemusia pomoct ale neposkodia 😉

miskamicha
30. aug 2021

@diaszoky podarilo cca po 5 mes. Ale v ten mesiac co som otehotnela som pila macu a caj ludmily mojzis plus jej cviky. Predtym 3 biochemicke.

diaszoky
autor
30. aug 2021

@andrea_prestastna ano chapem len sa bojim ci mi to nerozhadze cyklus

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre