Snažilkovanie a mykóza

stanka_p
19. okt 2018

S manželom sa snažíme o bábätko a dostala som mikozu a doktor mi predpísal vkladacie tablety macmiror komplex 500 ale test mi zatiaľ ukazuje negatívny, tablety som začala užívať môžem tým ohroziť bábätko ak by som bola tehotná?

asia83
19. okt 2018

@stanka_p Ja som to tak mala. Cca 10 dní som bola tehotná (10 dní od oplodnenia) a dostala som brutálnu mykózu. Dala mi Macmiror a zabralo v momente. Hovorila som jej, že môžem byť tehotná (vtedy som to ešte nevedela), doktorka že v pohode, tabletky takto podané sú menej "agresívne" ako tie, ktoré sú podané ústne. Treba to nechať na doktorov, vedia, čo robia, určite nechcú ublížiť plodu.

methexis
19. okt 2018

@stanka_p mne predpisal ten macmiror v tehotenstve, takze babätko by asi ohrozit nemal

stanka_p
autor
19. okt 2018

@asia83 ďakujem za odpoveď a dobrali ste všetkých 12 tabletiek keď ste zistili že ste tehotná?

asia83
19. okt 2018

@stanka_p Ja som to brala s tým, že môžem byť tehotná, čiže som vedela čo robím, verila som doktorke. Ak by som to nevzala, zbláznila by som sa od svrbenia. Kázala mi dať si tuším 6 tabletiek. Tie som si aj dala.

stanka_p
autor
19. okt 2018

@asia83 aj ja som to tak urobila teda ja som mala zatiaľ prvú tabletu ale teda s tým že zatiaľ neviem či som alebo nie som tehotná ale ďakujem za odpoveď som trochu kludnejsie

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre