Snažilkovanie a hádky kvôli sexu

janina1007
11. okt 2014

Ahojte.... mam PCO a velmi tuzim po dietatku... Ide o to ze sa snazime uz 2 roky a stale nic... mam pocit, ze manzelovi to pripada akoby by sme boli spolu len kvoli sexu... a vcera sme sa kvoli tomu aj pohadali... mate s tym skusenosti.... poradte prosim... dakujem

koka231
12. okt 2014

@janina1007 to poznam velmi dobre sice sa nehadame ale manzel asi nechce deti mi to tak pripada lebo akonahle navrhnem tuto temu tak sa oduje a nekomunikuje i ked sexujemd bez ochrany tak nam sa nedari uz 5ty rok

janina1007
autor
12. okt 2014

@koka231 presne to tak my sas nehadame... tvrdi ze hadam sa ja a samozrejme oduje sa

patricia128
12. okt 2014

@koka231 fuha 5 rokov a neskúšla si nejako cez lekára pomoc či to neriešite?My sa snažíme od februára a zdá sa mi to hrozne dlho:(

koka231
13. okt 2014

@patricia128 ja by som to aj riesila ale manzel nie on nema zaujem :-/

patricia128
13. okt 2014

@koka231 Tak keby som bola na tvojom mieste tak by som si určie s ním pohovorila o spoločnej budúcnosti,..lebo mna by to sralo keby chlap mal takýto prístup.. 😒

koka231
13. okt 2014

@patricia128 uz som to velakrat skusala nepomohlo ☹ si myslis ze mna to nesere ani si nevies predstavit ako :-/ a nie som jedina co mu to hovoria uz aj jeho sestra s priatelom mu to vravia oni uz maju dve deti este aj mama mu vravi ze by chcela tretie vnuca ale on nic .....ale zabuda na to ze uz ma 30ku na krku a mladsi uz nebude ale co ho mam uz mi dosli napady ako ho donutit k tomu aby isiel k lekarovi na vysetrenie ...nemam sil uz bojovat asi sa musim zmierit stym ze nebudeme mat babo a hotovo ☹

patricia128
13. okt 2014

@koka231 A keby si vás oboch objednala do toho centra na podporu plodnosti či ako sa to volá...tak možno by už necúvol a išiel..aspoň keby mu urobili spermiogram..Tí chlapi sú naučený na svoje pohodlie a je im bieda zvykať si na nové veci...verím ti,že ťa to serie ,mńa by to tiež hrozne štvalo a neviem ako by som to riešila,.My zase obaja chceme mimčo a akosi sa nám nedarí 😢

pheobe007
19. okt 2014

@patricia128 my sa tiež snažíme už druhý rok a nič. zakaždým, keď si robím test mám slzy na krajíčku a môj muž len kývne plecom, že veď nevadí. je to strašný pocit, všetci okolo mňa sú tehotní, alebo majú deti a my nič

patricia128
20. okt 2014

@pheobe007 No veď to je to ..okolo samé tehotné..moje spolužiačky, kamarátky dookola sú tehotné alebo majú bábo a my nič:(..tá čo dieťa nechce ho má a tá čo by chcela tej sa nedarí..ja neviem čo už máme robiť aby sa nám konečne podarilo 😒

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre