Je to pravda ze ak sa budeme snazit o babo par dni pred ovu bude z toho dievcatko? Vraj su dievcenske spermie pomalsie tak preto. . Vyslo to niektorej z vas?? Samozrejme len za predpokladu merania bt alebo ineho sledovania ovu. Na jonasove vypocty, cinske kalendare alebo ine hluposti. Neneverim. Jedine toto mi vrta este v hlave. Alebo vyslo niekomu aj dievcatko ked ste sa milovali v den ovu? Dajte vediet ci to ma zmysel takto robit 🙂 vdaka
@anjelik87 tato otazka nema zmysel, urcite ti napisu zeny s takou aj takou skusenostou, takze budes na tom stale rovnako...u nas sex cca 40 hod.pred ovulacnymi bolestami, je z toho baba...dve kamaratky-sex cez ovulku, tiez dievcata, dalsia naopak chlapec...ini znami-sex 6 dni po sebe, maju dievca...takze nie, neda sa to jednoznacne ovplyvnit...
Ahoj, my sme mali podľa ovulačného testu presne ovuláciu a mám babu ako vyšitú 🙂 Inak na zistenie ovulácie odporúčam Ovultest Comfort , je fakt dobrý. Dúfam, že sa Vám rýchlo zadarí a dievčatko 🙂
Cakam druhu babu a obe boli splodene presne v den ovulacie...
@anjelik87 myslim ze kazdy par ktory sa snazi o babo sa miluje aj pred ovu aj pocas ovu a aj po nej...myslim si zeby to bola velmi velka nahoda milovat sa iba jediny krat v mesiaci a bol by z toho uspech kedze iba takto je to dokazatelne ze to tak naozaj bolo..ano su nejake studie o tom ze ked sa robi toto alebo hento ze je vyssie percento bud na chlapca alebo na dievca ale 100%-ne nedokazes ovplyvnit nic...aj muz moze svojou stravou ovplyvnit tvorbu bud takych alebo takych spermii ale vzdy to je len o tom bud alebo..
@dominika1988 merala si si bt?
My sme isli iba na 11dc vecer a 13 dc a cakam babu 😉 ...ovu mam myslim na 15-16 dc..mozno aj 17 niektory mesiac 😀 ..nemerala som v zivote bazalnu teplotu..akurat raz za zivot pred par rokmi som si skusala ovulacny test tak podla toho usudzujem 😀
u nas baba presne v den ovulky🙂
u nas presne v den ovulky 2x a vysli z toho 2 chlapci 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
pozri sa,myslim,ze je jedno,ci to bude dievcatko alebo chlapec,hlavne nech je to zdrave....odpoved pre teba je ale 50 na 50...na 50% to bude dievca a na 50% chlapec....aj ja by som chcela dievcatko,chlapca uz mam,ale tym,kedy budete mat sex to nijako neovplyvnis.....