Ahojte ženy. Som 4 mesiace po kyretazi a histeroskopii
Keď som bola na poslednej prehliadke ,dr povedala že si máme dať pauzu tri mesiace. Dostala som antikoncepciu,aby som neotehotnela,plus som mala veľké cysty ,že aby to pomohlo. Dnes som volala zase s dr ,aby som si overila že či teda sa už môžeme snažiť,či môžem vysadiť. Lebo prešli tie (viac ako ) tri mesiace. Na to povedala že zatiaľ stále nie ,že môžem vysadiť ale mám čakať tri mesiace lebo po histeroskopii treba čakať 6 mesiacov plus aby sa telo zbavilo hormonov. Mali ste to tiež tak? Lebo skor som čítala vaše príbehy že ste mohli skúšať tri mesiace po alebo že po vysadení antikoncepcie že vám lekár povedal že čím skôr. Som zmätená z toľkých rôznych pohľadov na to. Samozrejme dodržím režim ale zaujíma ma ako ste to mali vy a ako to dopadlo.dakujem
@mimuska328 minule tehotenstvo ktoré bolo úspešné bolo tak že po vysadení antikoncepcie som mesiac normálnym cyklom a potom som mala zdravé tehotenstvo..
Aj my sme mali zakázané skúšať prirodzene od môjho dr ale kaslala som na neho. Od hysteroskopie to boli 4 mesiace a po 4 cykloch som otehotnela a som už v 13tt.. je to od lekára odporucanie iba nemôže ti to zakázať takže by som na tvojom mieste sa rozhodla sama ci už chceš alebo ešte nie
@mimuska328 ja som dúfala že už v lete sa mozeme snažiť. 🙏🏻
nechapem to nasadzovanie antikoncepcie, zbytocne tlacenie hormonov na tri mesiace, sak chranit sa da aj inak. Tento doktorov pristup sa mi moc nepozdava, tu by som popremyslala nad zmenou..
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tiez som mala hysteroskopiu a kyretaz zároveň a kazali nám čakať 3 cykly. S HAK neviem poradiť ako to je