Snaženie sa o tretie dieťa

10. apr 2024

Ahojte chcela som sa len tak trochu vyrozprávať 😭 snažíme sa no vlastne začali sme sa snažiť o tretie bábätko ja som ho velmi dlho nechcela že proste dve mi úplne stačia ale muž začal že by ešte chcel jedno a začala som po dlhej dobre premýšľať že asi aj ja chcem. Tak sme začali ja som si skoro bola istá že nám to vyšlo bolesť prsníkov už dva dni mi bolo na vracanie proste som tak dúfala ale dnes mi prišla mrcha a ja som cely deň úplne nešťastná a nemám chuť pokračovať v snažení 😭 a vlastne ani neviem co som tento tu chcela napísať 🙈😭 proste je mi na prd

michaela789
10. apr 2024

No chápem tvoju emóciu ale neviem čo čakáš že ti tu napíšu ženy čo nemajú ani jedno a snažia sa roky 🙁

hylary
10. apr 2024

Len taký postreh.. máte dve dievčatá a muž chce chlapca?
Pýtam sa preto že málokedy chce muž tretie dieťa, väčšinou to je tu naopak, že žena chce a muž nie.. to len taký dodatok 🤐

autor
10. apr 2024

@michaela789 nie zas nechcem sa dotknúť žien čo nemôžu mať deti alebo sa snažia roky. Len dom chcela povzbudiť aby mi bolo lepšie

autor
10. apr 2024

@hylary máme párik ❤️

hylary
10. apr 2024

A koľko majú deti rokov ak sa môžem opytqt

autor
10. apr 2024

@hylary 9 a 5

blonde_bella
10. apr 2024

Čauko, napíšeš mi ss?

bessdonna
11. apr 2024

my sa zas nevieme rozhodnut ci chceme tretie.tuzim,zaroven sa bojím

autor
12. apr 2024

@bessdonna ja som tiež tak premýšľala asi pol roka a potom som povedala že ideme do toho veľmi dlho som odmietala takže chápem

greentrees
12. apr 2024

K životu patrí nielen to dobre i horšie. Veď uvidíte no skvelá správa je,že keby nevyšlo už 2 máte. Skús sa psychicky nad tým povzniesť. Keď bude mať byť bude. A keď nie tak sú aspoň 2. No choď si za tým čo chces. Ale výsledok skús brat športovo.

autor
12. apr 2024

@greentrees áno presne tak to proste som mala len prvotné klamanie do toho všetkého ta mrcha už teraz mi je lepšie. Jasne ze keby to nepôjde som šťastná aj za môj párik co iné by za toto dali aby sa im podarilo aspoň jedno dieťatko

michaela789
12. apr 2024

Hormóny robia svoje. PMS je podľa mňa príprava na možné tehotenstvo - psychická aj fyzická - asi preto sa nedá tehotenstvo odlíšiť od PMS. Takže samozrejme, že keď to z akýchkoľvek dôvodov nevyjde tak to ženu odrovná, ak to dieťatko chce. Je plná hormónov a teraz čo s nimi 🤷🏻‍♀️ to už je údel ženy, vyrovnať sa s tým... 🙁
Som rada, že keď sa hladiny vyrovnali, berieš to triezvejšie a nezabúdaš byť vďačná 🙂 mať dve deti je veľké šťastie a v dnešnej dobe tobôž. Prajem ti, nech to čo najskôr nie je len PMS 🙂

bessdonna
14. apr 2024

my vkuse 3dni rozmyslame,ci chceme.blbne nam z toho,ze sa nevieme rozhodnut.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre